Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Πέμπτη 4-4-2013 / 07.30π.μ……«Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, σας καλεί σήμερα στις 10 το πρωί στα γραφεία του ΟΑΕΕ στην Κόρινθο (Αγ. Νικολάου 3-5), για να διαμαρτυρηθούμε για την καταλήστευση του ταμείου μας και την ασφυξία που προκαλεί με την ακολουθούμενη πολιτική της η τρικομματική κυβέρνηση. Ελάτε για να απαιτήσουμε όλοι μαζί την ορθολογική ασφαλιστική πολιτική που έχει ανάγκη ο τόπος μας και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, για να μπορέσουμε να κρατήσουμε ανοιχτές τις δουλείες μας και να σώσουμε τις θέσεις εργασίας που έχουν απομείνει», αναφέρει σχετική ανακοίνωση…….

   
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


«Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, σας καλεί σήμερα στις 10 το πρωί στα γραφεία του ΟΑΕΕ στην Κόρινθο (Αγ. Νικολάου 3-5), για να διαμαρτυρηθούμε για την καταλήστευση του ταμείου μας και την ασφυξία που προκαλεί με την ακολουθούμενη πολιτική της η τρικομματική κυβέρνηση. Ελάτε για να απαιτήσουμε όλοι μαζί την ορθολογική ασφαλιστική πολιτική που έχει ανάγκη ο τόπος μας και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, για να μπορέσουμε να κρατήσουμε ανοιχτές τις δουλείες μας και να σώσουμε τις θέσεις εργασίας που έχουν απομείνει», αναφέρει σχετική ανακοίνωση

Την Κυριακή  11πμ με 3μμ στο ΕΠΑΛ Ξυλοκάστρου θα διεξαχθούν οι Περιφερειακοί Εικαστικοί Αγώνες του Προγράμματος. "Ταξίδι στο χθες με τα μάτια του σήμερα"  που διοργανώνει το "ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ" της  Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι συμμετέχοντες είναι τα Τοπικά Τμήματα της Πελοποννήσου όπου θα διαγωνιστούν σε : Καρτποστάλ, Αφίσα, Δίπτυχο έντυπο  και Video spot. Θα προκριθούν τα καλύτερα έργα και στην συνέχεια θα λάβουν μέρος στους Τελικούς Αγώνες στην Αθήνα

Απόψε στις 7 το βραδυ,  στην Αίθουσα Γεώργιος Σάμιος στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου στην οδό Δαμασκηνού (Πανεπιστήμιο). ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Νομού Κορινθίας, διοργανώνει, ημερίδα με θέμα: «Φιλοσοφία και Επιστήμες». Ομιλητές θα είναι ο Ομότιμος Καθηγητής Φιλοσοφίας κ. Ευτύχης Μπιτσάκης με θέμα: «Η ιδεολογική διαπάλη στις επιστήμες και τη φιλοσοφία» και η κ. Λαοκρατία Λάκκα, δρ. Βιολογίας, η οποία θα παρουσιάσει το τελευταίο βιβλίο του καθηγητή κ. Ευτύχη Μπιτσάκη «Ύλη και Πνεύμα».

Στο πλαίσιο του πολιτικού και οργανωτικού προγραμματισμού του κινήματός, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑ.ΣΟ.Κ Κορινθίας, πραγματοποιεί Νομαρχιακή Συνέλευση για την ανασυγκρότηση της οργάνωσης, με εισηγητή το μέλος της Κ.Π.Ε. Νάσο Αλευρά, αύριο, στις 7:00μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου.
+++++++

Νομίζοντας ότι μπορούν να κοροϊδέψουν τον κόσμο,  η τρόικα εσωτερικού όπως αναμενόταν μετά τη σύσκεψη στο Μάξιμου,  αναβάπτισε το "Χαράτσι" σε "ενιαίο - προοδευτικό - φόρο ακινήτων" με είσπραξη φυσικά μέσω της ΔΕΗ,  κατ εντολήν της τρόικας εξωτερικού και  λόγο της ανικανότητας τους να εισπράξουν ακόμα και τα χαράτσια που ονομάζουν φόρους. Στις 10 το πρωι η συνάντηση υπουργού οικονομικών με τα αφεντικα του, τους επικεφαλείς της τρόικας.

"Τα νέα μέτρα είναι εδώ και καιρό και προαποφασισμένα και προδιαγεγραμμένα. Το πώς θα λέγονται έχει μικρή σημασία", σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σε σχόλιό του μετά τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών. "Προσπαθούν να παρουσιάσουν ως επιτυχία την παράταση ενός μέτρου, που είχαν δεσμευτεί ότι θα καταργήσουν. Ο ελληνικός λαός, όμως, τους έχει πια καταλάβει. Προϋπόθεση για την έξοδο από την κρίση και τη σωτηρία της κοινωνίας, είναι η ανατροπή της κυβέρνησης και της μνημονιακής πολιτικής", επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς, με αφορμή τη σύσκεψη των κυβερνητικών εταίρων. «Η πολυδιαφημισμένη σύσκεψη των αρχηγών της συγκυβέρνησης επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ότι στο τέλος πάντα γίνεται αυτό που θέλουν ο Τόμσεν και η παρέα του», δήλωσε.

Η Χρυσή Αυγή, μετά το τέλος της σύσκεψης των τριών αρχηγών, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία τονίζει ότι "εμπαίζουν και κοροϊδεύουν στεγνά έναν ολόκληρο λαό"

Την τακτική της ολομέτωπης επίθεσης ακολούθησε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει της άφιξης της τρόικας στη χώρα μας. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε με σκληρές εκφράσεις για το τεχνικό κλιμάκιο της τρόικας κάνοντας λόγο για «άγρια συμμορία με λευκά κολάρα που κάνουν επέλαση στην Ελλάδα με σκοπό να την μετατρέψουν σε αποικία του χρέους». Eξαπέλυσε Επίθεση και στον πρωθυπουργό, σημειώνοντας ότι το μόνο που κάνει είναι να λέει σε όλα ναι και να ευχαριστεί την κυρία Μέρκελ, ενώ αναφερόμενος στον Ευάγγελο Βενιζέλο, τόνισε, ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να γίνει πρωθυπουργός. Σε ό,τι αφορά τον κ. Κουβέλη, είπε ότι «δηλώνει παρών στις ψηφοφορίες στην ουσία στηρίζει τα "ναι σε όλα" της κυβέρνησης προς την τρόικα».

Τη δέσμευση της Κύπρου να τηρήσει όλους τους όρους του μνημονίου των 10 δισ. ευρώ, στο οποίο συμφώνησε με τους διεθνείς δανειστές της, υπογράμμισε ο νέος υπουργός Οικονομικών της χώρας.

Το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας θα επισκεφθεί σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, Ένοπλες Δυνάμεις «νέου τύπου»

Για επανέναρξη των έργων κατασκευής και επισκευής οδικών αξόνων της χώρας μεσα στον Απρίλιο, εκανε λόγο ο υπουργός ανάπτυξης στη Βουλή.

Τη δημοσιογραφική κάλυψη της σημερινής  κατάθεσης του Ευάγγελου Βενιζέλου στην Προανακριτική Επιτροπή για τη λίστα «Λαγκάρντ» σχεδιάζει να ζητήσει ο πρόεδρος της Επιτροπής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Γλιτώνουν τα ισόβια όσοι επιστρέψουν τα χρήματα που καταχράστηκαν, ευνοϊκή ρύθμιση

Σε κάθειρξη 50 ετών καταδικάστηκαν από το τριμελές εφετείο κακουργημάτων για συμμετοχή στον «Επαναστατικό Αγώνα» ο Νίκος Μαζιώτης, η Παναγιώτα Ρούπα και ο Κώστας Βουρνάς.

Δικογραφία σε βάρος 2 ατόμων σχηματίστηκε στην Κομοτηνή για τον ξυλοδαρμό 20χρονου φοιτητή που έφυγε από καφετέρια χωρίς να πληρώσει, καθώς δεν του έδωσαν απόδειξη.

Στην ήρεμη κατάσταση που ήταν για χρόνια, επέστρεψε ύστερα από 2 έτη έντονης κινητικότητας, το Ηφαίστειο της Σαντορίνης.

Μερικές εκατοντάδες ευρωπαίοι –έως και 600 σύμφωνα με υπολογισμούς– πολεμούν  στο πλευρό των σύρων ανταρτών κατά των κυβερνητικών δυνάμεων, αποκαλύπτεται σε έκθεση

Καταδικάζει ο Ραχόι συγκεντρώσεις κατά των εξώσεων σε κατοικίες μελών του κυβερνώντος Λαϊκού Κόμματός, «Πρακτικές παρενόχλησης»

Τουλάχιστον 25 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους  στην πόλη Λα Πλάτα, ανατολικά του Μπουένος Άιρες, από τις καταρρακτώδεις βροχές και τις πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή τις τελευταίες ώρες. Πολλά από τα θύματα έχασαν τη ζωή τους όταν κατέφυγαν στα αυτοκίνητά τους για να προστατευτούν, ορισμένοι άλλοι έπαθαν ηλεκτροπληξία.

Αίθριος καιρός με Δυτικούς, Βορειοδυτικούς ανέμους 6 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ,  
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου