Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Τετάρτη 2-7-2014/ 07.30 πμ…… Την άρνηση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) να υλοποιήσει την αξιολόγηση των υπαλλήλων των ΟΤΑ με το σύστημα της ποσόστωσης, πιστοποίησε το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης. Στην ομιλία του, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κώστας Ασκούνης τόνισε την εκπεφρασμένη, με αποφάσεις δημοτικών συμβουλίων, πρόθεση των δημοτικών αρχών της χώρας να μην προχωρήσουν στην αξιολόγηση των υπαλλήλων τους με το συγκεκριμένο σύστημα…….


Την άρνηση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) να υλοποιήσει την αξιολόγηση των υπαλλήλων των ΟΤΑ με το σύστημα της ποσόστωσης, πιστοποίησε το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης. Στην ομιλία του, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κώστας Ασκούνης τόνισε την εκπεφρασμένη, με αποφάσεις δημοτικών συμβουλίων, πρόθεση των δημοτικών αρχών της χώρας να μην προχωρήσουν στην αξιολόγηση των υπαλλήλων τους με το συγκεκριμένο σύστημα.


Στις 11 Ιουλίου  09:00 - 10:00 το πρωί θα διεξαχθεί στο Δημαρχείο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής, πλειοδοτικός διαγωνισμός για την εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου που βρίσκεται στην πλατεία Αγίου Παντελεήμονα στα Σαρανταπηχιώτικα. Για περισσότερες πληροφορίες τηλέφωνα: 2743 360244 (Σ. Παπαδημητρίου) και 2743 360101 (Κ. Ρωμηού)

Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης Ειδικής Σύνθεσης  του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών: 1.  «Διεθνείς Σχέσεις και Πολιτικές» 2.  «Παγκόσμια Πολιτική Οικονομία» 3.  «Μεσογειακές Σπουδές» για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015 έως την Τρίτη 8 Ιουλίου 2014. Πληροφορίες,  στη  Γραμματεία του Τμήματος, τηλέφωνο 27410 40040.

Το Σάββατο στις 9 το βράδυ στο Ανοιχτό θέατρο  «Βασίλης Γεωργιάδης» στο Ξυλόκαστρο. Οι μαγικές σβούρες παρουσιάζουν την παράσταση για παιδιά «Δον Κιχώτης», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αδάμη. Γενική είσοδος: 10 ευρώ. Ομάδες άνω των 30 ατόμων και άνεργοι: 6 ευρώ. 

Το Σάββατο στις 8 το βράδυ στο  Ενοριακό Πνευμ. Κέντρο Τιμίου Προδρόμου,  στο Δερβένι, το παιδικό τμήμα της Θεατρικής Ομάδας της Δ.Ε. Ευρωστίνης «ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ» θα παρουσιάσει το έργο της Σοφίας Παράσχου «Και οι κακοί έχουν ψυχή», Διασκ.-Σκην.: Τ. Λουίζου. Είσοδος Ελεύθερη

Την Κυριακή στις 9 το βράδυ, στο Ανοιχτό θέατρο  «Βασίλης Γεωργιάδης» στο Ξυλόκαστρο, τα τμήματα παραδοσιακών χορών παιδιών και ενηλίκων του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης,  παρουσιάζουν χορούς και τραγούδια από όλη την Ελλάδα. Είσοδος Ελεύθερη

Την Κυριακή στις 8 το βράδυ, στο Δημοτικό Σχολείο Ροζενών, το παιδικό τμήμα της Θεατρικής Ομάδας της Δ.Ε. Ευρωστίνης «ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ»
θα παρουσιάσει το έργο της Σοφίας Παράσχου «Και οι κακοί έχουν ψυχή», Διασκ.-Σκην.: Τ. Λουίζου. Είσοδος Ελεύθερη


Κυλιόμενες διακοπές ρεύματος ανακοίνωσε η ΔΕΗ ενόψει κινητοποιήσεων μετα τη συμφωνία Σαμαρά, Βενιζέλου γα το ξεπούλημα της επιχείρησης. Σε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες προχωρά από τα μεσάνυχτα η ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ. Με επιστράτευση απειλεί η κυβέρνηση και πληροφορίες για περαιτέρω επίσπευση στην ψήφιση του νομοσχεδίου. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας χθες στη Μεγαλόπολη, Πανναττικό συλλαλητήριο αύριο.

Στον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό και το Ορυχείο στο Αμύνταιο της Φλώρινας σήμερα στις 12 το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας, στο  πλαισιο της καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ για την αποτροπή του ξεπουλήματος της ΔΕΗ. Να ενισχυθεί η εκλογική ετοιμότητα του κόμματος, συμφώνησαν ηγεσία και Βουλευτές στη συνεδρίαση της Κ.Ο

Εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας για να συνεχιστεί η κυβερνητική πολιτική, ζητά ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Να εκλεγεί ο πρόεδρος από την παρούσα Βουλή, ζητά ο Σταυρός Θεοδωράκης.

Εκδήλωση συζήτηση για τις φυλακές υψίστης ασφαλείας  από την Αξιωματική Αντιπολίτευση χθες και συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ με κρατούμενους στον Κορυδαλλό. Συναυλία αλληλεγγύης σήμερα στις 8μιση το  βράδυ στα Προπύλαια.

Δεν είναι ο καιρός να συζητήσουμε νέα βοήθεια προς την Ελλάδα, δηλώνει ο υπουργός των οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκαν Σόιμπλε

Στο σφυρί βγάζει το ΤΑΙΠΕΔ ακόμη 14 τουριστικά ακίνητα

Παράταση και επισήμως έως τις 14 Ιουλίου για την υποβολή του Ε-9, δίνει το υπουργείο οικονομικών

Ναι στην ανέγερση του Τζαμιού  επί της  Ιεράς οδού στην περιοχή του Βοτανικού λεει  η Ολομέλεια του ΣτΕ

Διάσωση 140 μεταναστών μεταξύ Καρπάθου και Ρόδου, μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού

Στα γραφεία της υπηρεσίας της γαλλικής αστυνομίας που είναι αρμόδια για καταπολέμηση της διαφθοράς κρατείται για ανάκριση ο Νικολά Σαρκοζί. Πρόκειται για υπόθεση διαφθοράς που αφορά αθέμιτη «άσκηση επιρροής» και παραβίαση απορρήτου.

Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ρωσίας, της Ουκρανίας, της Γερμανίας και της Γαλλίας θα συναντηθούν σήμερα στο Βερολίνο.

Ο ηγέτης του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και το Λεβάντε (ISIS), Αμπού Μακρ αλ-Μπακντάντι, κάλεσε τους μουσουλμάνους να μεταναστεύσουν στο «Ισλαμικό Κράτος» -όπως αποκαλεί το ISIS περιοχές της Συρίας και του Ιράκ. Επίσης, υποσχέθηκε να πάρει εκδίκηση για όλες τις «αδικίες που διαπράχθηκαν κατά μουσουλμάνων» και κάλεσε σε ιερό πόλεμο.

Εν μέσω αεροπορικών επιδρομών στη Γάζα οι κηδείες των ισραηλινών εφήβων, σε κλίμα οδύνης και οργής

Αίθριος καιρός με  Βορειοανατολικούς, Νοτιοανατολικούς ανέμους  2 - 3  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.    
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου