Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Πέμπτη 6-4-2017/07.30 πμ…. Όνειρο ήταν και πάει... το ταξίδι του Ηρακλή Ξυλοκάστρου στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος..., σταμάτησε μόλις στη πρώτη στροφή την 1η αγωνιστική της Α¨ φάσης του θεσμού , καθώς η Καλαμάτα βρέθηκε στο δρόμο τους για παραπάνω διάκριση. Αν και τα νεαρά παιδιά του Νίκου Κολιμάδη, ικανοποίησαν με το παιγνίδι τους, ιδίως στο δεύτερο ημιχρόνιο, υπετάγησαν με 0 - 2 από την ιστορική «Μαύρη Θύελλα». Τα τέρματα της Καλαμάτας, σημείωσαν στο 39΄ο Βσιλόπουλος με πλασέ μετά από ωραίο συνδιασμό με τους συμπαίκτες του και στην εκπνοή του ημιχρόνου, στο 46΄, με κεφαλιά ο Καντούτσης….





Την  Κυριακή, στις 9 το βράδυ, στο Θέατρο ‘Άγγελος Σικελιανός» στο Ξυλόκαστρο, ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και το Σωματείο Εθελοντών «Αλληλεγγύης και  Προσφοράς» Ξυλοκάστρου, συνδιοργανώνουν εκδήλωση, «Μέρες Επιταφίου»  με το Μουσικό Σύνολο «ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ» σε μια παράσταση με τραγούδια αγάπης και κατάνυξης. Μουσική επιμέλεια, Τεό Λαζάρου. Είσοδος Ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου   παρακαλείστε κατά την προσέλευση σας  να προσφέρετε Τρόφιμα που θα διανεμηθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Έως και την 8η Σεπτεμβρίου 2017, θα υπάρχει στη διάθεση των δημοτών του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, Γεωπόνος Π.Ε. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2743360256.


Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα μεταβεί σήμερα,  στην κοιλάδα των Τεμπών για την τελετή παράδοσης της σήραγγας των Τεμπών και του τμήματος Μαλιακός - Κλειδί του Αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ. Ο πρωθυπουργός στις 13:00 θα μιλήσει στην τελετή παράδοσης από κοινού με την επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής της ΕΕ, Κορίνα Κρέτσου.

Την εκτίμηση ότι δεν θα χρειαστεί να γίνει Συμβούλιο Κορυφής για το ελληνικό πρόγραμμα, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προσερχόμενος στο δείπνο που του παραθέτει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ)

Συγκρατημένη αισιοδοξία για την επίτευξη συμφωνίας με τους θεσμούς, εξέφρασαν ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τούσκ.

Αναβλήθηκε η χθεσινή τηλεδιάσκεψη μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών, την οποία είχε προαναγγείλει ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, μετά από την ολοκλήρωση της συνάντησης στις Βρυξέλλες.

"Η συμφωνία μεταξύ της Ελλάδας και των θεσμών είναι εφικτή εάν όλα τα μέρη δείξουν καλή θέληση", αναφέρει ο Πιέρ Μοσκοβισί σε ανάρτησή του στο Twitter και προσθέτει ότι "η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα πιέσει γι΄ αυτό, στο Eurogroup στη Βαλέτα".

Κρητική της αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση για τις καθυστερήσεις στην αξιολόγηση. Επισημαίνει τον κίνδυνο της χρεοκοπίας.

Χαιρετισμό στο 1ο Συνέδριο της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ θα απευθύνει στις 8.00 το βράδυ, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υγεία για την περίοδο από το 1997 έως και σήμερα, πρότεινε στη Βουλή η Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, θα συναντηθεί στις 17:00, στο υπουργείο Εξωτερικών, με τον  Βρετανό ομόλογό Μπ. Τζόνσον. Μετά  τηn κατ' ιδίαν συνάντηση, οι δύο υπουργοί θα προβούν σε κοινές δηλώσεις προς τον Τύπο

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΝΔ, μετά από αίτημα του Κ. Μητσοτάκη. Η συνάντηση θα γίνει στις 11:00 στα γραφεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ στη Βουλή.

4ωρη στάση εργασίας 11.00 με 15.00, έχουν προκηρύξει για σήμερα οι νοσοκομειακοί γιατροί. Συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι στο υπουργείο υγείας

Η καταβολή εγγύησης 200000 ευρώ, μεταξύ των όρων αποφυλάκισης του Άκη Τσοχατζόπουλου. Ανεφάρμοστη, χαρακτήρισε την απόφαση ο συνήγορος του.

Αναβλήθηκε για τις 17 Μαΐου η εξέταση της αίτησης αναστολής της εκτέλεσης, της ποινής φυλάκισης που έχει επιβληθεί στον Αρτέμη Σώρρα.

Στους 86 ανέρχεται ο αριθμός των αμάχων που σκοτώθηκαν από την επίθεση με χημικά όπλα κατά της πόλης Χαν Σεϊχούν της βορειοδυτικής Συρίας, σύμφωνα με νέο απολογισμό. «Ανάμεσα στα θύματα υπάρχουν 30 παιδιά και 20 γυναίκες». Έντονα αντιδρά η Μόσχα στο σχέδιο απόφασης του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για την πολύνεκρη επίθεση με χημικά στη Συρία, επιρρίπτοντας την ευθύνη στους Αντάρτες.

Τοπικές  νεφώσεις, με Δυτικούς  ανέμους  5 - 6  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.        
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου