Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Πέμπτη 18-4-2013 / 07.30π.μ…… Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης παρέλαβε 2.500 δενδρύλλια καλλωπιστικών και δασικών φυτών: χαλέπιος πεύκη, κουκουναριές, αγγελικές, πικροδάφνες, κυπαρίσσια, ψευδαμέλιες, καρυδιές, αριές, κλαίουσες, ιτιές, χαρουπιές, λιγούστρα, αρμυρίκια, κερλετέριες κ.λ.π. Ένα μέρος των φυτών θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες των αναδασώσεων του αισθητικού δάσους «Πευκιάς». Τα υπόλοιπα θα διανεμηθούν στις Τοπικές Κοινότητες, οικολογικούς, πολιτιστικούς συλλόγους κ.λ.π., προκειμένου να φυτευτούν σε κοινόχρηστους χώρους…..

       
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης παρέλαβε 2.500 δενδρύλλια καλλωπιστικών και δασικών φυτών: χαλέπιος πεύκη, κουκουναριές, αγγελικές, πικροδάφνες, κυπαρίσσια, ψευδαμέλιες, καρυδιές, αριές, κλαίουσες, ιτιές, χαρουπιές, λιγούστρα, αρμυρίκια, κερλετέριες κ.λ.π. Ένα μέρος των φυτών θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες των αναδασώσεων του αισθητικού δάσους «Πευκιάς». Τα υπόλοιπα θα διανεμηθούν στις Τοπικές Κοινότητες, οικολογικούς, πολιτιστικούς συλλόγους κ.λ.π., προκειμένου να φυτευτούν σε κοινόχρηστους χώρους.

Με 19 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει αύριο στις  8   το βράδυ  το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Η Συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το LIFE Ράδιο Ξυλόκαστρο 103.1

Το Σάββατο  στις 8 το βραδυ, στο θέατρο "Άγγελος Σικελιανός" στο Ξυλόκαστρο, "Οι Φίλοι του Αργύρη Χιόνη" και το ΝΠΔΔ "Ηλίας Κατσούλης" του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, διοργανώνουν, εκδήλωση μνήμης για τον Αργύρη. Θα  γίνει η παρουσίαση του βιβλίου "Του Θεού το μάτι" του Γιάννη Μακριδάκη, θα μιλήσουν γι' αυτό ο Χριστόφορος Κάσδαγλης και ο συγγραφέας. Θα έρθουν κι άλλοι πολλοί. Θα αφηγηθούμε ιστορίες και ποιήματά του, θα δούμε βίντεο, θα συζητήσουμε και στο τέλος θα πιούμε και μερικά ποτήρια στη μνήμη του Αργύρη. Μετά την εκδήλωση θα γίνει τσιμπούσι στο φουαγιέ του θεάτρου με μεζέδες και πιοτά που θα φτιάξουμε και θα φέρουμε όλοι μας. Κάντε τα κουμάντα σας κι ελάτε.

Το Σάββατο από τις 10 το πρωί  έως τις 6 το απόγευμα στην πλατεία Αγίου Βλασίου στο Ξυλόκαστρο, θα πραγματοποιηθεί, Ανταλλακτικό Παζάρι Αλληλεγγύης. Βοηθάμε τους συνανθρώπους μας. Συμμετέχουμε στο ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ. Πηγαίνουμε τρόφιμα και παίρνουμε ρούχα, βιβλία, παιχνίδια, διακοσμητικά κ.α. Τα τρόφιμα θα μοιραστούν στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του  Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

Την Κυριακή 9.00 το πρωι με 13.00 το μεσημέρι  θα πραγματοποιηθεί ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο  του Αγίου Ιωάννου Δερβενίου. Να είμαστε όλοι εκεί.
+++++++

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές του Τέξας και σε σωστικά συνεργεία που έσπευσαν  σε εργοστάσιο λιπασμάτων όπου σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Από την ισχυρή έκρηξη τα γύρω κτίρια έχουν υποστεί ζημιές, ενώ η έκρηξη έγινε αισθητή σε μεγάλη απόσταση, εκκενώνεται η περιοχή σε απόσταση 30 μιλίων γύρω  από το εργοστάσιο, ενώ νεώτερες πληροφορίες κάνουν λόγο για  60 με 70 νεκρούς και περισσότερους από 200 τραυματίες.

Τουλάχιστον 28 αλλοδαποί, εργαζόμενοι σε καλλιέργειες φράουλας, τραυματίστηκαν στη Νέα Μανωλάδα της Ηλείας από πυρά κυνηγητικού όπλου τα οποία εξαπέλυσε τουλάχιστον ένας έλληνας επιστάτης τους, στη διάρκεια διαμαρτυρίας 200 εργαζομένων για τη μη πληρωμή δεδουλευμένων έξι μηνών. Η αστυνομία συνέλαβε τον εργοδότη και αναζητά τους δράστες.

Σε ονομαστική ψηφοφορία παραπέμπεται σήμερα, κατόπιν αιτήματος του ΣΥΡΙΖΑ, το επίμαχο άρθρο 19 του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Ναυτιλίας για την υπό προϋποθέσεις υπογραφή ατομικών συμβάσεων εργασίας των κατωτέρων πληρωμάτων στα ποντοπόρα πλοία και τα σκάφη αναψυχής, έπειτα από αλλαγές που επέφερε ο υπουργός Ναυτιλίας

Άτοκες μηνιαίες δόσεις για ευπαθείς ομάδες στο νέο διακανονισμό της ΔΕΗ και χωρίς φόβο διακοπής του ρεύματος

Πράσινο φως από το ΣτΕ στα μεταλλεία χρυσού στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, συνεχίζονται οριστικά οι εργασίες

Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 50.000 ευρώ αφέθηκε, μετά την απολογία του στον ειδικό εφέτη ανακριτή, ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου. Ελεύθερη με χρηματική εγγύηση 20.000 ευρώ αφέθηκε η σύζυγος του Σταυρούλα Κουράκου.

Διαψεύδουν οι Αρχές σύλληψη υπόπτου για το αιματοκύλισμα στη Βοστώνη, αναγνωρίστηκε, αλλά δεν κρατείται.

Οι αμερικανικές αρχές συνέλαβαν έναν ύποπτο από το Μισισιπή, οποίος σχετίζεται με την επιστολή που εστάλη στον πρόεδρο Ομπάμα και η οποία περιείχε τη δηλητηριώδη ουσία ρικίνη, ανακοίνωσε το FBI. Το όνομα του υπόπτου είναι Πολ Κέβιν Κέρτις.

Αγορές πετρελαίου από τους σύρους αντάρτες θα επιτρέψει η ΕΕ, ενισχύεται η οικονομική θέση τους

Κατηγορούμενος για δολοφονία του Οζάλ απόστρατος ταξίαρχος και επισήμως εγκληματική πράξη

Την Σιδηρά Κυρία κήδεψε, με όλες τις τιμές, το Λονδίνο, ύστατο χαίρε στη Θάτσερ

Τοπικές νεφώσεις με Βόρειους, Βορειοανατολικούς ανέμους 3 - 4 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ,  
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου