Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Δευτέρα 8-4-2013 / 07.30π.μ…… Σύμφωνα με την Αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας «χθες στις 16:30 στο Κέντρο Κλειστής Φιλοξενίας Αλλοδαπών Κορίνθου, ομάδα αλλοδαπών, αφού αρχικά προκάλεσαν φθορές στους εσωτερικούς χώρους ενός κτιρίου, στη συνέχεια επιτέθηκαν σε άλλους αλλοδαπούς που βρίσκονταν στο προαύλιο, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή, κατά την οποία τραυματίστηκαν ελαφρά επτά αλλοδαποί. Άμεσα αντέδρασαν οι αστυνομικές δυνάμεις και οι αλλοδαποί επέστρεψαν στους θαλάμους τους. Από τις αστυνομικές δυνάμεις προσήχθησαν συνολικά για τη συμπλοκή, είκοσι οκτώ άτομα και συνελήφθησαν δώδεκα αλλοδαποί, οι οποίοι θα οδηγηθούν σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα»……

   
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Σύμφωνα με την Αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας «χθες στις 16:30 στο Κέντρο Κλειστής Φιλοξενίας Αλλοδαπών Κορίνθου, ομάδα αλλοδαπών, αφού αρχικά προκάλεσαν φθορές στους εσωτερικούς χώρους ενός κτιρίου, στη συνέχεια επιτέθηκαν σε άλλους αλλοδαπούς που βρίσκονταν στο προαύλιο, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή, κατά την οποία τραυματίστηκαν ελαφρά επτά αλλοδαποί. Άμεσα αντέδρασαν οι αστυνομικές δυνάμεις και οι αλλοδαποί επέστρεψαν στους θαλάμους τους. Από τις αστυνομικές δυνάμεις προσήχθησαν συνολικά για τη συμπλοκή, είκοσι οκτώ άτομα και συνελήφθησαν δώδεκα αλλοδαποί, οι οποίοι θα οδηγηθούν σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Εντοπίστηκε στην περιοχή της Μάνδρας Αττικής το λευκό βαν, το οποίο είχε κλαπεί από τον Άσσο Κορινθίας. Εικάζεται ότι πίσω από την κλοπή κρύβονται οι Αλβανοί δραπέτες των φυλακών Τρικάλων όπου στη συμπλοκή με τους αστυνομικούς στα Ίσθμια πριν από δέκα μέρες περίπου σκοτώθηκε η 25χρονη Κατερίνα

Η λαϊκή αγορά Ξυλοκάστρου από την Παρασκευή μεταφέρεται στην οδό Μουσούρα, μπροστά από τον  σιδηροδρομικό σταθμό Ξυλοκάστρου.

«Ο Δήμος Βέλου Βόχας , σε συνεργασία με την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών του Δήμου συμμετέχει για 2η χρονιά στην εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού ΄΄Let’s Do It Greece΄΄, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή  10:30 το πρωι με  12:00 το μεσημέρι  και έχει ως στόχο να κάνει πράξη το μήνυμα καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μία μέρα .Τόπος συνάντησης, οι παραλίες Βραχατίου και Κοκκωνίου.  Μετά το πέρας των εργασιών καθαρισμού, θα ακολουθήσει στην παραλία Βραχατίου συλλογή προϊόντων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου
+++++++

Ξεχωριστή ανακεφαλαιοποίηση για Εθνική και Γιούρωμπανκ, ανακοίνωσε η Τράπεζα της Ελλάδος, επισήμανε ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μεσα στο χρονοδιάγραμμα, δηλαδή πριν από το τέλος  Απριλίου και για τις 4 συστιμικές τράπεζες.

Απολύτως ασφαλείς οι καταθέσεις στις Ελληνικές τράπεζες, δήλωσε κατηγορηματικά ο υπουργός οικονομικών

Η Ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλα μέτρα, φέρεται να δήλωσε ο πρωθυπουργός στην τρόικα χθες το πρωι. Οσο τους είπε όχι για τις τράπεζες, που τις ετοιμάζουν για ξεπούλημα στους τοκογλύφους.

«Η κυβέρνηση που τώρα φέρεται να ισχυρίζεται προς τους τροϊκανούς ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για νέα μέτρα, είναι η ίδια κυβέρνηση που το Νοέμβριο ψήφισε το τρίτο μνημόνιο και τώρα συζητά για το τέταρτο, που έχει δεχτεί τη ρήτρα αυτόματης λήψης μέτρων για να “διορθώνεται” το πρόγραμμα προς το χειρότερο, που διαβεβαιώνει σε κάθε ευκαιρία ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο απόκλισης από τις μνημονικές δεσμεύσεις» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιό του για τις συναντήσεις της κυβέρνησης με την τρόικα.

Στη μείωση κατά 15% όλων των συντελεστών του ειδικού τέλους ακινήτων για το 2013, συγκλίνουν κυβέρνηση και τρόικα.

Την άμεση τροποποίηση του νόμου-πλαισίου για την εύρυθμη λειτουργία των πανεπιστημίων ζητούν με ψήφισμά τους οι πρυτάνεις που πραγματοποίησαν την 72η σύνοδό τους. Διαπιστώνουν «αδυναμία ακόμη και της στοιχειώδους λειτουργίας του Ελληνικού Δημόσιου Πανεπιστημίου»

Νέα δεδομένα στο οικονομικό πρόγραμμα που έχει συμφωνήσει η  κυβέρνηση της Πορτογαλίας με την τρόικα βάζει η πρόσφατη απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της χώρας το οποίο αναιρεί μέτρα λιτότητας, με την κυβέρνηση να μιλά πλέον για δυσκολία στο να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις.

Μεγαλύτερες περικοπές δαπανών στον δημόσιο τομέα προανήγγειλε χθες σε τηλεοπτικό του διάγγελμα ο Πορτογάλος πρωθυπουργός.

«Ο Πάπας τείνει το χέρι του προς του ορθόδοξους» τιτλοφορεί άρθρο της η ιταλική εφημερίδα La Repubblica αναφερόμενη στις επιλογές του νεοεκλεγέντος αργεντινού ποντίφικα.

Αναβολή πυραυλικής δοκιμής των ΗΠΑ για να μην οξυνθεί η ένταση με τη Βόρειο Κορέα, παραμένουν οι διπλωμάτες

«Δέκα παιδιά σκοτώθηκαν» σε ΝΑΤΟϊκό βομβαρδισμό στο Αφγανιστάν, σφοδρή μάχη με Ταλιμπάν

«Κατάρα σε όσους δεν με ψηφίσουν» πρόεδρο της Βενεζουέλας λέει ο Μαδούρο, κλιμακώνεται η εκστρατεία

Χάρη απένειμε ο ουκρανός πρόεδρος σε πιστό σύμμαχο της Τιμοσένκο, «Σιωπή» για την ίδια

Νεφώσεις με Βορειοδυτικούς, Βόρειους ανέμους 4 - 5 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ,  
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου