Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Τρίτη 17-3-2015/07.30 πμ…. Αύριο στις 7μιση το βράδυ, στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου στο Κιάτο, ο Δήμος Σικυωνίων καλεί τους Δημότες σε ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ με θέμα: ¨Διαχείριση απορριμμάτων¨. ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΩΡΑ, ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…..




Αύριο στις 7μιση το βράδυ, στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου στο Κιάτο, ο Δήμος Σικυωνίων καλεί τους Δημότες σε ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  με θέμα: ¨Διαχείριση απορριμμάτων¨. ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΩΡΑ, ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Μετά την Κυριακάτικη  αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, η Εθελουσία Αιμοδοσία θα επαναληφτεί  και την Τετάρτη από τις 4 το απόγευμα στα Γραφεία του Συλλόγου, επί της Αγίου Βλασίου 20. Μη λείψει κανείς

Με 28 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει  αύριο στις  8  το βράδυ  το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, υπό την Προεδρία του κ. Ηλία Νιάρου, στην αίθουσα του Κέντρου Νεότατος στο Ξυλόκαστρο. Μεταξύ άλλων θα συζητηθεί και το θέμα «Συζήτηση λήψη απόφασης για την εκπόνηση τοπικού σχεδίου διαχείρισης απορριμμάτων-Αίτημα Συμπολιτείας Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης».
++++++++

Συνάντηση με την Άγγελα Μέρκελ θα έχει τη Δευτέρα στο Βερολίνο ο Αλέξης Τσίπρας. Σε τηλεφωνική τους επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, η Γερμανίδα Καγκελάριος απηύθυνε πρόσκληση προς τον Αλέξη Τσίπρα να επισκεφθεί το Βερολίνο και τη γερμανική Καγκελαρία, ο πρωθυπουργός ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκληση

Η Γερμανική κυβέρνηση είναι δεσμευμένη στο στόχο παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ, δήλωσε η εκπρόσωπος της Καγκελαρίας, τονίζοντας ότι, δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ Μέρκελ και Σόιμπλε.

Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι κάλεσε εκ νέου την Ελλάδα να τηρήσει τις δεσμεύσεις της έναντι της Ευρώπης, ενώ αναφερόμενος στο ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, είπε πως αυτό θα σηματοδοτήσει Ντόμινο για τις χώρες του Νότου.

Ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη του στο ΕΘΝΟΣ δηλώνει ότι, η Ελλάδα δεν είναι αποικία, τα νομοσχέδια που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση είναι αδιαπραγμάτευτα και θα κατατεθούν άμεσα και επιμένει πως δεν θα χρειαστούν εναλλακτικά σχέδια γιατί το ζήτημα θα λυθεί σε πολιτικό επίπεδο μέχρι τη Σύνοδο Κορυφής.

Ανεβάζει ρυθμούς η κυβέρνηση με επιτάχυνση του νομοθετικού της έργου, το αργότερο σήμερα κατατίθεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη ρύθμιση των 100 δόσεων. Σύμφωνα με την αναπληρώτρια υπουργό οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη στο νομοσχέδιο θα περιλαμβάνεται τη δημιουργία  νέου Ταμείου για την Αξιολόγηση της Δημοσίας Περιουσίας, ενώ τα έσοδα του θα διατίθενται στην κοινωνική πολιτική και οι παραλίες θα ανοίξουν και πάλι για τους πολίτες. Νέος πρόεδρος στο ΤΑΙΠΕΔ αναλαμβάνει ο Στέλιος Πιτσιώρλας και διευθύνων σύμβουλος ο Αντώνης Λεούσης

Σήμερα κατατίθεται στη Βουλή το νομοσχέδιο, προστασίας της πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς από τον αρμόδιο υπουργείο. Σύμφωνα με πληροφορίες το νομοσχέδιο θα επεκτείνει την απαγόρευση πλειστηριασμών έως το Δεκέμβριο 2015

Άμεσα προβλέπεται και η κατάθεση του νομοσχεδίου για το Σωφρονιστικό σύστημα, όπως έκανε γνωστό από τη Θεσσαλονίκη ο υπουργός δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος

Έχουμε σχεδιασμό και ανταποκρινόμαστε στις άμεσες υποχρεώσεις μας, τονίζει ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ευκλείδης Τσακαλώτος, ενώ κάνει λόγο για σκληρό παιχνίδι της ΕΚΤ

Αύριο στην Φρανκφούρτη διοργανώνεται διαδήλωση έξω από τα γραφεία της ΕΚΤ, προκειμένου να καταγγελθούν οι πολιτικές λιτότητας που επιβάλει στην Ευρώπη, παρόντες και Έλληνες διαδηλωτές.

Άνθρακες το πολυδιαφημισμένο πρωτογενές πλεόνασμα Σαμαρά, ο πρώτος έλεγχος των τεχνικών κλιμακίων δείχνει έλλειμμα 2.15 δισεκ. ευρώ. Η προηγούμενη κυβέρνηση μόνο στη φαντασία του κ. Βαρουφάκη έχει αφήσει άδεια ταμεία, το σχόλιο της ΝΔ.

Συγκρότηση Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους, ανακοινώνει σήμερα το μεσημέρι η πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου. Βασικό επιχείρημα ότι, μεγάλο μέρος του, είναι επαχθές και επονείδιστο.

Μείωση στην τιμή του φυσικού αερίου και του ηλεκτρικού ρεύματος, προανήγγειλε ο υπουργός παραγωγικής ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Με τα ποσά της συνδεδεμένης ενίσχυσης θα πιστωθούν κανονικά από σήμερα οι λογαριασμοί των δικαιούχων Βαμβακοπαραγωγών.

Τραγική αυλαία σήμερα στις 12 το μεσημέρι στο Σελί Ρεθύμνου με την κηδεία του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός κοντά στη σχολή Γαλακτοβιομηχανίας στα Ιωάννινα. Αυτοκτονία δείχνουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.  

Εορτασμοί στην Κριμαία για τον ένα χρόνο προσάρτησης στη Ρωσία. Νέες κυρώσεις εις βάρος της Μόσχας ζητά από την ΕΕ το Κίεβο

Αιγυπτιακά δικαστήρια καταδίκασαν σε θάνατο  22 ηγετικά στελέχη των Αδελφών Μουσουλμάνων, μεταξύ των οποίων και τον ανώτατο ηγέτη τους Μοχάμεντ Μπαντίε, σε δύο διαφορετικές υποθέσεις, όπως μετέδωσαν τα επίσημα μέσα ενημέρωσης και δήλωσαν δικηγόροι.

Τοπικές νεφώσεις με Βορειοανατολικούς ανέμους  5 - 6  μποφόρ,  σήμερα  στην περιοχή του  Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.      
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου