Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Τρίτη 1-7-2014/ 07.30 πμ…… Με 2 θέματα στην ημερησία διάταξη, «1. Αξιολόγηση των εργαζομένων στους Δήμους - Αριθ 95η/11-6-2014 απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. ( Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας). 2. Περί παραχώρησης της διαχείρισης των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού του ΧΥΤΑ Ξυλοκάστρου, στον Περιφερειακό Σύνδεσμο ΦΟΔΣΑ Περιφέρειας Πελοποννήσου.», συνεδρίασε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο, Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης…….




Με 2 θέματα στην ημερησία διάταξη, «1. Αξιολόγηση των εργαζομένων στους Δήμους -  Αριθ 95η/11-6-2014 απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου  της Κ.Ε.Δ.Ε. ( Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας). 2. Περί παραχώρησης της διαχείρισης των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού του ΧΥΤΑ Ξυλοκάστρου, στον Περιφερειακό Σύνδεσμο ΦΟΔΣΑ Περιφέρειας Πελοποννήσου.», συνεδρίασε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο, Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης.

Το Σάββατο στις 9 το βράδυ στο Ανοιχτό θέατρο  «Βασίλης Γεωργιάδης» στο Ξυλόκαστρο. Οι μαγικές σβούρες παρουσιάζουν την παράσταση για παιδιά «Δον Κιχώτης», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αδάμη. Γενική είσοδος: 10 ευρώ. Ομάδες άνω των 30 ατόμων και άνεργοι: 6 ευρώ. 

Το Σάββατο στις 8 το βράδυ στο  Ενοριακό Πνευμ. Κέντρο Τιμίου Προδρόμου,  στο Δερβένι, το παιδικό τμήμα της Θεατρικής Ομάδας της Δ.Ε. Ευρωστίνης «ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ» θα παρουσιάσει το έργο της Σοφίας Παράσχου «Και οι κακοί έχουν ψυχή», Διασκ.-Σκην.: Τ. Λουίζου. Είσοδος Ελεύθερη

Την Κυριακή στις 9 το βράδυ, στο Ανοιχτό θέατρο  «Βασίλης Γεωργιάδης» στο Ξυλόκαστρο, τα τμήματα παραδοσιακών χορών παιδιών και ενηλίκων του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης,  παρουσιάζουν χορούς και τραγούδια από όλη την Ελλάδα. Είσοδος Ελεύθερη

Την Κυριακή στις 8 το βράδυ, στο Δημοτικό Σχολείο Ροζενών, το παιδικό τμήμα της Θεατρικής Ομάδας της Δ.Ε. Ευρωστίνης «ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ»
θα παρουσιάσει το έργο της Σοφίας Παράσχου «Και οι κακοί έχουν ψυχή», Διασκ.-Σκην.: Τ. Λουίζου. Είσοδος Ελεύθερη

+++++++

Σε κλίμα έντασης και με τις ψήφους της ΝΔ και  του  ΠΑΣΟΚ εγκρίθηκε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής το νομοσχέδιο για τις φυλακές υψίστης ασφαλείας. Καταψήφισαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, έντονες επικρίσεις για τους ορούς κράτησης και διαβίωσης των κρατουμένων 

Επίσκεψη εθελοντών γιατρών χθες στις φυλακές Κορυδαλλού που συνεχίζουν για 9η μέρα την απεργία πείνας. Μήνυμα συμπαράστασης από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, σήμερα στην «Τιτάνια» εκδήλωση της Αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις φυλακές τύπου Γάμα. Αλληλεγγύη στον αγώνα των κρατουμένων εκφράζει με ανακοίνωση της η ΑΔΕΔΥ

Κανονικά το ξεπούλημα της ΔΕΗ, συμφώνησαν Σαμαράς Βενιζέλος σε σύσκεψη στο Μαξίμου. Για εγγυήσεις που πρόκειται να δοθούν στους Βουλευτές προκειμένου να ψηφίσουν τα νομοσχέδια έκαναν λόγο κυβερνητικές πηγές

Προηγήθηκε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με θέμα την αύξηση της παράνομης μετανάστευσης εξ αιτίας της Συρίας.

48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες από αύριο ανακοίνωσε η ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, σήμερα συγκέντρωση στην πλατεία της Μεγαλόπολης, από τον Δήμο και φορείς της πόλης.

Πανηγυρισμοί Σαμαρά στην τελετή λήξης της Ελληνικής προεδρίας, τους διαψεύσαμε όλους ως Ελλάδα, όταν πετύχαμε τη δημοσιονομική εξυγίανση, υποστήριξε στην ομιλία του ο πρωθυπουργός.

Στη δημοσιότητα θα δοθούν σήμερα οι βαθμοί των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ενώ στα μέσα της εβδομάδας θα δοθούν οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων.

Για οφειλές προς το δημόσιο συνελήφθει χθες ο επιχειρηματίας Ανδρέας Κουρής

Ανταλλαγή απειλών Ισραήλ, Χαμάς μετά τον θάνατο 3 Ισραηλινών που είχαν εξαφανιστεί στη Δυτική Όχθη. Συνεδριάζει εκτάκτως υπό τον πρόεδρο Αμπάς η Παλαιστινιακή κυβέρνηση. Ισραηλινά ναυτικά πλοία πραγματοποίησαν σήμερα επιθέσεις σε φερόμενες εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις τη Χαμάς στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας. Οι επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν μετά τη δέσμευση του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος χθες δήλωσε ότι η «Χαμάς θα πληρώσει».

Την επανέναρξη των επιχειρήσεων των κυβερνητικών δυνάμεων κατά φιλορώσων ανταρτών, ανακοίνωσε τα ξημερώματα  ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Πέτρο Ποροσένκο, λίγες μόνο ώρες πριν τη λήξη της εκεχειρίας, στόχος της οποίας ήταν να βρεθεί μία λύση για την κατάσταση που επικρατεί στο ανατολικό τμήμα της χώρας.

Η τελευταία επίθεση που αποδίδεται στους ισλαμιστές της Μπόκο Χαράμ, η οποία  είχε στόχο πολλές εκκλησίες στη βορειοανατολική Νιγηρία, προκάλεσε τον θάνατο περισσοτέρων από 50 ανθρώπων, δήλωσε  ένας τοπικός αξιωματούχος, υπό τον όρο της διατήρησης της ανωνυμίας του.

Αίθριος καιρός με  Βορειοδυτικούς, Δυτικούς ανέμους  3 - 5  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.    
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου