Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Δευτέρα 4-4-2011 / 7.30 π.μ …… Μετά το σχόλιο μας, ότι η ανακοίνωση δόθηκε αργά στη δημοσιότητα (Κάπως αργά θυμήθηκαν την ανακοίνωση.) και τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας…



Κάθε  μέρα, Δευτέρα – Παρασκευή,  μπορείτε  να  ακούτε  τις  παρακάτω ειδήσεις κάθε ώρα 8 – 12 το πρωί, καθώς και εξαιρετική ξένη μουσική, 24 ώρες το 24ωρο στο διαδίκτυο.

Μετά το σχόλιο μας, ότι η ανακοίνωση δόθηκε αργά στη δημοσιότητα (Κάπως αργά θυμήθηκαν την  ανακοίνωση.) και τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας, ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, με δελτίο τύπου αφού εξηγεί τους λόγους της καθυστέρησης, μεταξύ άλλων διευκρινίζει ότι, «οι νέοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα προγράμματα εθελοντισμού μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους ανεξαρτήτου ημερομηνιών διότι τα προγράμματα εθελοντισμού πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Οι νέοι 16 έως 30 που δηλώνουν για πρώτη φορά να συμμετάσχουν στα προγράμματα εθελοντισμού θα έχουν προτεραιότητα» Τηλ. Επικοινωνίας  2743 3 60 300 και  6934 29 31 91.

Εθνική και τοπική ιστορία, ήταν το θέμα του 2ου διήμερου που διοργάνωσε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή,  η +τοπία, η ομάδα πολιτισμού της Συμπολιτείας Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης. Περιελάμβανε την προβολή του ντοκιμαντέρ του Αντώνη Παπαδόπουλου, "Η γενοκτονία της μνήμης" και ξενάγηση στο μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Σικυώνας.  Αίσθηση προκάλεσε η απουσία της Δημοτικής αρχής και στις 2 εκδηλώσεις.

Ο Ελληνικός Σύλλογος Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση σε συνεργασία με το Κ.Α.Π.Η. Δήμου  Βέλου  σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνουν το Σάββατο στις 5μιση το απόγευμα με θέμα: «Οστεοπόρωση, η σιωπηλή επιδημία», στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η.  Η εκδήλωση  περιλαμβάνει και «δωρεάν μετρήσεις οστικής πυκνότητας» Οι εξετάσεις μόνο κατόπιν ραντεβού την Παρασκευή 11 με 3 το απόγευμα και 5 με 8 το βράδυ, καθώς  και το Σάββατο 10 και  μισή με 3 το απόγευμα στο Κ.Α.Π.Η. Βέλου.  Τηλ.  Επικοινωνίας 2742 0 35 3 10.
++++++

Τα  νέα οικονομικά μέτρα, ύψους άνω των 25 δις. ευρώ, θα υποβληθούν στα στελέχη της τρόικας που έρχονται σήμερα στην Αθήνα. Περιλαμβάνουν, περιορισμό των φοροαπαλλαγών, μείωση του μισθολογικού κόστους στο δημόσιο, αύξηση των τελών κυκλοφορίας και μείωση κοινωνικών επιδομάτων.

«Το μνημόνιο δεν βγαίνει»,   οι θυσίες του ελληνικού λαού δεν πιάνουν τόπο, δηλώνει ο Αντώνης Σαμαράς.

Σε επίσχεση εργασίας προχωρούν από σήμερα επ αόριστον οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ. Δεκαήμερη απεργία  ξεκίνησαν από χθες  οι εργαζόμενοι στα ΕΛΠΕ,

«Η ελληνική κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει πίσω, ούτε στην Κερατέα ούτε σε άλλη περιοχή» διαμηνύει η αρμόδια υφυπουργός Εσωτερικών, Θεοδώρα Τζάκρη,

Στα λεωφορεία επιβιβάζονται από σήμερα οι νέοι ελεγκτές του ΟΑΣΑ, Πρόκειται για ένα ειδικό σώμα, που θα φέρει στολή και σήμα.

Διπλωματική κινητικότητα στο θέμα της Λιβύης  με την Ελλάδα  να διαδραματίζει  πρωταγωνιστικό ρόλο. Συνάντηση του πρωθυπουργού αργά χθες το  βράδυ με  τον απεσταλμένο στην Αθήνα του συνταγματάρχη Καντάφι.

Από τα  λεγόμενα του απεσταλμένου της Λιβύης φαίνεται ότι και το καθεστώς αναζητεί λύση, δήλωσε ο υπουργός εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας. Σε Τουρκιά και Μάλτα μεταβαίνει σήμερα ο απεσταλμένος του Λίβυου ηγέτη.

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους  7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, συγκλόνισε την Νότια ακτή της Ιάβας, στον Ινδικό ωκεανό, δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα η ζημιές, οι αρχές της Ινδονησίας ήραν την προειδοποίηση για Τσουνάμι.  

Μακελειό από διπλή επίθεση αυτοκτονίας σε σουφικό τέμενος του Πακιστάν. Τουλάχιστον 41 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 100 τραυματίστηκαν

Μη επανδρωμένα αεροπλάνα καταγράφουν την καταστροφή στη Φουκουσίμα Το πιθανότερο είναι ότι θα περάσουν μήνες ή και χρόνια μέχρι να μπουν κάμερες στα κτίρια των αντιδραστήρων.

Αίθριος καιρός με Ανατολικούς, Νότιους ανέμους  2 - 3  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου