Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Δευτέρα 16-5-2016 07.30 πμ…. Αρχίζουν σήμερα οι φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις για 103000 υποψήφιους που θα διεκδικήσουν μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά και να μην ξεχνάνε ότι, οι εξετάσεις και τα Πανεπιστήμια δεν είναι το παν στη ζωή. Η έναρξη των εξετάσεων γίνεται με το μάθημα της Νεοελληνικής γλώσσας στο οποίο θα εξεταστούν οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων, είτε δίνουν με το παλιό είτε με το νέο σύστημα, αλλά και οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ που δίνουν με το παλιό σύστημα….




Αρχίζουν σήμερα οι φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις για 103000 υποψήφιους που θα διεκδικήσουν μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.  Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά και να μην ξεχνάνε ότι, οι εξετάσεις και τα Πανεπιστήμια δεν είναι το παν στη ζωή. Η έναρξη των εξετάσεων γίνεται με το μάθημα της Νεοελληνικής γλώσσας στο οποίο θα εξεταστούν οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων, είτε δίνουν με το παλιό είτε με το νέο σύστημα, αλλά και οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ που δίνουν με το παλιό σύστημα

Με 15 θέματα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει σήμερα στις  6   το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Την Τετάρτη στις 8 το βράδυ,  ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου διοργανώνει Σεμινάριο Φωτογραφίας. Δηλώσεις συμμετοχής  και πληροφορίες  τηλ. 2742 0 26105, Fax 2742 0 26546 e-mail info@nokiatou.gr Η συμμετοχή είναι Δωρεάν. Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
+++++++++++++


Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα από την αξιωματική αντιπολίτευση με αφορμή τη συνέντευξη του σε Κυριακάτικη εφημερίδα, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι, ο Μηχανισμός Δημοσιονομικής διόρθωσης δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί και σε καμία περίπτωση δεν περιλαμβάνει απολύσεις στο δημόσιο

Βλέπει οράματα εξόδου από τα μνημόνια την ώρα που βάζει τη χώρα σε μνημόνιο κόφτη μακράς διάρκειας και χωρίς ορατό τέλος, σημειώνει μεταξύ άλλων η ΝΔ, ενώ χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα ψευδόμενο και επικίνδυνο πρωθυπουργό.

Στη ΝΔ αδυνατούν να κρύψουν την απογοήτευση τους για το γεγονός ότι η αξιολόγηση έκλεισε και το σχέδιο αποσταθεροποίησης στο οποίο τόσο πολύ είχαν επενδύσει δεν καρποφόρησε. Τους παρακολουθούμε με κατανόηση, η απάντηση από το Μαξίμου.

Η Ελλάδα εμπεδώνει οριστικά την πορεία της εντός της ΕΕ και το σκληρού πυρήνα της την Ευρωζώνη, δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας  Προκόπης Παυλόπουλος, επισκεπτόμενος τη Λάρισα.

Μια συμφωνία για την Ελλάδα στο Γιούρωγκρουπ της 24ης Μαΐου θα περιλαμβάνει και το ζήτημα του χρέους, το οποίο θα πρέπει να ελαφρυνθεί, δήλωσε ο Πιέρ Μοσκοβισί.

Αυτή η κυβέρνηση όσο θα παραμένει στην εξουσία θα είναι μια κυβέρνηση φθοράς που θα επωμιστεί πολιτικά τη μεγάλη προκλητική στροφή που έκανε αποποιούμενη  όλες τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στους προέδρους των Νομαρχιακών της ΝΔ

Κρητική στον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, άσκησε η Φώφη Γεννηματά στην ομιλία της, λέγοντας πω η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν θα πορευτεί ούτε για τη συντηρητική ΝΔ, ούτε για το Λαϊκίστικο ΣΥΡΙΖΑ

Τουλάχιστον 11 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ ακόμα 21 τραυματίστηκαν, έπειτα από βομβιστική επίθεση σ’ ένα κρατικό εργοστάσιο υγραερίου στα βόρεια προάστια της Βαγδάτης.

Αίθριος καιρός,  με  Βορειοδυτικούς,  Δυτικούς ανέμους  6  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ. 
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου