Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Τρίτη 5-11-2013/ 07.30 π.μ….. Κοινή εθελοντική αιμοδοσία οργανώνουν ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ και η Α΄ ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, σήμερα στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ από τις 09.00΄ έως 13.00΄ με σκοπό να ενισχυθούν οι τράπεζες αίματος των δύο σωματείων……


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Κοινή εθελοντική αιμοδοσία οργανώνουν ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ  ΕΚΠ/ΣΗΣ  ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ και η Α΄ ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, σήμερα στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ από τις 09.00΄ έως 13.00΄ με σκοπό  να ενισχυθούν οι τράπεζες αίματος των δύο σωματείων.

Χωρίς προαστιακό Κιάτο - Αεροδρόμιο αύριο, στάση εργασίας σήμερα από τους εργαζόμενους σε ΟΣΕ και Προαστιακό από τις 9 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου, στοχεύοντας στην αύξηση της επισκεψιμότητας και την τόνωση της αγοραστικής κίνησης, συνεχίζει το  δεκαήμερο χειμερινών προσφορών.

Τα τμήματα Γυμναστικής Γυναικών για την Δημοτική Κοινότητα  Ξυλοκάστρου άρχισαν το πρόγραμμα στο κλειστό θέατρο «ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ» Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 16:00 – 17:00 και 18:00 – 19:00. Η  ΑΘΛΗΣΗ  ΕΙΝΑΙ  ΥΓΕΙΑ. Πληροφορίες 2743 3 60217 και 6973 65 28 48. Υπεύθυνος,  Σαλωνίτης Ιωάννης  Κ.Φ.Α.

Ο Δήμος Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με τον Όμιλο ANTENNA, συνεχίζει το βραβευμένο πρόγραμμα «The Met: Live in HD» σε απευθείας σύνδεση με τη Νέα Υόρκη, με το κλασικό αριστούργημα «Tosca» του Giacomo Puccini, το Σάββατο στις 19.55 στο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ» Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Πληροφορίες τηλ. 2744 0 21 124

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ  ΄΄ΑΠΟΛΛΩΝ΄΄ παρουσιάζει, «Το  αρχοντόπουλο  και  η  Πανωραία », παράσταση  για  παιδιά  στο  Θέατρο  Περιγιαλίου, από την ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ  ΣΚΗΝΗ, σε σκηνοθεσία  Γωγώς  Ξανθάκη. Παραστάσεις Νοεμβρίου, τα Σάββατα 9, 16 30 και την Κυριακή  24, ώρα έναρξης  6 το απόγευμα.  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ   27410-86330 και  6973803911 
+++++++

Το 2013 είναι η χειρότερη χρονιά που  θα  έχει γνωρίσει ποτέ του ο Έλληνας, παραδέχθηκε χθες ο Αντώνης Σαμαράς σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στην τρόικα είπε, ότι δεν είμαστε σε πόλεμο αλλά σε διαπραγμάτευση, ανέφερε δε ότι δεν θα λειφθούν άλλα οριζόντια μέτρα ενώ πρόσθεσε πως δεν υπάρχει κίνδυνος εκλογών και ότι η απόσταση θα καλυφτεί με τη λήψη διαρθρωτικών μέτρων.

Η σημερινή συνέντευξη του πρωθυπουργού αποτελεί μνημείο μισαλλόδοξου διχαστικού λόγου, στο πλαίσιο της ανιστόρητης θεωρίας των 2 άκρων, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του, αντίθετα με ψευδή και ανυπόστατες κατηγορίες υιοθέτησε μια επικίνδυνη λογική που υπονομεύει την Δημοκρατική αντιπαράθεση και παραπέμπει σε άλλες εποχές. Όσο για τα επιτεύγματα της οικονομικής του πολιτικής, ο ΣΥΡΙΖΑ τον καλεί να τα υποστηρίξει για μια έστω φορά στη Βουλή, αντί να επιλέγει το ασφαλές περιβάλλον της συνέντευξης.  

Για ρεαλιστικό προσχέδιο προϋπολογισμού, έκανε λόγο ο υπουργός οικονομικών μετά τη σύσκεψη υπό  τον πρωθυπουργό, ενόψει των διαπραγματεύσεων με την τρόικα.

Απροσδιόριστο αφήνουν οι Βρυξέλες το ύψος του δημοσιονομικού κενού της Ελλάδας. Διαψεύδει η Κομισιόν δημοσιεύματα του Ελληνικού τύπου ότι, το ύψος του δημοσιονομικού κενού στον προϋπολογισμό του 2014, είναι 2.9 δισεκ. ευρώ.

Αποφασισμένοι να επιβάλουν τις ακραίες απαιτήσεις τους ήρθαν οι ξένοι επιτηρητές με αιχμή το δημοσιονομικό κενό, τις απολύσεις στο δημόσιο και τα λουκέτα στις Αμυντικές Βιομηχανίες. Σήμερα στις 12 το ραντεβού τους με τον υπουργό οικονομικών στις 4 με τον υπουργό εργασίας. Ρεαλισμό και ψυχραιμία ζητά το υπουργείο οικονομικών.

Η διαπραγμάτευση κυβέρνησης τρόικας είναι σαν ένα παιχνίδι με στημένη τράπουλα, με χαμένη στο τέλος την Ελληνική κοινωνία, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τον Γιάννη Στουρνάρα θα συναντήσουν αύριο το απόγευμα οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων.

Γενική απεργία αύριο με κεντρικό σύνθημα, όχι στις απολύσεις, τη διαθεσιμότητα και τα νέα φορολογικά μετρά. Ραντεβού στις 11 στο Πεδίο του Άρεως, δίνουν ΓΕΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΓΕΣΕΒΕ, προσυγκέντρωση στις 10 και μίση της Αυτόνομης Παρέμβασης και στις 10 στην Ομόνοια το Ραντεβού του ΠΑΜΕ.

Εισβολή στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου Κρήτης από αγρότες με αφορμή τη δίκη 92 αγροτών οι οποίοι κατηγορούνται για την παρακώλυση της Λειτουργίας του αεροδρομίου Νίκος Καζαντζάκης το 2009 

Λεπτομέρειες για τον σωματότυπο των δραστών, έδωσε σύμφωνα με πληροφορίες στην κατάθεση του, ο μάρτυρας κλειδί για την διπλή δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο. Σε κλειστό οικογενειακό κύκλο  και χωρίς την παρουσία χρυσαβγιτών κηδεύτηκαν οι Γιώργος Φουντούλης και Μανώλης  Καπελόνης.

Τρεις νεκροί από επίθεση ενόπλου σε λεωφορείο στη Νορβηγία, συνελήφθη ο δράστης

Νέος σάλος ξέσπασε στην Τουρκία με αφορμή δημοσιεύματα στα οποία ο Ταγίπ Ερντογάν φερόταν να τάσσεται εναντίον της ύπαρξης μεικτών φοιτητικών κοιτώνων, λέγοντας πως με «τον έναν ή με τον άλλο τρόπο» θα ελέγξει την κατάσταση.

Η Βραζιλία παρακολουθούσε ΗΠΑ, Ρωσία, Ιράν και Ιράκ τη δεκαετία του 2000, ιστορίες κατασκοπείας χωρίς τέλος

Αραιή συννεφιά  με  Νοτιοανατολικούς, Βορειοανατολικούς  ανέμους 2 - 4  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου