Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Δευτέρα 21-7-2014/ 07.30 πμ…… Λόγω κατάρρευσης τμήματος της Π.Ε.Ο Κορίνθου – Πατρών στο 28ο χλμ στο ύψος της Τ.Κ. Μελισσίου ο δρόμος παραμένει κλειστός. Η κυκλοφορία των οχημάτων από Ξυλόκαστρο προς Κιάτο και αντιστρόφως για οχήματα έως 3.5 τόνους, από το απόγευμα του Σαββάτου αποκαταστάθηκε και πλέον τα οχήματα εξυπηρετούνται από χωμάτινους παράδρομους, ενώ για οχήματα πάνω από 3.5 τόνους γίνεται μέσω της Ν.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών. Επιστολή προς τα αρμόδια υπουργία και φορείς για ενέργειες και άμεση αποκατάσταση του οδοστρώματος, απέστειλε ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Η λύση της τοποθέτησης προσωρινής γέφυρας στο σημείο κατολίσθησης του δρόμου στο Μελίσσι μελετάται ύστερα από επικοινωνία και συνεργασία του υπουργείου εσωτερικών με την περιφέρεια Πελοποννήσου……


Λόγω κατάρρευσης τμήματος της Π.Ε.Ο Κορίνθου – Πατρών στο 28ο χλμ στο ύψος της Τ.Κ. Μελισσίου ο δρόμος παραμένει κλειστός. Η κυκλοφορία των οχημάτων από Ξυλόκαστρο προς Κιάτο και αντιστρόφως για οχήματα έως 3.5 τόνους, από το απόγευμα του Σαββάτου αποκαταστάθηκε και πλέον τα οχήματα εξυπηρετούνται από χωμάτινους παράδρομους, ενώ για οχήματα πάνω από 3.5 τόνους γίνεται μέσω της Ν.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών. Επιστολή προς τα αρμόδια υπουργία και φορείς για ενέργειες και άμεση αποκατάσταση του οδοστρώματος, απέστειλε ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.  Η λύση της τοποθέτησης προσωρινής γέφυρας στο σημείο κατολίσθησης του δρόμου στο Μελίσσι μελετάται ύστερα από επικοινωνία και συνεργασία του υπουργείου εσωτερικών με την περιφέρεια Πελοποννήσου.

Αύριο  στις 9 το βράδυ στο Ανοιχτό θέατρο  «Βασίλης Γεωργιάδης» στο Ξυλόκαστρο, το θέατρο σκιών Θανάση & Κώστα Σπυρόπουλου θα παρουσιάσει την παράσταση «Ο Καραγκιόζης και η Κοκκινοσκουφίτσα».
Είσοδος 5€ και δώρο φιγούρα σε κάθε παιδάκι

Αύριο  στις 9 το βράδυ στο Θεατράκι Γυμνασίου Δερβενίου, το Αθηναϊκό Θέατρο Σκιών θα παρουσιάσει την παράσταση, «Ο Καραγκιόζης εθελοντής πυροσβέστης και το καμένο δάσος».  Είσοδος 5€ και δώρο φιγούρα σε κάθε παιδάκι
Την Τετάρτη  στις 9μιση το βράδυ στο Ανοιχτό θέατρο  «Βασίλης Γεωργιάδης» στο Ξυλόκαστρο, Μουσική Βραδιά από τη χορωδία του Κ.Α.Π.Η Ξυλοκάστρου. Διεύθυνση χορωδίας Μ. Χατζηαποστόλου. Φιλική συμμετοχή Μ. Σύριος. Είσοδος Ελεύθερη

Την  Πέμπτη στις 9 το βράδυ στο Ανοιχτό θέατρο  «Βασίλης Γεωργιάδης» στο Ξυλόκαστρο, η παιδική σκηνή του ουδέτερου θεάτρου παρουσιάζει το παραμύθι «Οι σκανδαλιές του παπουτσωμένου γάτου» σε ελεύθερη διασκευή και σκηνοθεσία Μ. Θεοδώρου. Είσοδος 8€

Την Παρασκευή στις 21:45 στο Κέντρο Νέων στην Κόρινθο, H ομάδα σινεφίλ "Σινεπικινδύνως" και το ΑΘΕΑΤΟ ΘΕΑΤΡΟ, στο πλαίσιο "ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ",  παρουσιάζουν την ταινία, «Μετά τα μεσάνυχτα» του  Μάρτιν Σκορτσέζε, 97’ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Νέα σφαγή στη Λωρίδα της Γάζας, η πλέον αιματηρή μέρα χθες από την έναρξη της Ισραηλινής επίθεσης στις 8 Ιουλίου, τουλάχιστον 100 Παλαιστίνιοι, ανάμεσα τους παιδιά και γυναίκες σκοτώθηκαν, ενώ εκατοντάδες είναι οι τραυματίες. Απώλειες και για τους Ισραηλινούς με το Τελ Αβίδ να ανακοινώνει το  θάνατο 13  στρατιωτών στις χθεσινές μάχες. Ανήσυχος για τον αυξανόμενο αριθμό των θυμάτων, δηλώνει ο Μπάρακ Ομπάμα σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους αύριο στις 7 το απόγευμα στο Σύνταγμα και πορεία προς τα γραφεία της Ε.Ε, καλούν οργανώσεις της Αριστεράς και Κοινότητας Μεταναστών.

Με πορεία οχημάτων προς την πύλη της Νατοϊκής βάσης στη Σούδα, ολοκληρώθηκαν  χθες 2η ημέρα οι κινητοποιήσεις φορέων από όλη την Κρήτη, ενάντια στην καταστροφή των χημικών από την Σύρια στη Μεσόγειο.

Η κυβέρνηση δεν αποκλείεται να προκαλέσει εκλογές, όσο παραμένει η ήττα θα είναι βαρύτερη και πιο μεγάλη δηλώνει στη Real της Κυριακής ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.

Προσπάθεια του υπουργού εργασίας να προωθήσει την ενοποίηση των Ασφαλιστικών Ταμείων με τρόπο που να οδηγήσει στο κατώτερο δυνατό επίπεδο τις συντάξεις και στο ανώτερο τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης, καταγγέλλει ο υπεύθυνος Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης.

Από τον επόμενο μήνα αρχίζει η μηνιαία παρακράτηση του φόρου εισοδήματος για τους συνταξιούχους που έχουν εισόδημα από 2 η και περισσότερες συντάξεις

24ωρη απεργία χθες των εμποροϋπάλληλων, ενάντια στην Κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων. Μειωμένη ήταν η κίνηση στα ανοιχτό καταστήματα με τους Εμπόρους να δηλώνουν, ότι αυτοί που κάνουν βόλτα είναι τουρίστες και ελάχιστοι καταναλωτές. 

Να αναλάβει τις ευθύνες της για τις Πράξεις των συμμάχων της Αυτονομιστών στην Ανατολική Ουκρανία, τους οποίους κατηγορεί ότι κατέρριψαν το Μαλαισιανό αεροσκάφος, κάλεσε τη Ρωσία ο Αμερικανός υπουργός εξωτερικών Τζόν Κέρι

Περίπου 150 οικογένειες Χριστιανών οι τελευταίες  που είχαν απομείνει στη Μοσούλη του Ιράκ εγκατέλειψαν την πόλη, μετα το τελεσίγραφο του Ισλαμικού κράτους του Ιράκ και του Λεβάντε που προελαύνει τόσο στο Ιράκ, όσο και στη Συρία.

Σφοδρές μάχες με βαριά όπλα μαίνονται  μεταξύ αντιπάλων ενόπλων ομάδων που διεκδικούν εδώ και μια εβδομάδα τον έλεγχο του αεροδρομίου της Τρίπολης της Λιβύης, ανακοίνωσαν ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας ασφαλείας του αερολιμένα και αυτόπτες μάρτυρες.

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν  σε ένα προάστιο της Μομπάσα, της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Κένυας, που βρίσκεται στις ακτές του Ινδικού Ωκεανού, όταν ένοπλοι που επέβαιναν σε μια μοτοσικλέτα άνοιξαν πυρ για άγνωστο λόγο.

Αίθριος καιρός με  Δυτικούς, Νοτιοδυτικούς ανέμους  1 - 3  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.    
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου