Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Δευτέρα 16-3-2015/07.30 πμ…. Σήμερα στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κέντρου Νεότητας Ξυλοκάστρου, θα συνεδριάσει η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης για συζήτηση και λήψη αποφάσεων, για την χρήση πεζοδρομίων και Κοινόχρηστων Χώρων στο Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης. Σε περίπτωση έλλειψη απαρτίας η συνεδρίαση θα επαναληφτεί την επόμενη μέρα (ΤΡΙΤΗ) επίσης στις 6 το απόγευμα. Τυχόν ηλεκτρονικές απόψεις υποβάλλονται έως την 17η Μαρτίου 2015 στο email : tandrikopoulou@xylokastro.gov.gr …..




Σήμερα  στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κέντρου Νεότητας Ξυλοκάστρου, θα συνεδριάσει η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης  Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης για συζήτηση και λήψη αποφάσεων, για την χρήση πεζοδρομίων και Κοινόχρηστων Χώρων στο Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης. Σε περίπτωση έλλειψη απαρτίας η συνεδρίαση θα επαναληφτεί την επόμενη μέρα  (ΤΡΙΤΗ)  επίσης στις 6 το απόγευμα. Τυχόν ηλεκτρονικές απόψεις υποβάλλονται έως την 17η Μαρτίου 2015 στο email : tandrikopoulou@xylokastro.gov.gr

Με 9 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει  σήμερα στη 1  το μεσημέρι, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Μετά τη χθεσινή αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, η Εθελουσία Αιμοδοσία θα επαναληφτεί  και την Τετάρτη από τις 4 το απόγευμα στα Γραφεία του Συλλόγου, επί της Αγίου Βλασίου 20. Μη λείψει κανείς

Με 28 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει  την Τετάρτη  στις  8  το βράδυ  το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, υπό την Προεδρία του κ. Ηλία Νιάρου, στην αίθουσα του Κέντρου Νεότατος στο Ξυλόκαστρο. Μεταξύ άλλων θα συζητηθεί και το θέμα «Συζήτηση λήψη απόφασης για την εκπόνηση τοπικού σχεδίου διαχείρισης απορριμμάτων-Αίτημα Συμπολιτείας Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης».
++++++++

 Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τη ρευστότητα, δήλωσε ο πρωθυπουργός αμέσως μετά τη συνάντηση του με το Γιάννη Βαρουφάκη και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στο Μαξίμου

Η κυβέρνηση διαμηνύει ότι δεν πρόκειται να δεχτεί νέα υφεσιακά μέτρα παρά τις πιέσεις των εταίρων με πρόσχημα τις χρηματικές ανάγκες. Διαβεβαιώνει παράλληλα ότι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα καταβολής μισθών και συντάξεων

Δύσκολη η διαπραγμάτευση ωστόσο  η Ελληνική οικονομία αντέχει, υπογράμμισε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο υπουργός οικονομικών. Δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ από τα αποθεματικά των ταμείων σημείωσε ο Γιάννης Βαρουφάκης, προσθέτοντας ότι, η όποια υστέρηση εσόδων θα ξεπεραστεί με το νομοσχέδιο για τις 100 δόσεις και κατηγόρησε τη ΝΔ ότι, άφησε άδεια ταμεία.

Διαψεύδει ο υπουργός οικονομίας Γιώργος Σταθάκης δημοσίευμα του Βήματος για πάγωμα του ΕΣΠΑ, δεν είναι μόνο ανακριβές αλλά εντελώς εκτός θέματος, τονίζει ο υπουργός.

6 στους 10 πολίτες στηρίζουν την κυβέρνηση στη δύσκολη διαπραγμάτευση με τους εταίρους, σύμφωνα με το βαρόμετρο της  Public Issue που δημοσιεύτηκε στην ΑΥΓΗ της Κυριακής, 56% συγκεντρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι 16% της ΝΔ στην ικανότητα διαπραγμάτευσης για το χρέος, 54% των πολιτών ελπίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να πετύχει την οικονομική ανάκαμψη της χώρας. Στο 79% η δημοτικότητα του Αλέξη Τσίπρα, ικανοποίηση για την κυβέρνηση εκφράζει το 50%, ενώ μόλις το 13% για την αντιπολίτευση.

Με σύνθημα η Ελλάδα δεν είναι μόνη της εκατοντάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στο Βερολίνο υπέρ της Ελληνικής κυβέρνησης και ενάντια της λιτότητας στην Ευρώπη.

Αντιδράσεις προκάλεσε η απροκάλυπτη προτροπή του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς στην κυβέρνηση να εξορίσει από τη σύνθεση της τη λαϊκίστικη δεξιά. Προκλητική και απαράδεκτη η παρέμβαση, καταγγέλλει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ. Αιχμές από τον Πάνο Καμμένο για εμπλοκή Σούλτς σε υποθέσεις με μίζες Γερμανικών εταιρειών

Διυλίζει την παρουσία Καμμένου, αλλά κάταπιε αμασητί την παρουσία Καρατζαφέρη στην κυβέρνηση Παπαδήμου, τόνισε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού θα έχει σήμερα στις 10 το πρωί  στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ενεργώς η απαίτηση της Ελλάδας για το κατοχικό δάνειο και τις αποζημιώσεις, τονίζει σε παρέμβαση του που δημοσιεύει η Κυριακάτικη Αυγή, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, σε συνέντευξη του στη Real news ο Προκόπης Παυλόπουλος σημειώνει ότι, η Ευρώπη και κυρίως η Κομισιόν δεν μπορούν να μην ανταποκριθούν στα αιτήματα αλλαγής των μνημονίων που είναι απολύτως τεκμηριωμένα και δίκαια, ο κ. Παυλοπουλος θα επισκεφτεί σήμερα το μεσημέρι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. 

Οργή και θλίψη προκαλεί ο θάνατος του 20χρονου σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο αγνοούμενος νεαρός βρέθηκε νεκρός σε βαλτώδη περιοχή κοντά στη σχολή του στα Ιωάννινα

Συγκέντρωση συμπαράστασης σε 5 φοιτητές του Ιονίου Πανεπιστημίου που δικάζονται για τη Συνδικαλιστική τους δράση την περίοδο 2011-2013, σήμερα στις 9 το πρωί έξω από το δικαστήριο στο δικαστικό μέγαρο.

Ακόμα ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του στο νοσοκομείο των φυλάκων Κορυδαλλού, καταγγελίες ότι στον κρατούμενο δεν παρασχέθηκε η απαιτούμενη  ιατρική φροντίδα.

Έφυγε σε ηλικία 94 ετών ο Μαχητής του ΕΛΑΣ  και της Αριστεράς Φοίβος Τσέκερης, η κηδεία του θα είναι πολιτική και θα γίνει την Τρίτη στο Νεκροταφείο τής Καισαριανής.

14 νεκροί και 80 τραυματίες από εκρήξεις έξω από 2 εκκλησιές στη Λαχώρη του Πακιστάν. Την ευθύνη για τις επιθέσεις ανέλαβε η οργάνωση που έχει αποσχιστεί από τους Πακιστανούς Ταλιμπάν. Οι εκρήξεις σημειώθηκαν σε προάστιο που κατοικούν κυρίως Χριστιανοί.


Επιφυλάξεις στην ΕΕ για την ανάπτυξη στρατιωτικής αποστολής στη Λιβύη. Σήμερα  Σύνοδος των ΥΠΕΞ στις Βρυξέλες.

Έτοιμος να θέσει το πυρηνικό οπλοστάσιο της Ρωσίας σε επιχειρησιακή ετοιμότητα ήταν ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατά την περίοδο της εισβολής στη χερσόνησο της Κριμαίας, όπως δηλώνει ο ίδιος ο Ρώσος πρόεδρος σε ντοκιμαντέρ που μετέδωσε την Κυριακή η ρωσική κρατική τηλεόραση

Τοπικές νεφώσεις με Βορειοανατολικούς ανέμους  4 - 5  μποφόρ,  σήμερα  στην περιοχή του  Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.      
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου