Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Παρασκευή 15-5-2015/07.30 πμ…. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Ξυλοκάστρου, καλεί τα μέλη του στην Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 11:00 π.μ. στο κλειστό Γυμναστήριο της πόλης του Ξυλοκάστρου, με 7 θέματα στην ημερήσια διάταξη: 1.Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα Γενικής Συνέλευσης 2.Έγκριση Απολογισμού Δράσης (Διοικητικού) από 1/1/2014 έως 31/12/2015 3.Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού από 1/1/2014 έως 31/12/2014 4.Έγκριση Έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής 5.Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής 6.Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την περίοδο 2015-2016 7.Εκλογή Εξελεγκτικής Επιτροπής για την περίοδο 2015-2016 Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα στις 12:00 το μεσημέρι, στον ίδιο τόπο και χώρο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης……


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Ξυλοκάστρου, καλεί τα μέλη του στην Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 11:00 π.μ. στο κλειστό Γυμναστήριο της πόλης του Ξυλοκάστρου, με 7 θέματα στην ημερήσια διάταξη: 1.Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα Γενικής Συνέλευσης 2.Έγκριση Απολογισμού Δράσης (Διοικητικού) από 1/1/2014 έως 31/12/2015 3.Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού από 1/1/2014 έως 31/12/2014 4.Έγκριση Έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής 5.Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής 6.Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την περίοδο 2015-2016 7.Εκλογή Εξελεγκτικής Επιτροπής για την περίοδο 2015-2016 Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα στις 12:00 το μεσημέρι, στον ίδιο τόπο και χώρο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Συνεχίζονται οι αιτήσεις μέχρι και τις 20 Μαΐου για το Πρόγραμμα αντιμετώπισης ανθρωπιστικής κρίσης του Ν. 4320/2015 για επίδομα Σίτισης, Στέγασης και Δωρεάν Ηλεκτρικού Ρεύματος. Για καλύτερη εξυπηρέτηση όσων δεν μπορούν να καταθέσουν αίτηση Ηλεκτρονικά μέσω του υπουργείου εργασίας, καθώς και για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία, μπορούν να απευθύνονται  στο ΚΕΠ Ξυλοκάστρου από 13:00 έως  20:00 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ  ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ.

Με 12 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει  σήμερα   στη 1  το μεσημέρι, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης. Οι ανεξόφλητες οφειλές μπορούν να διακανονισθούν: έως 100 δόσεις, με ελάχιστη δόση 20€ και μεγάλη μείωση τόκων (ανάλογα το ποσό). Καταληκτική ημερομηνία αίτησης υπαγωγής στον διακανονισμό η 26/5/2015. Πληροφορίες και αιτήσεις στα γραφεία της ΔΕΥΑΞΕ.  Ανάλογη ρύθμιση και από  τη Δ.Ε.Υ.Α ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ.  Περισσότερες πληροφορίες  στα γραφεία της επιχείρησης ώρες 8.00-13.00 κατά τις εργάσιμες ημέρες ή στο τηλ. 27440 69551 ώρες 13.00-15.00. Χρησιμοποιείτε συνετά  το νερό.  Μην το σπαταλάτε!
+++++++++



Εκφράζοντας την προσήλωση της στις κόκκινες γραμμές η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ μετα από 5ωρη συνεδρίαση χθες από κοινού με το Κοινοβουλευτικό προεδρείο του κόμματος, ανακοίνωσε ότι, «Αναλαμβάνει εκστρατεία ενημέρωσης της Ελληνικής κοινωνίας και των Ευρωπαϊκών Λαών για τις εξελίξεις. Σε κάθε πόλη σε κάθε γειτονιά και χώρο δουλειάς αλλα και σε όλες τις πόλεις της Ευρώπης οι Βουλευτές, Ευρωβουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθούν μαζί με τα μελή του ΣΥΡΙΖΑ και τις αλληλέγγυες δυνάμεις με αυτόν δυνάμεις σε ένα κάλεσμα κινητοποίησης για τη νίκη της Δημοκρατίας και τις αξιοπρέπειας, τώρα είναι η ώρα να βγουν οι ίδιοι οι λαοι στη μάχη», καταλήγει η ανακοίνωση

Η Πολιτική Γραμματεία τονίζει ότι, οι κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης είναι και κόκκινες γραμμές του Ελληνικού λαού, επικρίνει την επιμονή των δανειστών να εφαρμόσουν το μνημονιακό πρόγραμμα της κυβέρνησης Σαμαρά, δημιουργώντας ένα ασφυκτικό κλοιό πολιτικών πιέσεων και χρηματοδοτικής ασφυξίας στη χώρα και ξεκαθαρίζει ότι, οι απαιτήσεις αυτές δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές.

Το ΔΝΤ χαρακτήρισε ανακριβή τα δημοσιεύματα, συμφωνα με τα οποία ο εκπρόσωπος του θεσμού δήλωσε χθες ότι το ΔΝΤ εργάζεται πάνω σε ένα σχέδιο Β΄ για την Ελλάδα.

Πιθανότατα τη Δευτέρα θα συνεχιστούν οι εργασίες του Brussels Group  δια ζώσης στις Βρυξέλες

Η κατάρτιση ενός πρώτου καταλόγου μαρτύρων με ανοιχτό το ενδεχόμενο διεύρυνσης του ακόμα και με την κλήση ξένων εμπειρογνωμόνων η εμπλεκόμενων προσώπων, αλλα και χωρίς να αποκλείεται η παρουσία πρώην πρωθυπουργών αν χρειαστεί, αποφάσισε στην πρώτη της συνεδρίαση Επιτροπή που θα διερευνήσει τα μνημόνια. Η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής την προσεχή Τρίτη.

Στη Γενεύη σήμερα ο υπουργός εργασίας Πάνος Σκουρλέτης, θα συναντηθεί με τον επικεφαλής του Διεθνούς Οργανισμού Εργασίας.

Σε ένα μήνα θα είναι έτοιμο το νομοσχέδιο για την αξιολόγηση στο δημόσιο, όπως έκανε γνωστό ο αναπληρωτής υπουργός Γιώργος Κατρούγκαλος από το βήμα το9υ ετήσιου συνεδρίου του Εκόνομιστ, σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει στις 7 το απόγευμα στο ίδιο συνέδριο.

Σε διαβούλευση από χθες το νομοσχέδιο για την Ιθαγένεια των Μεταναστών του υπουργείου εσωτερικών που παρέχει το δικαίωμα απόκτησης Ελληνικής Ιθαγένειας σε παιδιά Μεταναστών που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα

Απόφαση πρόκληση της Δημοτικής Αρχής της Καβάλας να ακυρώσει προγραμματισμένη εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια την Κυριακή, μνημείου για τα  1500 θύματα της Ισραηλινής κοινότητας της πόλης στα Ναζιστικά στρατόπεδα. Καταγγελίες από δημοτικούς συμβούλους και κατοίκους της περιοχής για Ακροδεξιά ατζέντα της πλειοψηφίας στην περιοχή.

Τουλάχιστον 3.600 μετανάστες διασώθηκαν από υπερφορτωμένα πλοιάρια που είχαν αποπλεύσει από την Αφρική προς τη Ευρώπη τις τελευταίες 48 ώρες, γνωστοποίησαν οι ιταλικές αρχές.

Δύο φοιτητές έχασαν τη ζωή τους στην πόλη Βαλπαραΐσο της Χιλής σε ένα επεισόδιο που σημειώθηκε αφού ολοκληρώθηκε μια διαδήλωση εναντίον της μεταρρύθμισης του εκπαιδευτικού συστήματος που προωθεί η πρόεδρος της λατινοαμερικάνικης χώρας Μισέλ Μπατσελέτ. “Το ένα από τα θύματα ήταν 18 ετών, το άλλο 24”. Οι δύο φοιτητές έχασαν τη ζωή τους από σφαίρες.

Στο σπίτι των προγόνων του, στην επαρχία Σαανσί, στην κεντρική Κίνα, υποδέχθηκε την Πέμπτη τον ινδό πρωθυπουργό Ναρέντα Μόντι ο κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας των δύο ασιατών γιγάντων να ενισχύσουν τους οικονομικούς τους δεσμούς.
Η Σαουδική Αραβία δεσμεύεται να «ισοφαρίσει» το Ιράν στα πυρηνικά. Κλίμα διαφωνίας στο Καμπ Ντέιβιντ

Ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο εργοστάσιο, το οποίο κατασκεύαζε πλαστικές σαγιονάρες, στην πρωτεύουσα των Φιλιππίνων Μανίλα, ανήλθε σε 72, με αρκετούς όμως εργάτες να εξακολουθούν να αγνοούνται, ανακοίνωσε τοπικός αξιωματούχος.

Θρήνος και οργή επικρατεί στο Καράτσι του Πακιστάν, μετά την επίθεση ενόπλων σε λεωφορείο γεμάτο επιβάτες, με αποτέλεσμα τον θάνατο 45 ανθρώπων.  Οι σημαίες κυματίσουν μεσίστιες τόσο στη Κοινοβούλιο, όσο και στα δικαστικά μέγαρα του Ισλαμαμπάντ, σε ένδειξη πένθους.  Οι ένοπλοι ήταν έξι και στόχος τους ήταν η δολοφονία των επιβατών που στην πλειονότητα τους ανήκαν στη Σιιτική Μουσουλμανική μειονότητα των Ισμαηλιτών.

Οκτώ άνθρωποι, ανάμεσα τους επτά παιδιά, σκοτώθηκαν όταν μια ρουκέτα έπληξε μια πολυκατοικία στην Βεγγάζη, στην ανατολική Λιβύη, ανέφεραν ιατρικές πηγές, δύο ημέρες έπειτα από μια παρόμοια επίθεση, την ευθύνη για την οποία ανέλαβαν τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

Τοπικές νεφώσεις με Βορειοδυτικούς, Δυτικούς άνεμους 4 - 5 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του  Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.     
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου