Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Πέμπτη 17-7-2014/ 07.30 πμ…… Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ διοργανώνει εκδήλωση –συζήτηση αύριο στις 20.30 ́ στον πεζόδρομο της Εθνικής Αντίστασης στην Κόρινθο με θέμα: Η ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ "ΜΙΚΡΗΣ" ΔΕΗ Εισηγητής: Θανάσης Πετράκος, Βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Υπεύθυνος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για θέματα ενέργειας…….






Αύριο στις 21:45 στο Κέντρο Νέων στην Κόρινθο, H ομάδα σινεφίλ "Σινεπικινδύνως" και το ΑΘΕΑΤΟ ΘΕΑΤΡΟ, στο πλαίσιο "ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ",  παρουσιάζουν την ταινία,  «Ατιμασμένη και εγκαταλελειμμένη» του Πιέτρο Τζέρμι , 115΄ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Στην αξιολόγηση του Σεπτέμβρη παραπέμπονται όλες οι διαπραγματεύσεις κυβέρνησης με την τρόικα. Συνάντηση του Αντώνη  Σαμαρά με την Άγγελα  Μέρκελ  στα πλαίσια της συνόδου κορυφής στις Βρυξέλες.

Νομοθετικό τερατούργημα το οποίο επιτρέπει προετοιμάζει και κατοχυρώνει μια εθνική καταστροφή, χαρακτήρισε το νομοσχέδιο για τον Αιγιαλό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε εκδήλωση του κόμματος για την προάσπιση της δημόσιας περιουσίας, υπογράμμισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει τη μάχη μέσα και έξω από τη Βουλή.

Χειρουργήθηκε ο Νίκος Μαζιώτης και νοσηλεύεται φρουρούμενος στον Ευαγγελισμό, τραυματίστηκε μετά από συμπλοκή με Αστυνομικούς στην οδό Μητροπόλεως. Τραυματι9ες επίσης ένας Αστυνομικός και 2 τουρίστες. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του αρχηγού της αστυνομίας ο Μαζιώτης πυροβόλησε  8 φορές, ενώ τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούσε με πλαστά στοιχεία.

Κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας για 6 ώρες συμφώνησε το Ισραήλ, αποδεχόμενο σχετικό αίτημα του ΟΗΕ. Σύμφωνα με Ισραηλινό αξιωματούχο που δεν κατονομάζει το Ρώυτερς η κατάπαυση του πυρός έχει ανθρωπιστικό χαρακτήρα και δεν έχει αποφασιστεί ακόμη από πότε θα τεθεί σε ισχύ.

220 Παλαιστίνιοι νεκροί και 1570 τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός από τις 9 ημέρες αεροπορικών επιθέσεων από το Ισραήλ στη Γάζα.

31 θύματα άφησαν πίσω τους οι τζιχαντιστές, έπειτα από επίθεση που πραγματοποιήθηκε σε οίκο ανοχής της Βαγδάτης. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Ζαγιούνα, γνωστή για τους οίκους ανοχής της, όπου ένας διαβόητος προαγωγός εξέδιδε περίπου 60 γυναίκες.

Δικαστήριο στη Χάγη απεφάνθη ότι το ολλανδικό κράτος φέρει ευθύνη και οφείλει να καταβάλλει αποζημιώσεις για το θάνατο περισσότερων από 300 Βόσνιων μουσουλμάνων που παραδόθηκαν στις σερβοβοσνιακές δυνάμεις στη μαρτυρική Σρεμπρένιτσα τον Ιούλιο του 1995.

Αίθριος καιρός με Βορειοανατολικούς, Νότιους ανέμους  2 - 4  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.    
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου