Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Τρίτη 10-3-2015/07.30 πμ…. Σήμερα το πρωί στην αίθουσα «Βουλευτικού» οδός Σταϊκοπούλου, στο Ναύπλιο, θα διεξαχθεί από τον ΟΓΑ το 6ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Νέων Αγροτών των Νομών Αργολίδας και Κορινθίας…….



Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών  Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης «Οι Φίλοι της Ζωής» σε συνεργασία με το Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, το ΚΕΔΜΟΠ και το ΙΙΒΕΑΑ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ στις 6 το απόγευμα  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου στο Ξυλόκαστρο (Κέντρο Νεότητας), με θέμα «Δωρεά Μυελού των Οστών και Δωρεά Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος». Είσοδος Ελεύθερη.

Τη ΔΕΥΤΕΡΑ  στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κέντρου Νεότητας Ξυλοκάστρου, θα συνεδριάσει η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης  Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης για συζήτηση και λήψη αποφάσεων, για την χρήση πεζοδρομίων και Κοινόχρηστων Χώρων στο Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης. Σε περίπτωση έλλειψη απαρτίας η συνεδρίαση θα επαναληφτεί την επόμενη μέρα  (ΤΡΙΤΗ)  επίσης στις 6 το απόγευμα. Τυχόν ηλεκτρονικές απόψεις υποβάλλονται έως την 17η Μαρτίου 2015 στο email : tandrikopoulou@xylokastro.gov.gr
+++++


Θετικό το αποτέλεσμα στο Γιούρωγκρουπ, οι Ελληνικές προτάσεις έγιναν πολιτικά αποδεκτές, επισημαίνουν κυβερνητικές πηγές.  Συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και εταίρων για την έναρξη της διαδικασίας της εφαρμογής της απόφασης τις 20ης Φεβρουαρίου, γεγονός που ερμηνεύεται ως σήμα για να χαλαρώσει η στάση της ΕΚΤ απέναντι στην Ελλάδα

Αύριο στις Βρυξέλες ξεκινούν οι συζητήσεις των τεχνικών κλιμακίων Ελλάδας και θεσμών. Οι κοινές συζητήσεις με τους θεσμούς θα γίνουν αποκλειστικά στις Βρυξέλες και όχι στην Αθήνα, η τρόικα ως μηχανισμός αποτελεί οριστικά παρελθόν, σημειώνει το Μέγαρο Μαξίμου

Σημαντικό βήμα για   την επιτυχή εκτέλεση της συμφωνίας της 20ης Φεβρουαρίου χαρακτήρισε το Γιούρωγκρουπ ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο υπουργός οικονομικών  αμφισβήτησε ότι χάθηκε χρόνος    και τόνισε ότι θα υπάρξει νέα λίστα με προτάσεις.

Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο το μήνυμα του Γέρουν Ντάισεμπλουμ, υπογραμμίσαμε τη δέσμευση να μην υπάρχουν μονομερείς ενέργειες και να τηρηθούν οι δεσμεύσεις που υπάρχουν, συμπλήρωσε.

Την Πέμπτη αναμένεται να συνεδριάσει μέσω τηλεδιάσκεψης  το Δ.Σ της ΕΚΤ, προκειμένου να επανεξετάσει το ενδεχόμενο επέκτασης του ALE για τις Ελληνικές Τράπεζες.

Να σταματήσει ο στραγγαλισμός της Ελλάδας, ζήτησε κατά την έναρξη της Ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου,  ο Μανώλης Γλέζος

Βρισκόμαστε ακόμη μακριά από τον στόχο, η χώρα χάνει χρόνο η αβεβαιότητα παραμένει και ο λογαριασμός που θα κληθούν να πληρώσουν οι πολίτες συνεχώς ανεβαίνει, δήλωσε ο  εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ

Να προχωρήσει γρήγορα σε αποφάσεις καθώς όσο καθυστέρει διαπραγματεύεται από χειρότερη θέση, κάλεσε την κυβέρνηση το «Ποτάμι»

Την Παρασκευή στις Βρυξέλες η συνάντηση Γιούνκερ, Τσίπρα,  σχετικά με την αξιοποίηση Ευρωπαϊκών κονδυλίων για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης στην Ελλάδα. Στο Παρίσι την Πέμπτη ο πρωθυπουργός για επαφές με τον γενικό γραμματέα του ΟΟΣΑ

Θράσος και ταύτιση με τους πιο ακραίους μνημονιακούς της Ευρώπης, καταλογίζει ο υπουργός Επικρατείας  στον Βουλευτή της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη που είχε ζητήσει την αντικατάσταση του Γιάνη Βαρουφάκη

Την πρόταση των ΑΝΕΛ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το μνημόνιο, παρέδωσε αντιπροσωπεία Βουλευτών του κόμματος στον γραμματέα της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Μαντά. Επί τάπητος το θέμα στη συνάντηση που είχαν στο Μαξίμου ο Αλέξης Τσίπρας με τον Πάνο Καμμένο  

Σε διαβούλευση μέχρι την Πέμπτη τίθεται το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ, ο Οργανισμός θα επαναλειτουργήσει με όλες τις δομές της, δεν αυξάνεται το ανταποδοτικό τέλος της ΔΕΗ.

Στις 20 Απριλίου σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στον Κορυδαλλό ξεκινά η δίκη της Χ.Α

Σε δίκη παραπέμπονται με Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, 64 εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της Ζίμενς, στη λίστα των κατηγορουμένων οι Μιχάλης Χριστοφωράκος, Χρίστος Καραβέλας, Θόδωρος Τσουκάτος, αλλά και 13 Γερμανοί πρώην στελέχη της Ζίμενς.  

Πλήρως εκτεθειμένος ο Γκίκας Χαρδούβελης μετά τις αποκαλύψεις για τις μεθόδους που χρησιμοποίησε το 2012 για να στείλει περίπου 500000 ευρώ σε τράπεζα του εξωτερικού. Αίολος οι αιτιάσεις του πρώην υπουργού οικονομικών, σύμφωνα με νέα στοιχεία.  

10 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους έπειτα από σύγκρουση 2 ελικοπτέρων στην Αργεντινή. Δυο Γάλλοι Ολυμπιονίκες και μια από τις πλέον διάσημες ιστιοπλόους στον κόσμο είναι μεταξύ των θυμάτων της σύγκρουσης των δυο ελικοπτέρων στην επαρχία Λα Ρόχα στη βόρεια Αργεντινή.

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του προέδρου της Βενεζουέλας στην επιβολή των αμερικανικών κυρώσεων κατά της χώρας του, αναφέροντας ότι η ενέργεια αυτή έχει στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης.

Τραγικό θάνατο στα χέρια των δήμιων του Ισλαμικού Κράτους φέρεται να βρήκαν 20 σιίτες που επρόκειτο να ενταχθούν σε παραστρατιωτική οργάνωση που μάχεται τους τζιχαντιστές στο Ιράκ. Την ίδια στιγμή, γίνεται γνωστό πως απήχθησαν την περασμένη εβδομάδα από τζιχαντιστές εννέα ξένοι υπήκοοι που εργάζονταν στο πετρελαϊκό πεδίο αλ-Γκάνι στη Λιβύη.

+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου