Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Παρασκευή 17-1-2014/ 07.30 π.μ…… Πραγματοποιήθηκε η δημοπράτηση του έργου της αποχέτευσης στα Καρυώτικα & στο Μελίσσι του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης προϋπολογισμού 2.300.100,00 €. Στη δημοπρασία προσήλθαν εννέα (9) τεχνικές εταιρείες. Το ανώτερο ποσοστό έκπτωσης ανήλθε στο 50,54 %. Η διάρκεια εκτέλεσης του έργου είναι δώδεκα (12) μήνες και η έναρξη κατασκευής του έργου προβλέπεται στις αρχές Απριλίου 2014……




Πραγματοποιήθηκε η δημοπράτηση του έργου της αποχέτευσης στα Καρυώτικα & στο Μελίσσι του  Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης  προϋπολογισμού 2.300.100,00 €. Στη δημοπρασία προσήλθαν εννέα (9) τεχνικές εταιρείες. Το ανώτερο ποσοστό έκπτωσης ανήλθε στο 50,54 %. Η διάρκεια εκτέλεσης του έργου είναι δώδεκα (12) μήνες και η έναρξη κατασκευής του έργου προβλέπεται στις αρχές Απριλίου 2014.

Τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης  σε συνεργασία της ΔΗ.Κ.Ε.Ξ.Ε. με το Γραφείο Πληροφόρησης Νέων προωθεί προγράμματα ανταλλαγής νέων με χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτές τις ημέρες βρίσκονται στο Δήμο, Νέοι, εθελοντές, από την Γαλλία οι οποίοι ασχολούνται με την καθαριότητα και με την συντήρηση της περίφραξης του Πευκιά, με την καθαριότητα της ακτής και με άλλες δραστηριότητες, όπως η  συντήρηση και η βαφή της περίφραξης στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ξυλοκάστρου. Ο Δήμος μέχρι σήμερα έχει υποδεχθεί και φιλοξενήσει κατά περιόδους περισσότερους από 300 νέους από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Την Τρίπολη θα επισκεφθεί την Κυριακή  ο νέος γραμματέας της Κ.Ε της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος και στις 10.30 το πρωί στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ  ενώ στις 11 το πρωί στα γραφεία της ΟΕΒΑ θα  μιλήσει για τις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές  εκλογές σε σύσκεψη  όλων  των Νομαρχιακών Επιτροπών  της Πελοποννήσου καθώς  και αυτοδιοικητικών μελών και φίλων της ΔΗΜΑΡ. Στην σύσκεψη θα παρευρεθούν  και οι βουλευτές υπεύθυνοι για την Πελοπόννησο  Γιάννης Πανούσης  και Μαρία Γιαννακάκη
++++++++++

Καθυστερούν τρόικα και δόση, το Φεβρουάριο μετα το Γιούρωγκρουπ η επιστροφή της τρόικας στην Αθήνα, μετατίθεται και η συμφωνία για την έγκριση της δόσης των 3.1 δισεκ. ευρώ για το Γιούρωγκρουπ της 17ης Φεβρουαρίου

Την ανάγκη άμεσης σύγκλησης της Ευρωπαϊκής Συνόδου για το χρέος, προβάλλει με συνέντευξη του στην Ιταλική εφημερίδα Λα Στάμπα ο Αλέξης Τσίπρας.

Η Ελλάδα δεν ζητά μείωση του χρέους, δηλώνει στη Γαλλική Φιγκαρό ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Σενάρια πρόωρων εκλογών τροφοδότησε η σιβυλλική δήλωση του Κάρολου Παπούλια, ότι πρόκειται για την τελευταία του χρονιά στο Προεδρικό Μέγαρο

Κατασχέσεις καταθέσεων σε χρόνο ρεκόρ έχουν υποστεί τον τελευταίο μήνα περισσότεροι από 200 φορολογούμενοι στην Ηλιούπολη, στην Κηφισιά, στο Κέντρο της Αθήνας αλλα και στις  Ανώνυμες Εταιρείες με έδρα τον Πειραιά από τις αντίστοιχες εφορίες.  

Την παραίτηση του υπουργού υγείας ζητούν οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ μετά τη χθεσινή άκαρπη συνάντηση, εμμένει ο Άδωνης Γεωργιάδης στην κατάργηση του οργανισμού, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10 το πρωί έξω από το υποκατάστημα του ΕΟΠΥΥ στο Χαλάνδρι.

Θα ακολουθήσουν και αλλα κύματα καταργήσεων δημοσίων φορέων,  διευκρίνισε μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στην απόφαση για το λουκέτο των 21 δημοσίων φορέων.

ΣΥΡΙΖΑ: Για εμάς η ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ δεν ισχύει, μήνυμα προς «κυβέρνηση και επενδυτές»

Σε δίκη οδηγούνται σήμερα το πρωί 4 κάτοικοι της Χαλκιδικής που είχαν συλληφθεί μετά το τέλος πορείας τον περασμένο Σεπτέμβριο στις Σκουριές. Συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω από τα δικαστήρια Πολυγύρου

Στον ανακριτή διαφθοράς που ερευνά τις μίζες στα εξοπλιστικά προγράμματα, οδηγούνται σήμερα ο Πάνος Ευσταθίου εκπρόσωπος Γερμανικής εταιρείας εξοπλιστικών συστημάτων και ο Σωτήρης Εμμανουήλ πρώην επικεφαλής των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

Ελεύθερη με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα αφέθηκε η κατηγορούμενη για απιστία στην  υπόθεση του ΤΤ  Φωτεινή Κρέστα, μετα την απολογία της στον ανακριτή. Διαφθοράς.

2 φορές απαγόρευσα στο ΤΤ  να δώσει επιχειρηματικά δάνεια με επιστολές προς τους επόπτες, δήλωσε στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής ο Γιώργος Προβόπουλος


Στη σύλληψη του Κώστα Σακκά προχώρησε και πάλι η αντιτρομοκρατική, επικαλούμενη αυτή τη φορά πως ταυτοποίησε αποτυπώματα του, σε γιάφκα της οργάνωσης «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς» στο Χαλάνδρι.

Δυο άνθρωποι σκοτώθηκαν και 15 τραυματίσθηκαν  από την έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου σε κεντρική πλατεία της πόλης Χερμέλ, προπύργιο της Χεζμπολάχ στον ανατολικό Λίβανο. Η επίθεση σημειώθηκε «μπροστά από κτίριο της κυβέρνησης» στην πόλη, η οποία βρίσκεται 10χλμ από τα σύνορα με τη Συρία.

Δεκατρείς άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, δυο είναι αγνοούμενοι και 40.000 αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους εξαιτίας των πλημμυρών και των κατολισθήσεων που προκάλεσαν οι ισχυρές βροχοπτώσεις στη βόρεια Ινδονησία. Οι αρχές εκφράζουν φόβους ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί.

Σάλο προκαλούν στην Τουρκία οι μεταθέσεις συνολικά είκοσι εισαγγελέων, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται και αυτοί που διεξήγαγαν τις έρευνες σχετικά με τις υποθέσεις διαφθοράς

Και δεύτερος εκρηκτικός μηχανισμός στην παλαιστινιακή πρεσβεία στην Πράγα, έρευνες μετά την έκρηξη της Πρωτοχρονιάς

«Ντροπή» χαρακτήρισε ο Πάπας Φραγκίσκος τα «πολυάριθμα σκάνδαλα», λέγοντας ότι εξαιτίας αυτών των σκανδάλων η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία έχει μετατραπεί σε «περίγελο».

Νεφώσεις με Ανατολικούς, Νότιους ανέμους  1 - 2  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου