Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Παρασκευή 31-1-2014/ 07.30 π.μ…… Ο αυτοδιαχειριζόμενος κοινωνικός χώρος "σβούρα" και οι εκδόσεις "Στάσει Εκπίπτοντες" σάς καλούν στην παρουσίαση του βιβλίου "Η δυνατότητα μιας αυτόνομης κοινωνίας" και σε μία γενικότερη συζήτηση για τη ζωή και τις ιδέες του Κορνήλιου Καστοριάδη. Η εκδήλωση θα γίνει Σάββατο στο Κέντρο Νέων Κορινθίας (Κολιάτσου 112, Κόρινθος) στις 7μμ και ομιλητές θα είναι οι Σπύρος Κουρούκλης και Νίκος Χριστόπουλος…..


Ο αυτοδιαχειριζόμενος κοινωνικός χώρος "σβούρα" και οι εκδόσεις "Στάσει Εκπίπτοντες" σάς καλούν στην παρουσίαση του βιβλίου "Η δυνατότητα μιας αυτόνομης κοινωνίας" και σε μία γενικότερη συζήτηση για τη ζωή και τις ιδέες του Κορνήλιου Καστοριάδη. Η εκδήλωση θα γίνει Σάββατο  στο Κέντρο Νέων Κορινθίας (Κολιάτσου 112, Κόρινθος) στις 7μμ και ομιλητές θα είναι οι Σπύρος Κουρούκλης και Νίκος Χριστόπουλος.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ από το  «ΔΙΚΤΥΟ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ», «καλεί τους αγρότες της Πελοποννήσου να παραστούν μαζικά σήμερα στις 15.00 στα διόδια της Τρίπολης (κόμβος Νεστάνης) προκειμένου να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με όλους τους αγρότες της Ελλάδας και να βροντοφωνάξουμε τα δίκαια αιτήματά μας και την αντίθεσή μας στα καταστροφικά σχέδια της κυβέρνησης. Ένα ακόμα οργανωμένο σχέδιο κτυπήματος των μικρό – μεσαίων εισοδημάτων, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Στόχος αυτή τη φορά είναι οι αγρότες.»

Στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ανακοίνωσε ο Κ. Σπανός την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος στις ερχόμενες εκλογές στο δήμο Σικυωνίων!

Συνάντηση με τον νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Κορίνθου Γιάννη Άρχοντα είχε ο Βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας. Στη συνάντηση ο Διοικητής του Νοσοκομείου ενημέρωσε τον Χρίστο Δήμα για τους στόχους και τις προτεραιότητες που έχει θέσει αλλά και για τις άμεσες ανάγκες που έχει το Νοσοκομείο σήμερα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου κατά την  έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε την παράταση της αποχής των Δικηγόρων, μελών του Συλλόγου, από τα καθήκοντά τους  και σήμερα. Ως προς το πλαίσιο της αποχής ισχύει ό,τι και κατά τις προηγούμενες κινητοποιήσεις.

Με εξαιρετική και ποικίλη ύλη όπως πάντα, κυκλοφόρησε σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή το 4ο φύλλο της  «Συμπολιτείας».   Τριμηνιαία εφημερίδα της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ. Μην το χάσετε… Προμηθευτείτε το η κατεβάστε το σε Ηλεκτρονική μορφή, http://www.sympoliteia.net/EF4.pdf
++++++++++

Τα μάζεψε ο  Ότμαρ Κάρας, παραδέχτηκε ότι ο Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε κείμενο με προτάσεις. Να ζητήσει δημόσια συγγνώμη τον κάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Μεγαλόπρεπες άδειασμα από στον ο  Ότμαρ Κάρας από Χόαμ Κόνγκ, υποστήριξε ότι κάποιες από τις προτάσεις Τσίπρα εντάχτηκαν ηδη  στο σχέδιο της  έκθεσης για τα πεπραγμένα της τρόικας

Στην Αθήνα τις επόμενες μέρες το κλιμάκιο των δανειστών, ανακοίνωσε ο Γιάννης Στουρνάρας, στόχος για την κυβέρνηση η εκταμίευση της δόσης μέχρι το Μάρτιο.

Άθλιοι πανηγυρισμοί πάνω στα ερείπια του μνημονίου από τον Αντώνη Σαμαρά, καθαρό και αναμφισβήτητο το πρωτογενές πλεόνασμα θα επιστρέψει στο λαό, όπως επιστρέφουμε σήμερα και τα κλεμμένα, υποστήριξε στην Κ.Ο της ΝΔ, διέψευσε τις πρόωρες εκλογές, νέα πυρά στην Αξιωματική Αντιπολίτευση

Πέμπτη νύχτα έξω από τα σπίτια τους οι κάτοικοι της Κεφαλονιάς, εκκενώθηκε νοσοκομείο στο Ληξούρι

Βία καταστολή και συληψεις από την Αστυνομία σε συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ χθες το πρωί για την τραγωδία στο Φαρμακονήσι, έξω από το πολιτικό γραφείο του υπουργού ναυτιλίας. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. 46 προσαγωγές και μια σύλληψη ενός ατόμου που δικάζεται σήμερα με τη διαδικασία του αυτοφώρου, συγκέντρωση στις 11 το πρωί έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων

Στην έβδομη θέση ως προς τις περισσότερες καταγεγραμμένες παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων βρίσκεται η Ελλάδα, βάσει του ετήσιου απολογισμού του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) που ανακοινώθηκε την Πέμπτη. Το «μαύρο ρεκόρ» κατέχουν Ρωσία και Τουρκία.

Επίτιμος Διδάκτορας του Καθολικού Ινστιτούτου Παρισίων αναγορεύτηκε ο Βαρθολομαίος, τριήμερη επίσκεψη στη Γαλλία

Περιπετειώδης καταδίωξη ταξί με πυροβολισμούς στο Νέο Κόσμο, βρέθηκαν 65 κιλά χασίς

Χωρίς συμφωνία ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις στη Γενεύη μεταξύ Συριακής κυβέρνησης και Αντιπολίτευσης

Σε πτώση η δημοτικότητα Ερντογάν εν μέσω του σκανδάλου, «Ξηλώθηκαν» άλλοι 800 αστυνομικοί, ενώ φιμώνει και τους πανεπιστημιακούς ο Ερντογάν με χουντικό κανονισμό, «Δεν δικαιούστε να ομιλείτε»

Ο Αμερικανός υπουργός Δικαιοσύνης Έρικ Χόλντερ ανακοίνωσε ότι εξουσιοδότησε τις εισαγγελικές Αρχές να ζητήσουν την επιβολή της θανατικής ποινής στον κατηγορούμενο για τη διπλή βομβιστική επίθεση στη διάρκεια του περσινού Μαραθωνίου της Βοστώνης

Νεφώσεις, τοπικές βροχές με Βορειοανατολικούς ανέμους 5 - 6 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου