Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Τρίτη 17-5-2016 07.30 πμ…. Από 4 έως και 12 Ιουνίου το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής και στον περιβάλλων χώρο της Μαρίνας Ξυλοκάστρου. Η 1η Ανθοκομική & Δενδροκομική Έκθεση «Κυλλήνιος Άδωνις». Υπέροχα, χρωματιστά, ανθισμένα λουλούδια και φυτά μας περιμένουν σε πολύ οικονομικές τιμές, ενώ στον ιδιαίτερα προβεβλημένο «πολιτισμοχώρο» της έκθεσης, η αυθεντική πολιτιστική μας παράδοση συναντιέται με την κουλτούρα των λαών μέσω γεύσεων, ειδών λαϊκής τέχνης, μουσικής, χορού και ό,τι άλλο ήθελε προκύψει, ως ζωντανό κομμάτι ενός πολιτισμού που ενώνει. Η Έκθεση «Κυλλήνιος Άδωνις» τελεί υπό την αιγίδα της περιφέρειας Πελοποννήσου και του Επιμελητηρίου Κορινθίας…..


Από 4 έως και 12 Ιουνίου το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής και στον περιβάλλων χώρο της Μαρίνας Ξυλοκάστρου. Η  1η Ανθοκομική & Δενδροκομική Έκθεση «Κυλλήνιος Άδωνις». Υπέροχα, χρωματιστά, ανθισμένα λουλούδια και φυτά μας περιμένουν σε πολύ οικονομικές τιμές, ενώ στον ιδιαίτερα προβεβλημένο «πολιτισμοχώρο» της έκθεσης, η αυθεντική πολιτιστική μας παράδοση συναντιέται με την κουλτούρα των λαών μέσω γεύσεων, ειδών λαϊκής τέχνης, μουσικής, χορού και  ό,τι άλλο ήθελε προκύψει, ως ζωντανό κομμάτι ενός πολιτισμού που ενώνει. Η Έκθεση «Κυλλήνιος Άδωνις» τελεί υπό την αιγίδα της περιφέρειας Πελοποννήσου και του Επιμελητηρίου Κορινθίας

Την Παρασκευή, στις 8 το βράδυ, στην αίθουσα Θεάτρου του Δημαρχείου Κιάτου. Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΙΑΤΟΥ, η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ και ο σύλλογος ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ, διοργανώνουν την προβολή του φιλμ: «ΠΑΛΙΚΑΡΙ - Ο Λούης Τίκας και η Σφαγή του Λάντλοου». Θα ακολουθήσει συζήτηση με τη δημοσιογράφο (παραγωγή & σενάριο της ταινίας) Λαμπρινή Θωμά. Σκηνοθεσία: Νίκος Βεντούρας, σενάριο: Λαμπρινή Θωμά, έτος παραγωγής: 2014 ●1ο Βραβείο Καλύτερης Ταινίας Ντοκιμαντέρ Μεγάλου Μήκους στον σκηνοθέτη Νίκο Βεντούρα στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Χαλκίδας ●Βραβείο Μουσικής στον Μάνο Βεντούρα στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Χαλκίδας. Είσοδος ελεύθερη. (Αντί εισιτηρίου μαζεύουμε φάρμακα για το Κοινωνικό Ιατρείο Κορίνθου και για τους πρόσφυγες.)


Αύριο στις 8 το βράδυ,  ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου διοργανώνει Σεμινάριο Φωτογραφίας. Δηλώσεις συμμετοχής  και πληροφορίες  τηλ. 2742 0 26105, Fax 2742 0 26546 e-mail info@nokiatou.gr Η συμμετοχή είναι Δωρεάν. Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
+++++++++++++


Στη Θεσσαλονίκη για την έναρξη των εργασιών του αγωγού Trans-Adriatic Pipeline (TAP), σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Στο περιθώριο της τελετής ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον Γεωργιανό ομόλογό του Γκιόργκι Κβιρικασβίλι.

Την  Πέμπτη εισάγεται,  στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές το τελευταίο νομοσχέδιο με τα εναπομείναντα μέτρα για το κλείσιμο αξιολόγησης και τον μηχανισμό δημοσιονομικής διόρθωσης, με στόχο να έχει εγκριθεί από την Εθνική Αντιπροσωπεία μέχρι την Κυριακή, ενόψει και της συνεδρίασης του Eurogroup της 24ης Μαΐου. Αύριο η ενημέρωση  της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ από τον υπουργό οικονομικών.

Τελευταίες διαπραγματεύσεις κυβέρνησης δανειστών – τοκογλύφων για να κλείσουν οι τελευταίες εκκρεμότητες.

Καμία κύρια σύνταξη νυν συνταξιούχων δεν θα μειωθεί, ενώ μετά το 2018 λόγω της ρήτρας ανάπτυξης και οι νέες συντάξεις θα είναι μεγαλύτερες, σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας.

Προστασία για το 93% των δανειοληπτών με δάνεια πρώτης κατοικίας, εξήγγειλε ο υπουργός οικονομίας Γιώργος Σταθάκης

Εφικτό χαρακτήρισε τον στόχο της είσπραξης 2 δισ. ευρώ από τις αποκρατικοποιήσεις έως το τέλος του χρόνου, ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιος Πιτσιόρλας

Μέχρι τις 20 Μαΐου η δημόσια διαβούλευση για τον αναπτυξιακό νόμο.

Στο Παρίσι ο πρόεδρος της ΝΔ για επαφές με διεθνείς παράγοντες

Την ίδρυση του κόμματος Νέα Δεξιά, ανακοίνωσε ο Φαίλος Κρανιδιώτης

Να εξηγήσει τις θέσεις της με τους εμπλεκόμενους στο κύκλωμα  εκβιασμού, καλεί τη ΝΔ η Όλγα Γεροβασίλη, μετά τα νέα στοιχεία που είδαν των φως της δημοσιότητας στην εκπομπή της Γιάννας Παπαδάκου στην τηλεόραση.

Για προπαγάνδα λάσπης για να καλυφτεί το κύμα των έμμεσων φόρων, έκανε λόγο ο Γιώργος Κουμουτσάκος.  

Πρεμιέρα και των ΕΠΑΛ στις Πανελλαδικές σήμερα, με το μάθημα της  Ελληνικής Γλώσσας.

Δυστύχημα με 2νεκρους υπαλλήλους του ΟΣΕ και άλλους 2 τραυματίες χθες, στο χωριό Χρυσό των Σερρών

1143 Μετανάστες διασώθηκαν χθες Νότια της Σικελίας, κατά τη διάρκεια 11 επιχειρήσεων.

Η Ευρώπη πρέπει να «ενσωματώσει» τους πρόσφυγες και μετανάστες που εισρέουν στα εδάφη της, χωρίς ωστόσο να «ανοίγει διάπλατα τα σύνορά της με παράλογο τρόπο» δήλωσε ο Πάπας Φραγκίσκος σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στη γαλλική εφημερίδα La Croix

Τοπικές  νεφώσεις,  με  Δυτικούς  ανέμους  3 - 6  μποφόρ,  σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ. 
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου