Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Πέμπτη 16-1-2014/ 07.30 π.μ….. Θέτει εκ νέου υποψηφιότητα για Δήμαρχος στο Δήμο Σικυωνίων, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, και πρώην Δήμαρχος Σικυωνίων Άγγελος Παπαγγελόπουλος. Ο πρώην δήμαρχος Κιάτου, ανακοίνωσε ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Σικυωνίων. Μάλιστα ο κ. Παπαγγελόπουλος δήλωσε πως η υποψηφιότητά του θα είναι καθαρά Ανεξάρτητη……


Θέτει εκ νέου υποψηφιότητα για Δήμαρχος στο Δήμο Σικυωνίων, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου με τον συνδυασμό  του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, και πρώην Δήμαρχος Σικυωνίων Άγγελος Παπαγγελόπουλος. Ο  πρώην δήμαρχος Κιάτου, ανακοίνωσε ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Σικυωνίων.  Μάλιστα ο κ. Παπαγγελόπουλος δήλωσε πως η υποψηφιότητά του θα είναι καθαρά Ανεξάρτητη.

Σήμερα στις 6 το απόγευμα  στο κλειστό θέατρο «ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ», το Κ.Α.Π.Η. Ξυλοκάστρου θα κόψει την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από τους ερμηνευτές : Γιάννη Ρασούλη και Γιάννη Κιμπιζή.

Την Τρίπολη θα επισκεφθεί την Κυριακή  ο νέος γραμματέας της Κ.Ε της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος και στις 10.30 το πρωί στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ  ενώ στις 11 το πρωί στα γραφεία της ΟΕΒΑ θα  μιλήσει για τις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές  εκλογές σε σύσκεψη  όλων  των Νομαρχιακών Επιτροπών  της Πελοποννήσου καθώς  και αυτοδιοικητικών μελών και φίλων της ΔΗΜΑΡ. Στην σύσκεψη θα παρευρεθούν  και οι βουλευτές υπεύθυνοι για την Πελοπόννησο  Γιάννης Πανούσης  και Μαρία Γιαννακάκη
++++++++++

Τον Πόντιο Πιλάτο επιχειρεί  να παραστήσει ο Γιώργος Προβόπουλος για τα θαλασσοδάνεια και το σκάνδαλο του ΤΤ. Αγνοώντας τις ευθύνες που τον βαρύνουν και παίρνοντας ρόλο ουδέτερου παρατηρητή, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος δήλωσε, ότι οι συνθήκες της άπλετης και ενίοτε ελαστικής χρηματοδότησης δεν πρέπει να επαναληφθούν.  

Σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο που περιλαμβάνει την κατάργηση 19 φορέων μεταξύ των οποίων, το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας, το Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού και η Ενοποίηση Αρχαιολογικών Χώρων Αθήνας.

Σφοδρή επίθεση Τσίπρα σε κυβέρνηση, Βρυξέλες, οι πολιτικοί μας αντίπαλοι ήθελαν να σώσουν το τομάρια τους και οι προστάτες τους είχαν στόχο τη σωτηρία των ισχυρών Ευρωπαϊκών κρατών και των τραπεζών τους, δήλωσε στη συνεδρίαση της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρωθυπουργός όχι μόνο δεν παραδέχτηκε το λάθος του μνημονίου αλλά δεν είπε κουβέντα και γι αυτό, σημείωσε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για την παρουσία Σαμαρά στο Ευρωκοινοβούλιο.

Το βιοτικό επίπεδο που έχασε η Ελλάδα δεν το έχει χάσει κανένα άλλο κράτος από τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο, παραδέχτηκε ο Αντώνης Σαμαράς στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο Στρασβούργο, συμπλήρωσε ότι οι Εθνικές Εκλογές θα γίνουν το 2016

Η τρόικα έχει αποδεδειχθεί αποτελεσματική, δεν χρειάζεται αλλαγές, δήλωσε ο υφυπουργός οικονομικών της Γερμανίας Μιχαήλ Μάιστερ, απαντώντας στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών περί της ανάγκης μετάβασης σε διάδοχο σχήμα.

Αντισυνταγματικές και ενάντια στα άρθρα του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Χάρτη οι νομοθετικές παρεμβάσεις κυβέρνησης – τρόικας στα εργασιακά του ιδιωτικού και του ευρύτερου δημόσιου τομέα, επισημαίνει σε υπόμνημα της στο Συμβούλιο της Ευρώπης η ΓΕΣΕΕ

Σε 52 νέες απολύσεις προχώρησε η Κόκα Κόλα, αυτή τη φορά από το εργοστάσιο του Βόλου που συρρικνώνεται δραματικά καθώς μεταφέρει δραστηριότητες στο Σχηματάρι αλλά και στο εξωτερικό.

Συνεχίζονται με καταιγιστικό ρυθμό οι αποκαλύψεις για τη δράση των μελλών και στελεχών της ΧΑ, στο φως της δημοσιότητας οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες που δείχνουν την εγκληματική δράση της οργάνωσης με στελέχη της ΧΑ Να κρατούν Καλάσινκοφ, σπαθιά, να εκπαιδεύονται στρατιωτικά και να χαιρετούν ναζιστικά.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Δημήτρης Κοντομηνάς, εγγύηση μαμούθ 5 εκατ. Ευρώ

Πανηγυρική αθώωση 30 πολιτών, μελλών πρωτοβουλιών ενάντια στα διόδια από το μονομελές πλημμελειοδικείο Λάρισας.

Ελεύθερος ο επιχειρηματίας Καραμολέγκος ο οποίος απείχθη στο Κορωπί, συνελήφθησαν 2 εκ των δραστών. 

Νέα αιματηρά επεισόδια, περιλαμβανομένων συντονισμένων επιθέσεων με παγιδευμένα αυτοκίνητα, στοίχισαν τη ζωή τουλάχιστον 75 ανθρώπων  στο Ιράκ, όπου οι φονικές επιθέσεις έχουν πολλαπλασιαστεί ενόψει των βουλευτικών εκλογών που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν τον Απρίλιο στην χώρα. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης για τις επιθέσεις αυτές.

Με τον πιο δραματικό τρόπο περιέγραψε ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Γκι-μουν την κατάσταση που επικρατεί στη Συρία, τονίζοντας ότι ο μισός πληθυσμός της χώρας χρειάζεται άμεσα την παροχή βοήθειας

Το Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσε να αναγκαστεί να εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση, εάν αυτή δεν δεχθεί να κάνει μεταρρυθμίσεις, είπε ο υπουργός Οικονομικών της χώρας Τζορτζ Όσμπορν.

Νεφώσεις με Ανατολικούς, Νότιους ανέμους  1 - 2  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου