Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Τετάρτη 15-1-2014/ 07.30 π.μ….. Σήμερα στις 5 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, η Περιφερειακή Δ/νση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Πελοποννήσου, η Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Κορινθίας, το Τοπικό Δίκτυο κατά της Σχολικής Βίας και "Το Χαμόγελο του Παιδιού", Συνδιοργανώνουν, εκδήλωση με θέμα: Η δυναμική των εκπαιδευτικών παρεμβάσεων πρωτογενούς και δευτερογενούς πρόληψης, βασικός ομιλητής της εκδήλωσης, ο Ψυχολόγος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Δρ. Στέφανος Αλεβίζος…….


Σήμερα στις 5 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου,  η Περιφερειακή Δ/νση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Πελοποννήσου, η Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Κορινθίας,  το Τοπικό Δίκτυο κατά της Σχολικής Βίας και "Το Χαμόγελο του Παιδιού",  Συνδιοργανώνουν, εκδήλωση με θέμα: Η δυναμική των εκπαιδευτικών παρεμβάσεων πρωτογενούς και δευτερογενούς πρόληψης, βασικός ομιλητής της εκδήλωσης, ο Ψυχολόγος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Δρ. Στέφανος Αλεβίζος.

Αύριο στις 6 το απόγευμα  στο κλειστό θέατρο «ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ», το Κ.Α.Π.Η. Ξυλοκάστρου θα κόψει την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από τους ερμηνευτές : Γιάννη Ρασούλη και Γιάννη Κιμπιζή.

Την Τρίπολη θα επισκεφθεί την Κυριακή  ο νέος γραμματέας της Κ.Ε της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος και στις 10.30 το πρωί στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ  ενώ στις 11 το πρωί στα γραφεία της ΟΕΒΑ θα  μιλήσει για τις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές  εκλογές σε σύσκεψη  όλων  των Νομαρχιακών Επιτροπών  της Πελοποννήσου καθώς  και αυτοδιοικητικών μελών και φίλων της ΔΗΜΑΡ. Στην σύσκεψη θα παρευρεθούν  και οι βουλευτές υπεύθυνοι για την Πελοπόννησο  Γιάννης Πανούσης  και Μαρία Γιαννακάκη
++++++++++

Στο Στρασβούργο σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς για να ενημερώσει για το πρόγραμμα δραστηριοτήτων της Ελληνικής Προεδρίας, κοινή συνέντευξη τύπου το μεσημέρι με τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς.

Στην Αμερική ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όπου αύριο θα συναντηθεί με τον Αμερικανό ομόλογο του Τζον Κέρι

Έντονη αντιπαράθεση στη Βουλή για το ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ. Διαδικασία εξπρές από την κυβέρνηση καθώς η σχετική συζήτηση θα ολοκληρωθεί σε 3 μόνο συνεδριάσεις. Καταψηφίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και ζητά την απόσυρση του.

Έλεγχο και στα μη εξυπηρετούμενα δάνεια των συστημικών τραπεζών προς τους επιχειρηματικούς ομίλους, τα ΜΜΕ και τα πολιτικά κόμματα, ζητά ο Αλέξης Τσίπρας με ερώτηση προς τον πρωθυπουργό.  Στη μια το μεσημέρι συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Χαράλαμπος Γιαγκούδης. Το δικαστικό συμβούλιο θα αποφασίσει σήμερα για την προφυλάκιση η μη του Δημήτρη Κοντομηνά, μετά τη διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα.

Μόλις 266 ονόματα από τα σχεδόν 2000 που περιλαμβάνει η λίστα Λαγκάρντ ελέγχονται από το ΣΔΟΕ, σύμφωνα με ενημέρωση του επικεφαλής του Σώματος Στέλιου Στασινόπουλου. Μόνο 3 έλεγχοι για τη λίστα Λαγκάρντ επί 15 μήνες κατήγγειλε στην αρμόδια  Επιτροπή  της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Σε καταγγελία κατά του ΕΟΠΥΥ προχώρησε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και με ανακοίνωση του, κάνει λόγο για τεχνάσματα και υποστηρίζει ότι, μετρά λάθος τους μήνες των οφειλών του προς του γιατρούς.

Έντονα αποδοκιμάστηκε από γιατρούς, εργαζόμενους και συνοδούς ασθενών ο Άδωνις Γεωργιάδης, έξω από το νοσοκομείο Αγία Όλγα. Διαφωνεί με το σχέδιο νόμου για τις αλλαγές του ΕΟΠΥΥ το ΠΑΣΟΚ, συνάντηση με τον υπουργό υγείας αύριο.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας το πρωί έξω από το υπουργείο εργασίας από την Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Ελλάδος, διαμαρτύρονται για την απόλυση των εργαζομένων στην επιχείρηση των Αδελφών Καριπίδη

Τουλάχιστον 200 πρόσφυγες από το νότιο Σουδάν πνίγηκαν στα νερά του ποταμού Νείλου, όταν το πλοίο που τους μετέφερε μακριά από την σπαρασσόμενη από τον εμφύλιο χώρα βούλιαξε παρασύροντάς τους στον θάνατο.

Στην σκιά αιματηρών συγκρούσεων συνεχίζεται το δημοψήφισμα στην Αίγυπτο, αλλαγές στο Σύνταγμα με φόντο το χακί

Ερντογάν: Χειρότερη προδοσία από όλα τα πραξικοπήματα η έρευνα διαφθοράς, πολιτικός εμφύλιος πόλεμος

Η Λιθουανία θα υιοθετήσει το ευρώ το 2015, παρά τις επιφυλάξεις

Συμφωνία με την Ουγγαρία για την επέκταση Πυρηνικού Σταθμού στο έδαφος της δεύτερης, ανακοίνωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν

Νεφώσεις με Νοτιοανατολικούς, Νότιους ανέμους  4 - 5  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου