Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Παρασκευή 5-4-2013 / 07.30π.μ…… Απελπιστική είναι η κατάσταση στους δρόμους της Τρίπολης, καθώς δεν έχει ακόμα προχωρήσει στην υλοποίηση η ΚΥΑ που υπεγράφη στις 14 Μαρτίου για την αποκομιδή των σκουπιδιών και τη μεταφορά τους στην Φυλή. Σύμφωνα με τις πλέον μέτριες εκτιμήσεις, που επικαλείται η «Εφημερίδα των Συντακτών» περίπου 1.600 τόνοι βρίσκονται στους δρόμους της πόλης, απειλώντας την υγεία των κατοίκων. Ελάχιστα σκουπίδια έχουν απομακρυνθεί και δεν υπάρχει δρόμος στο κέντρο, πολύ περισσότερο στις γειτονιές της πόλης, που να μην έχει ένα «βουνό» σκουπίδια, με έντονη δυσοσμία από την αύξηση της θερμοκρασίας. Όπως αναφέρεται στο δικτυακό τόπο «Arcadia Portal», με εντολή του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λυκουρέντζου, κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ επισκέφθηκε εκ νέου την πόλη, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του κινδύνου για την δημόσια υγεία…….

   
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Απελπιστική είναι η κατάσταση στους δρόμους της Τρίπολης, καθώς δεν έχει ακόμα προχωρήσει στην υλοποίηση η ΚΥΑ που υπεγράφη στις 14 Μαρτίου για την αποκομιδή των σκουπιδιών και τη μεταφορά τους στην Φυλή. Σύμφωνα με τις πλέον μέτριες εκτιμήσεις, που επικαλείται η «Εφημερίδα των Συντακτών» περίπου 1.600 τόνοι βρίσκονται στους δρόμους της πόλης, απειλώντας την υγεία των κατοίκων. Ελάχιστα σκουπίδια έχουν απομακρυνθεί και δεν υπάρχει δρόμος στο κέντρο, πολύ περισσότερο στις γειτονιές της πόλης, που να μην έχει ένα «βουνό» σκουπίδια, με έντονη δυσοσμία από την αύξηση της θερμοκρασίας. Όπως αναφέρεται στο δικτυακό τόπο «Arcadia Portal», με εντολή του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λυκουρέντζου, κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ επισκέφθηκε εκ νέου την πόλη, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του κινδύνου για την δημόσια υγεία.

Ο Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου διοργανώνει την Κυριακή, στο Θώδειο Στάδιο Λουτρακίου, αθλητική συνάντηση στίβου με την συμμετοχή  της Γ.Ε.Α. Ναυπλίου.  Η αθλητική συνάντηση αυτή αφορά αθλητές των δύο συλλόγων προσχολικής ηλικίας και Δημοτικών Σχολείων.  Παρακαλείται το φίλαθλο κοινό και οι γονείς  να παρακολουθήσουν τους αγώνες,  για να ενισχύσουν τις προσπάθειες των μικρών νέων αθλητών, ώρα έναρξης 10:00 το πρωι.

Με 11 θέματα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει σήμερα στις  5   το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων

Την Κυριακή  11πμ με 3μμ στο ΕΠΑΛ Ξυλοκάστρου θα διεξαχθούν οι Περιφερειακοί Εικαστικοί Αγώνες του Προγράμματος. "Ταξίδι στο χθες με τα μάτια του σήμερα"  που διοργανώνει το "ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ" της  Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι συμμετέχοντες είναι τα Τοπικά Τμήματα της Πελοποννήσου όπου θα διαγωνιστούν σε : Καρτποστάλ, Αφίσα, Δίπτυχο έντυπο  και Video spot. Θα προκριθούν τα καλύτερα έργα και στην συνέχεια θα λάβουν μέρος στους Τελικούς Αγώνες στην Αθήνα

Στο πλαίσιο του πολιτικού και οργανωτικού προγραμματισμού του κινήματός, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑ.ΣΟ.Κ Κορινθίας, πραγματοποιεί Νομαρχιακή Συνέλευση για την ανασυγκρότηση της οργάνωσης, με εισηγητή το μέλος της Κ.Π.Ε. Νάσο Αλευρά, σήμερα, στις 7:00μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου.
+++++++

Η διαπραγμάτευση για να πάρουμε τις επόμενες δόσεις παραμένει  πολύ δύσκολη, δήλωσε ο υπουργός οικονομικών μετά την συνάντηση με την τρόικα.  Δεν θα κλείσει τίποτα αν δεν κλείσουν όλα, έχουμε ακόμα δουλειά, ανέφερε ο κ. Στουρνάρας.

Κατά 57% αυξήθηκαν οι Ελληνικές  εξαγωγές  την τετραετία 2009 – 2012, σύμφωνα με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων.  

Ορατή μέσα στους επόμενους μήνες η ανάκαμψη τονίζει ο πρωθυπουργός. Το 2013 είναι έτος καμπής, το οποίο θα οδηγήσει στην ανάπτυξη, καθώς τα αποτελέσματα των μέτρων που λαμβάνει η κυβέρνηση θα αρχίσουν να φαίνονται σαφώς το επόμενο τρίμηνο και να καταγράφονται στην αγορά έως το τέλος του χρόνου, τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς

«Η χώρα εδώ και τρία χρόνια βιώνει τις συνέπειες ενός ακήρυχτου πολέμου. Ενός οικονομικού πολέμου. Με ευρύτερες όμως γεωπολιτικές προεκτάσεις και συνέπειες. Έχουμε βιώσει τόσο μεγάλη μείωση του επιπέδου ζωής, αλλά και παρόμοια απόπειρα εισδοχής στον πυρήνα της εθνικής μας κυριαρχίας από τους δανειστές, μονάχα σε περίοδο πολεμική, όχι όμως σε περίοδο ειρήνης».Τα παραπάνω επεσήμανε σε δηλώσεις του από την Λάρισα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επισκέφθηκε το ΑΤΑ και την 110 Πτέρυγα Μάχης προκειμένου να ενημερωθεί για την επιχειρησιακή τους δραστηριότητα, στο πλαίσιο των επισκέψεών του σε στρατιωτικούς σχηματισμούς ανά την χώρα.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου είχε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης. Κατά τη συνομιλία, η οποία έγινε με πρωτοβουλία του Ισραηλινού Πρωθυπουργού, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των σχέσεων Κύπρου-Ισραήλ και υπήρξε ανταλλαγή απόψεων επί της περαιτέρω εμβάθυνσης τους σε διάφορους τομείς συνεργασίας, περιλαμβανομένου και του ενεργειακού τομέα.

Την απόφαση για συγκρότηση πολιτικού φορέα, με προγραμματικό περιεχόμενο και τίτλο «Σχέδιο Β'», ανακοίνωσε  ο Αλέκος Αλαβάνος

Από την ερχόμενη Δευτέρα, θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι για το βοήθημα ανεργίας των ελεύθερων επαγγελματιών να απευθύνονται στις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, προκειμένου να υποβάλουν σχετική αίτηση.

Η δημιουργία Κεντρικού Μουσουλμανικού Τεμένους στην Αθήνα, ανοίγει τον δρόμο για να λειτουργήσουν νομίμως  ένας έως  δυο Λατρευτικοί χώροι, ανα δημοτικό διαμέρισμα δήλωσε, ο  Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Καλώδια χαλκού αξίας 200 000 ευρώ, ξήλωσαν άγνωστοι από την υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας, βυθίζοντας την στο σκοτάδι.

Στην κυκλοφορία δίνονται αύριο οι δύο νέοι σταθμοί του μετρό σε Περιστέρι και Ανθούπολη

Ισορροπίες του τρόμου στην κορεατική χερσόνησο, Τελική έγκριση για χρήση πυρηνικών έδωσε η Πιόνγιανγκ στον στρατό της Βορείου Κορέας ενώ οι ΗΠΑ ενισχύουν την αντιπυραυλική τους άμυνα στην περιοχή του Ειρηνικού. Θερμό παραμένει το «μέτωπο» στη βιομηχανική ζώνη του Καεσόνγκ βόρεια των ενδοκορεατικών συνόρων, H Σεούλ ανέφερε επίσης ότι ο βορειοκορεατικός στρατός μετέφερε πύραυλο «μεσαίου βεληνεκούς» στην ανατολική ακτή, αλλά δεν διαπιστώνει ενδείξεις για προετοιμασία «σύρραξης πλήρους κλίμακας».

Σε τέσσερις ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από τον ιό Η7Ν9 της γρίπης των πτηνών στην Κίνα και σε 11 ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων.

Το 5% του μισθού του επιστρέφει στα ομοσπονδιακά ταμεία ο Ομπάμα, για τις περικοπές στον δημόσιο τομέα

Τοπικές νεφώσεις με Ανατολικούς ανέμους 3 - 6 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ,  
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου