Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Δευτέρα 22-4-2013 / 07.30π.μ…… Το Σάββατο (του Λαζάρου) στις 8.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Βλασίου Ξυλοκάστρου, χορωδία ψαλτών της περιοχής υπό τη Δ/νση του πρωτοψάλτη κ. Μάρκου Ράλλη και της βυζαντινής χορωδίας Σικυωνίων υπό τη Δ/νση του πρωτοψάλτη κ. Αναστασίου Γκιούλη, θα παρουσιάσουν θρησκευτικούς ύμνους του ιερού πάθους και θα διαβαστούν πασχαλινά κείμενα από την ελληνική λογοτεχνία και παράδοση. Καλείστε όλοι να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωσή…..

       
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Το Σάββατο (του Λαζάρου) στις 8.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Βλασίου Ξυλοκάστρου,  χορωδία ψαλτών της περιοχής υπό τη Δ/νση του πρωτοψάλτη κ. Μάρκου Ράλλη και της βυζαντινής χορωδίας Σικυωνίων υπό τη Δ/νση του πρωτοψάλτη κ. Αναστασίου Γκιούλη, θα παρουσιάσουν θρησκευτικούς ύμνους του ιερού πάθους και θα διαβαστούν πασχαλινά κείμενα από την ελληνική λογοτεχνία και παράδοση. Καλείστε  όλοι  να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωσή

O Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Πύργου Κορινθίας «Ο ΠΥΡΓΟΣ» διοργανώνει, υπό την αιγίδα του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, τον εικοστό πέμπτο αγώνα ανώμαλου δρόμου «ΚΥΡΙΑΚΙΔΕΙΑ 2013» προς τιμήν του Βαλκανιονίκη και νικητή του Μαραθωνίου της Βοστώνης ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στον Πύργο Κορινθίας το Σάββατο στις 09:00 το πρωί. Οι διαδρομές  για αθλητές από 6 έως 106 ετών, έχουν οριστεί για όλες τις κατηγορίες περίπου 400μ., 700μ., 1.500μ., 5.000μ. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: στα τηλ. 6973254521 και 6987051099 μέχρι τις 25 Απριλίου.
+++++++

Ανοίγει η συζήτηση στην τρικομματική για την αντιμετώπιση της ανεργίας, συνάντηση Στουρνάρα με ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ

Την πρώτη του επίσκεψη στην Πορτογαλία θα πραγματοποιήσει, την προσεχή Πέμπτη και Παρασκευή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας, επικεφαλής αντιπροσωπείας του κόμματος. Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την επέτειο της Επανάστασης των Γαρυφάλλων.

Οριστικά  εκτός υπηρεσίας τεθήκαν 2 επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι με αμετάκλητες αποφάσεις  του ΣτΕ, αλλά μετά από 12 χρόνια. Πρόκειται για έναν υπαστυνόμο που είχε ομολογήσει κλοπή και έναν υπάλληλο που απουσίαζε από την υπηρεσία του  110 ήμερες

Ο αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι κάλεσε  την Τουρκία να ανοίξει εκ νέου τη Θεολογική Σχολή της Χάλκης, η οποία έχει κλείσει εδώ και σαράντα χρόνια από τις τουρκικές αρχές. Ο Κέρι συναντήθηκε αργότερα και με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Μετά και την απόρριψη από τον Άρειο Πάγο της αίτησης αναίρεσης του βουλεύματος που τον παραπέμπει σε δίκη, σήμερα το πρωί  ο Άκης Τσοχατσόπουλος και άλλοι 18 κατηγορούμενοι θα βρεθούν ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας

Σήμερα  θα απολογηθούν στον ανακριτή οι τρεις επιστάτες της Μανωλάδας, εναντίον των οποίων ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για την αιματηρή επίθεση κατά μεταναστών εργατών στα φραουλοχώραφα της περιοχής

Στο χάος στροβιλίζεται η διασπασμένη ιταλική Κεντροαριστερά μετά τη δραματική προεδρική εκλογή που κινήθηκε σχεδόν στη σφαίρα του φανταστικού με τον Τζόρτζιο Ναπολιτάνο να διαδέχεται τον Τζόρζιο Ναπολιτάνο, τον Πιερ Λουίτζι Μπερσάνι να «πεθαίνει» πολιτικά με δάκρυα στα μάτια, τον Μπερλουσκόνι να πανηγυρίζει άλλη μία νίκη και τον Μπέπε Γκρίλο να γεμίζει τους δρόμους της Ρώμης φωνάζοντας «πραξικόπημα».

«Όχι» στην ιδιωτικοποίηση φώναξαν οι εργαζόμενοι στην Υγεία στη Μαδρίτη, γιατροί και νοσηλευτές στους δρόμους

Άνδρες των συριακών δυνάμεων ασφαλείας και παραστρατιωτικοί πιστοί στον πρόεδρο Μπασάρ αλ-Άσαντ σκότωσαν τουλάχιστον 85 ανθρώπους  χθες, μεταξύ των οποίων πολλές γυναίκες και παιδιά, αφού κατέλαβαν ένα προάστιο της Δαμασκού μετά από σφοδρές πενθήμερες μάχες, όπως κατήγγειλαν ακτιβιστές της αντιπολίτευσης.

Οι ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας δεν έχουν στοιχεία για σχέσεις των αδελφών Τσαρνάεφ με ένοπλες οργανώσεις στο Βόρειο Καύκασο, και ειδικότερα με τον τελευταίο εν ζωή σημαντικό οπλαρχηγό των ισλαμιστών αυτονομιστών Ντόκου Ουμάροφ, όπως μεταδίδουν τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Σε απεργία πείνας οι μισοί κρατούμενοι του Γκουαντάναμο, διογκώνεται η διαμαρτυρία

Στη Φουτμπόλ Λινγκ υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στην 89χρονη  ιστορία της η ΑΕΚ, μετά την ήττα της με 1-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Νεφώσεις με Βορειοανατολικούς ανέμους 1 - 2 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ,  
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου