Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Τετάρτη 19-2-2014/ 07.30 π.μ…… Την διακήρυξη του, έδωσε στη δημοσιότητα, ο νέος δημοτικός συνδυασμός «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» του Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης με υποψηφιο Δήμαρχο τον κ. Βλάσση Τσιώτο, όπου αναφέρει μεταξύ άλλων. «Ο νέος δημοτικός συνδυασμός «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» έχει σαν βασικό στόχο να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει τις αδρανείς δυνάμεις του δήμου μας ώστε όλοι μαζί να βγάλουμε τον πανέμορφο τόπο μας από το τέλμα στο οποίο βρίσκεται...... Οι εποχές που μικρές μειοψηφίες οδηγούσαν διαιρεμένες πλειοψηφίες έχουν πια παρέλθει. Είναι καιρός μέσα από συλλογική προσπάθεια και ευρύτερες ακομμάτιστες συνεργασίες να προχωρήσουμε στην επανεκκίνηση του Δήμου μας..... Είμαστε μια ομάδα δημοτών που ενώθηκαν δημιουργώντας έναν υγιή οργανισμό χωρίς κομματικά χρίσματα (κρυφά ή φανερά), χωρίς δακτυλίδια και βραχιόλια διαδοχής, χωρίς συναλλαγές με κομματάρχες οι οποίοι το μόνο που κάνουν είναι να περιφέρουν το σακούλι με τις ψήφους μας και να παζαρεύουν με αυτές νιώθοντας υπερήφανοι....» ……


Την διακήρυξη του, έδωσε στη δημοσιότητα, ο νέος δημοτικός συνδυασμός «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» του Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης με υποψηφιο Δήμαρχο τον κ. Βλάσση Τσιώτο, όπου αναφέρει μεταξύ άλλων.  «Ο νέος δημοτικός συνδυασμός «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» έχει σαν βασικό στόχο να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει τις αδρανείς δυνάμεις του δήμου μας ώστε όλοι μαζί να βγάλουμε τον πανέμορφο τόπο μας από το τέλμα στο οποίο βρίσκεται...... Οι εποχές που μικρές μειοψηφίες οδηγούσαν διαιρεμένες πλειοψηφίες έχουν πια παρέλθει. Είναι καιρός μέσα από συλλογική προσπάθεια και ευρύτερες ακομμάτιστες συνεργασίες να προχωρήσουμε στην επανεκκίνηση του Δήμου μας..... Είμαστε μια ομάδα δημοτών που ενώθηκαν δημιουργώντας έναν υγιή οργανισμό χωρίς κομματικά χρίσματα (κρυφά ή φανερά), χωρίς δακτυλίδια και βραχιόλια διαδοχής, χωρίς συναλλαγές με κομματάρχες οι οποίοι το μόνο που κάνουν είναι να περιφέρουν το σακούλι με τις ψήφους μας και να παζαρεύουν με αυτές νιώθοντας υπερήφανοι....»


Η Συμπολιτεία Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης στην πρόσφατη συνέλευση της, με θέμα τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ανακήρυξε ομόφωνα υποψήφιο δήμαρχο τον Ανδρέα Απ. Ζάρρο, ο οποίος θα είναι επικεφαλής σ’ αυτόν τον αγώνα, πλαισιωμένος από μια διευρυμένη και ισχυρή δημοτική ομάδα με πολλά νέα στελέχη, που θα σταθεί απέναντι στις επιταγές του Καλλικράτη και των μνημονίων. Η Συμπολιτεία θα λειτουργήσει 2 εκλογικά κέντρα, στο Ξυλόκαστρο (Αγίου Βλασίου 12) και στο Δερβένι (ΠΕΟ Κορίνθου Πατρών 277),  ενώ καλεί όσους δημότες ενδιαφέρονται, να συμμετάσχουν στις ομάδες εργασίας που έχει δημιουργήσει για την ολοκλήρωση του προγράμματός  με τον τίτλο Σχέδιο Α, που είναι οι εξής Ομάδες: Πόλης Ξυλοκάστρου, Πόλης Δερβενίου, Παράκτιων Χωριών, Τουριστικών Χωριών,  Αγροτικών Χωριών,  Τοπικής Οικονομίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού και τοπικής Παράδοσης. Η Συμπολιτεία Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης είναι το νέο που χρειάζεται ο τόπος μας. Αγωνιστική, συμμετοχική, με τόλμη, φαντασία και μεράκι θα στηρίξει και θα δώσει χώρο σε όλους αυτούς που ονειρεύονται μια άλλη κοινωνία

Με ετήσιο μίσθωμα 55.000€, έκλεισε η πρόσφατη δημοπρασία της εκμίσθωσης του δημοτικού ακινήτου στη μαρίνα Ξυλοκάστρου (πρώην MARE) του Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης.


Σήμερα στις 5.00 το απόγευμα στην αίθουσα «Γεώργιος Σάμιος» του Δημοτικού Θεάτρου Κορίνθου (οδός Δαμασκηνού και Κολοκοτρώνη), η τελετή Ορκωμοσίας των πτυχιούχων της Σχολής Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Συμφώνησαν τρόικα και κυβέρνηση στις Βρυξέλες. Τη Δευτέρα η νέα άφιξη των δανειστών στην Αθήνα.  Σε ετοιμότητα η κυβέρνηση για προσαρμογές, εάν αλλάξουν οι συνθήκες της οικονομικής συγκυρίας.

Απερχόμενη η κυβέρνηση δεν διαθέτει την πολιτική νομιμοποίηση για να δεσμεύει τον λαό και τον τόπο με νέο μνημόνιο, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας σε γραπτό χαιρετισμό στο συνέδριο του Εκόνομιστ στη Θεσσαλονίκη

Στηρίζει την υποψηφιότητα του Βασίλη Μιχαλολιάκου ο Αντώνης Σαμαράς, όπως προέκυψε στη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός με τον Δήμαρχο Πειραιά.

Προκλητικές φορολογικές ελαφρύνσεις της κυβέρνησης υπέρ των ενστόλων με εντολή Σαμαρά.

Αγροτικός ξεσηκωμός με μπλόκα σε όλη τη χώρα με μπλόκα σε 40 κόμβους, σήμερα το μεγάλο Πανελλαδικό συλλαλητήριο  πρωί στις 11 στην Αθήνα έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Αντιστέκονται στο λουκέτο των πολυιατρείων του ΕΟΠΥΥ γιατροί και εργαζόμενοι του Οργανισμού, σήμερα Πανυγειονομική συγκέντρωση έξω από τα κεντρικά γραφεία στην Κηφισίας στη μια το μεσημέρι.

Στάση εργασίας από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, με παράλληλο αποκλεισμό της εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος της Χαλυβουργικής, προγραμματίζει  το σωματείο των εργαζομένων στην επιχείρηση.

2 κυλιόμενες 48ωρες απεργίες από την 21η Φεβρουαρίου προκήρυξαν οι εργαζόμενοι των Ελληνικών Πετρελαίων. 4ωρη στάση εργασίας σήμερα 12 με 4 και συγκέντρωση έξω από την πύλη

Πάντα υπάρχουν πολιτικές ευθύνες, το σχόλιο του Ευάγγελου Βενιζέλου, αναφερόμενος στο σκάνδαλο με την ΜΚΟ. Να χυθεί άπλετο φως στις επιχορηγήσεις της τελευταίας 15ετιας ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ.

3 σωροί Μεταναστών ανασύρθηκαν από το ναυάγιο του Τουρκικού σκάφους στη θαλάσσια περιοχή Φαρμακονησίου στο πλαίσιο της 2ης φάσης της επιχείρησης που ξεκίνησε το Λιμενικό.

Στις φλόγες τυλίχτηκε η κατασκήνωση των διαδηλωτών στην πλατεία Ανεξαρτησίας του Κιέβου, καθώς οι δυνάμεις ασφαλείας πραγματοποίησαν βίαιη επέμβαση. Στις συγκρούσεις έχουν χάσει μέχρι στιγμής τη ζωή τους τουλάχιστον 21 άτομα, εκ των οποίων 9 αστυνομικοί, ενώ εκατοντάδες είναι οι τραυματίες. Στο προεδρικό για συνομιλίες η αντιπολίτευση, η οποία ζητά επέμβαση της Δύσης. Η εξέγερση εξαπλώνεται.

Βόμβες που εξερράγησαν  σε συνοικίες της ιρακινής πρωτεύουσας όπου ζουν κυρίως σιίτες και στη νότια πόλη Χίλα, στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον 49 ανθρώπους, έγινε γνωστό από την αστυνομία και νοσοκομειακές πηγές.

Με πραξικόπημα απειλούν την κυβέρνηση της Λιβύης ένοπλες ομάδες, τελεσίγραφο για παραιτήσεις

Αίθριος καιρός  με Νοτιοδυτικούς, Βορειοανατολικούς ανέμους  2 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου