Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Τετάρτη 16-7-2014/ 07.30 πμ…… Την Παρασκευή στις 9 το βράδυ στο Ανοιχτό θέατρο «Βασίλης Γεωργιάδης» στο Ξυλόκαστρο. Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης παρουσιάζει τη θεατρ. παράσταση για όλη την οικογένεια «Ο Μαγεμένος Αυλός» βασισμένο στο ομώνυμο Αριστούργημα του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ, σε διασκ.-σκην. Θ. Θεολόγη. Παίζουν: Τ. Παλαντζίδης, Ι. Δελάκου, Μ. Σαουσοπούλου, Κ. Μηλιώτη. Είσοδος: 10 ευρώ (ισχύουν εισιτήρια Ο.Γ.Α.)……


Την Παρασκευή  στις 9 το βράδυ στο Ανοιχτό θέατρο  «Βασίλης Γεωργιάδης» στο Ξυλόκαστρο. Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης παρουσιάζει τη θεατρ. παράσταση για όλη την οικογένεια «Ο Μαγεμένος Αυλός» βασισμένο στο ομώνυμο Αριστούργημα του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ, σε διασκ.-σκην. Θ. Θεολόγη. Παίζουν: Τ. Παλαντζίδης, Ι. Δελάκου, Μ. Σαουσοπούλου, Κ. Μηλιώτη. Είσοδος: 10 ευρώ (ισχύουν εισιτήρια Ο.Γ.Α.)

Την Παρασκευή στις 21:45 στο Κέντρο Νέων στην Κόρινθο, H ομάδα σινεφίλ "Σινεπικινδύνως" και το ΑΘΕΑΤΟ ΘΕΑΤΡΟ, στο πλαίσιο "ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ",  παρουσιάζουν την ταινία,  «Ατιμασμένη και εγκαταλελειμμένη» του Πιέτρο Τζέρμι , 115΄ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Την Κυριακή  στις 9 το βράδυ στο Ανοιχτό θέατρο  «Βασίλης Γεωργιάδης» στο Ξυλόκαστρο. Θεατρική Παράσταση «ΜΑΡΙΑ ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΙΣΣΑ» σε σκηνοθεσία Γιάννη Μποστατζόγλου. Παίζουν: Γ. Μποσταντζόγλου, Γ. Αιβαζής, Δ. Παπαδήμα,  Γ. Ματαράγκας, Π. Ξεκούκης. Είσοδος 18€/προπώληση - ΑΜΕΑ - φοιτητικό 14€



Στο σφυρί από την κυβέρνηση Ακίνητα, Δάση και Παραλίες. Ανοιχτή συνάντηση διαλόγου και συντονισμού σήμερα στις 7 και μισή το απόγευμα στο Μουσείο Μπενάκη από το ΣΥΡΙΖΑ, ενάντια στο ξεπούλημα του Φυσικού πλούτου με ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

Το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα συζητήθηκε στη συνάντηση του υπουργού εργασίας Γιάννη Βρούτση με το κλιμάκιο της τρόικας. Νέα συνάντηση με τον υφυπουργό εργασίας, καθώς το υπουργείο υποβιβάζει τις απατήσεις των δανειστών για σκληρές παρεμβάσεις στο ασφαλιστικό.

Ο Ελληνικός λαός δεν τρώει κουτόχορτο, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις διαπραγματεύσεις.

Λύση πακέτο για το ιδιωτικό χρέος σε τράπεζες, εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία αναζητά η κυβέρνηση. Σχέδιο αναμένεται να παρουσιάσει το υπουργείο ανάπτυξης μέχρι τις 15 Αυγούστου.

Στην απόφαση για το κλείσιμο των εργοστασίων σε Ορεστιάδα και Σέρρες προχώρησε η διοίκηση της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, στο δρόμο περισσότεροι από 150 εργαζόμενοι ως το τέλος του χρόνου, σε απόγνωση χιλιάδες αγρότες στους 2 Νομούς

Παρέμβαση εισαγγελέα για το θάνατο 67χρονου καρδιοπαθούς που κατήγγειλε γιατρό στον Ευαγγελισμό για φακελάκι.

Για παραβίαση περιοριστικών όρων συνελήφθει στη Θεσσαλονίκη 30χρονη που έχει κατηγορηθεί για συμμετοχή στη «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς» και η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Ισραηλινός πολίτης έχασε τη ζωή του από ρουκέτα που εκτόξευσε το στρατιωτικό σκέλος της Χαμάς από τη Λωρίδα της Γάζας. Σύμφωνα με τις Παλαιστινιακές αρχές τα θύματα των Ισραηλινών αεροπορικών βομβαρδισμών στη Γάζα έχουν φτάσει τα 193

Αεροπορική επιδρομή με θύματα αμάχους στην Ανατολική Ουκρανία, στρατιωτικό αεροσκάφος έπληξε με πυραύλους συγκρότημα κατοικιών, προκαλώντας το θάνατο τουλάχιστον 4 πολιτών, συνολικά 12 οι νεκροί τις 2 τελευταίες ημέρες. 

Σταθμευμένο αυτοκίνητο γεμάτο με εκρηκτικά εξερράγη  σε πολυσύχναστη αγορά της ανατολικής επαρχίας Πακτίκα του Αφγανιστάν, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 30 ανθρώπων και τον τραυματισμό 40, ανακοίνωσε  η αστυνομία.

Τουλάχιστον δεκαπέντε άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους και περίπου 50 έχουν τραυματιστεί σοβαρά σε εκτροχιασμό συρμού στο μετρό της Μόσχας. Ο συνολικός αριθμός των τραυματιών φτάνει τους 106. 

Ένας Γάλλος στρατιώτης σκοτώθηκε κατά την επίθεση αυτοκτονίας που είχε ως στόχο τις γαλλικές δυνάμεις που βρίσκονται στο βόρειο Μαλί, όπου τα στρατεύματα της χώρας καθώς και ξένες δυνάμεις αγωνίζονται για την αποκατάσταση της τάξης, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Αίθριος καιρός με Δυτικούς, Νοτιοδυτικούς ανέμους  2  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.    
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου