Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Τετάρτη 3-6-2015/07.30 πμ…. Παρατείνεται έως τις 26 Ιουνίου και για τους δήμους η ρύθμιση οφειλών. προς τους ΟΤΑ και τα νομικά τους πρόσωπα, με απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης…….




Παρατείνεται έως τις 26 Ιουνίου και για τους δήμους η ρύθμιση οφειλών. προς τους ΟΤΑ και τα νομικά τους πρόσωπα, με απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Η επαναληπτική δημοπρασία για την εκτέλεση του έργου ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ Δ.Ε. ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ, προϋπολογισμού 60.000,00€ με ΦΠΑ (αριθμός μελέτης 10/2015) θα διεξαχθεί στο δημοτικό κατάστημα Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης στο Ξυλόκαστρο) στις 12 Ιουνίου 2015, ημέρα Παρασκευή στις 10:00  το πρωί (λήξη παραλαβής προσφορών).

Ξεκίνησαν  και θα διαρκέσουν μέχρι  30/6/2015, οι εγγραφές  στους Παιδικούς Σταθμούς Ξυλοκάστρου και Δερβενίου του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης. Πληροφορίες στους παιδικούς σταθμούς Ξυλόκαστρου:  274302831, Δερβενίου:  2743032804 και στην έδρα του ΝΠΔΔ 2743360254-255

Ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων, αναγνωρίζοντας την συνεισφορά των Συλλόγων στην προαγωγή του πολιτιστικού και αθλητικού έργου του, ΚΑΛΕΙ τους Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους που εδρεύουν εντός των ορίων αρμοδιότητάς του κι επιθυμούν να επιχορηγηθούν για το έτος 2015, να καταθέσουν σχετική αίτηση συνοδευόμενη με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, το αργότερο μέχρι και 9 Ιουνίου. Υπεύθυνος για την παραλαβή αιτήσεων: κ. Γιάννης Μαυροειδής - Γενικός Γραμματέας Δήμου (τηλ. 2744360126). Πληροφορίες: κα Σιώκου (τηλ. 2744360138)
+++++++++


Στους όρους της συμφωνίας με την Ελλάδα κατέληξαν η Κομισιόν, το ΔΝΤ και η ΕΚΤ, σύμφωνα με αξιωματούχο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, όπως μετέδωσε το Ρόιτερ.

Στις Βρυξέλες μεταβαίνει σήμερα ο πρωθυπουργός μετά από πρόσκληση του Ζαν Κλόντ Γιουνγκέρ. Συμφώνα με κυβερνητικές πηγές οι 2 άνδρες είχαν χθες 3η επικοινωνία κατά τη διάρκεια ης οποίας ο Γιουνγκέρ ζήτησε από τον πρωθυπουργό να συναντηθούν και να συζητήσουν την πρόταση της κυβέρνησης για μια συμφωνία με τους εταίρους.

Με θέμα συζήτησης για την Ελλάδα συνεδριάζει σήμερα με τηλεδιάσκεψη του Γιουρωγόρκιν Γκρουπ, εξ άλλου σύμφωνα με πληροφορίες την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των Γιουνγκέρ, Ντάισεμπλουμ, Ντράγκι και Σούλτς.

Αποδοχή της ρεαλιστικής πρότασης για έξοδο από την κρίση που κατέθεσε η Ελλάδα η διαίρεση της Ενωμένης Ευρώπης, είναι το δίλημμα στο οποίο  σύμφωνα με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να απαντήσει η πολιτική ηγεσία της Ευρώπης.

Αυξήθηκε κατά 500 εκ ευρώ το ανώτατο όριο δανεισμού των Ελληνικών τραπεζών μέσω του ELA.

Τη συγκρότηση ομάδας εργασίας για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, προβλέπει απόφαση του υπουργού οικονομίας Γιώργου Σταθάκη.

Ξεπέρασαν τις 300 000 οι αιτήσεις για ένταξη στο πρόγραμμα αντιμετώπισης της κρίσης και σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου εργασίας οι αιτήσεις αφορούν περισσότερα από 600 000 άτομα.

Εκλογές στην ΕΣΗΕΑ σήμερα και αύριο από τις 8 το πρωί έως τις 8μιση το βράδυ.

Συγκεντρώσεις και πορείες ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στην Χαλκιδική, διοργανώνουν στην Αθήνα οι επιτροπές αγώνα Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης με αφορμή  την εκδίκαση προσφυγών στο ΣτΕ.

Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ και μέλη του Ιρλανδικού κόμματος ΣΙΝΦΕΙΝ συνδιοργανώνουν εκδήλωση με θέμα από το ΣΥΡΙΖΑ στο ΣΙΝΦΕΙΝ, μια συζήτηση για την Ευρώπη της κρίσης και των λαών, απόψε στις 8 το βράδυ στη Νομική αίθουσα Χατζηδάκη.

110 άνθρωποι που εγκατέλειψαν την Γάλλια για να ενταχτούν στις τάξεις εξτρεμιστικών οργανώσεων σκοτώθηκαν στο Ιράκ και την Συρία, περιλαμβανομένων 9 που σκοτώθηκαν σε επιθέσεις αυτοκτονίας στο Ιράκ, γνωστοποίησε ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Μανουέλ Βάλς ενώπιων της Γερουσίας

Oι πόλεμοι που έγιναν στο Αφγανιστάν και στο Πακιστάν έχουν στοιχίσει την ζωή σε περίπου 150.000 ανθρώπους -αμάχους ή στρατιώτες- από το 2001, κατέδειξε αμερικανική μελέτη. Άλλοι εκατόν εξήντα δύο χιλιάδες άνθρωποι έχουν τραυματιστεί από τότε που οι ΗΠΑ εισέβαλαν στο Αφγανιστάν και άρχισαν τον πόλεμο εναντίον των Ταλιμπάν μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001

Τέσσερις νεαροί τραυματίστηκαν σοβαρά σε πάρκο αναψυχής της Βρετανίας, όταν συγκρούστηκαν τα βαγόνια σε τρενάκι. Μέσα στο τρένο υπήρχαν συνολικά 16 άτομα. «Ήταν σαν να έγινε σύγκρουση αυτοκινήτων. Ακούγαμε ανθρώπους να καλούν σε βοήθεια, ενώ βρίσκονταν κυριολεκτικά στον αέρα»

Η CIA χρησιμοποιούσε σεξουαλική κακοποίηση και άλλες μορφές βασανιστηρίων σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα από ό,τι αποκαλύφθηκε το 2014 σε έκθεση της Γερουσίας, σύμφωνα με έναν κρατούμενο στο Γκουαντάναμο ο οποίος πλέον συνεργάζεται ως μάρτυρας με τις αμερικανικές αρχές.

Τοπικές νεφώσεις  με Βόρειους  άνεμους  3  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του  Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.      
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου