Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Δευτέρα 3-4-2017/07.30 πμ…. Σήμερα, στις 6 το απόγευμα, στην Αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, το "NGO Pro", το Συνεργατικό Εργαστήριο με θέμα: "Από τον εθελοντισμό, στην κοινωνική επιχειρηματικότητα". Το Εργαστήριο αφορά σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και τα στελέχη τους, που επιθυμούν να αναπτύξουν τεχνογνωσία και διαχειριστική δυνατότητα, επωφελούμενοι από το πρόγραμμα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων "Loutraki PLUS". Τις εργασίες συντονίζει ο Δρ. Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ, Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας και Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής…..




Σήμερα, στις 6 το απόγευμα, στην Αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, το "NGO Pro", το Συνεργατικό Εργαστήριο με θέμα: "Από τον εθελοντισμό, στην κοινωνική επιχειρηματικότητα". Το Εργαστήριο αφορά σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και τα στελέχη τους, που επιθυμούν να αναπτύξουν τεχνογνωσία και διαχειριστική δυνατότητα, επωφελούμενοι από το πρόγραμμα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων "Loutraki PLUS". Τις εργασίες συντονίζει ο Δρ. Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ, Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας και Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Μεθαύριο Τετάρτη στις 7μιση το βράδυ, στο Κέντρο Νεότατος Ξυλοκάστρου, η "ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Κορινθίας", διοργανώνει, πολιτική εκδήλωση με θέμα. "Η Μετάβαση στο Εθνικό Νόμισμα". Εισηγητές: Γιάννης Τόλιος, διδάκτωρ οικονομικών επισημών του Παντείου Πανεπιστημίου, μέλος του ΠΣ της ΛΑΕ και    Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος, Φυσικός, Συγγραφέας, μέλος της ΛΑΕ. Θα ακολουθήσει συζήτηση, όπου θα γίνει προσπάθεια να επιλυθούν όλες οι απορίες και οι προβληματισμοί. . Είστε όλοι καλεσμένοι.

Την  Κυριακή, στις 9 το βράδυ, στο Θέατρο ‘Άγγελος Σικελιανός» στο Ξυλόκαστρο, ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και το Σωματείο Εθελοντών «Αλληλεγγύης και  Προσφοράς» Ξυλοκάστρου, συνδιοργανώνουν εκδήλωση, «Μέρες Επιταφίου»  με το Μουσικό Σύνολο «ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ» σε μια παράσταση με τραγούδια αγάπης και κατάνυξης. Μουσική επιμέλεια, Τεό Λαζάρου. Είσοδος Ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου   παρακαλείστε κατά την προσέλευση σας  να προσφέρετε Τρόφιμα που θα διανεμηθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Έως και την 8η Σεπτεμβρίου 2017, θα υπάρχει στη διάθεση των δημοτών του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, Γεωπόνος Π.Ε. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2743360256.


Καθοριστικής σημασίας τα επόμενα 24ωρα για την ολοκλήρωση της τεχνικής συμφωνίας με τους θεσμούς – τοκογλύφους.

Μόνο με μέτρα για το χρέος θα κλείσει η συμφωνία με τους θεσμούς, διαμηνύει ο πρωθυπουργός.

Εξελίξεις μέσα στις επόμενες μέρες στο θέμα της διαπραγμάτευσης, προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Βόλφγκαν Σόιμπλε και ΔΝΤ, βρίσκουν προσχήματα για να καθυστερήσουν το κλείσιμο της αξιολόγησης, αλλά δεν είναι μόνοι τους στην Ευρώπη, τονίζει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, διέψευσε πως ο Γερμανός υπουργός οικονομικών ζήτησε να μειωθούν οι συντάξεις κατά 35%

Κρητική στην κυβερνητική τακτική ασκούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Θα διασφαλίσουμε πλήρως τι θέσεις εργασίας και το ρόλο της ΔΕΗ ως κεντρικού πυλώνα στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας, αναφέρει ο Γιώργος Σταθάκης.

Μέχρι το Πάσχα θα παραδοθούν οι νέοι αυτοκινητόδρομοι Κορίνθου – Πατρών και Αθήνας – Θεσσαλονίκης, υποστήριξε ο Χρίστος Σπίρτζης.

Στον ανακριτή οδηγείτε ο 42χρονος που συνελήφθει και φέρεται να ανήκει στην ομάδα που επιτέθηκε στο φοιτητή

Χωρίς συμφωνία για επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό ολοκληρώθηκε το δείπνο του Νίκου Αναστασιάδη με τον Μουσταφά Ακιντζί.

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, όταν ένα λεωφορείο που μετέφερε περίπου 50 μαθητές σχολείου ανατράπηκε  σε δρόμο κοντά στην πόλη Σβεγκ στη βόρεια Σουηδία. Από το τραγικό περιστατικό τραυματίστηκαν επίσης 19 άτομα, τα έξι από τα οποία βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, όπως δήλωσε επίσημα διασώστης.

Τουλάχιστον είκοσι άτομα σκοτώθηκαν και τέσσερα τραυματίστηκαν σε επίθεση ενόπλων σε τέμενος της θρησκευτικής μειονότητας των Σούφι στο Πακιστάν. Τέσσερα από τα θύματα είναι γυναίκες. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι μέσα στο χώρο του τεμένους που βρίσκεται στην επαρχία Πουντζάμπ, εισέβαλαν ένοπλοι άνδρες με μαχαίρια και κοντάρια.

Τοπικές νεφώσεις, με  Ανατολικούς,  Νοτιοανατολικούς ανέμους  3 - 5  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.        
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου