Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Πέμπτη 21-11-2013/ 07.30 π.μ….. Μια λυσσασμένη αλεπού κινητοποίησε τις υγειονομικές υπηρεσίες και τον κυνηγετικό σύλλογο Κορίνθου. Η αλεπού δάγκωσε σκύλο στον Άσσο και αποδείχτηκε ότι είχε προσβληθεί από λύσσα, μια ασθένεια που έχει εξαφανιστεί από τη χώρα εδώ και 25 χρόνια. Τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Κορίνθου καταδίωξαν το ζώο και την έπιασαν σε ένα χωράφι κοντά στο γήπεδο στον Άσσο Κορινθίας…..


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Μια λυσσασμένη αλεπού κινητοποίησε τις υγειονομικές υπηρεσίες και τον κυνηγετικό σύλλογο Κορίνθου. Η αλεπού δάγκωσε σκύλο στον Άσσο και αποδείχτηκε ότι είχε προσβληθεί από λύσσα, μια ασθένεια που έχει εξαφανιστεί από τη χώρα εδώ και 25 χρόνια. Τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Κορίνθου καταδίωξαν το ζώο και την έπιασαν  σε ένα χωράφι κοντά στο γήπεδο στον Άσσο Κορινθίας.

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Υδροθεραπευτηρίου Loutraki Thermal Spa, ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων κ. Λογοθέτης Κωνσταντίνος, θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το Δήμο.

Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος θα πραγματοποιήσει Διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο, με 7 θέματα στην ημερησία διάταξη, την  Κυριακή στις 10:00 το πρωί  στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου «HOTEL ALKYON” στο Βραχάτι Κορινθίας.

Την Κυριακή τις 11 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, η Δημοκρατική Αριστερά διοργανώνει εκδήλωση με θέμα,  " Οι εχθροί της Δημοκρατίας στην εποχή της κρίσης " Ομιλητές : Γιάννης  Πανούσης, καθηγητής εγκληματολογίας, βουλευτής ΔΗΜΑΡ, Α. Ρουπακιώτης, δικηγόρος, πρώην υπουργός  Γ. Σωτηρέλης, καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου
++++++++++

Μετα την Σύγκλητο του Καποδιστριακού, τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν και τα μέλη της Συγκλήτου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Απεργιακό μέτωπο σε Πολυτεχνείο, Καποδιστριακό, Αριστοτέλειο και Πανεπιστήμιο Πάτρας.

Παράνομη αλλα όχι καταχρηστική η απεργία των διοικητικών από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών. Κατεπείγουσα προκαταρτική εξέταση διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν οι διοικητικοί υπάλληλοι διαπράττουν το αδίκημα της παραβίασης δικαστικής απόφασης.

Να ανοίξουν τα Πανεπιστήμια, καλεί τώρα τους Πρυτάνεις ο υπουργός παιδείας.

Τον ξαφνικό θάνατο ενός ακόμη δημόσιου φορέα στα πρότυπα της ΕΡΤ, προβλέπει σύμφωνα με πληροφορίες η συμφωνία του Κυριακού Μητσοτάκη με την τρόικα για τις διαθεσιμότητες. Στο στόχαστρο μπήκε το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας.

Άκαρπη απέβη η συνάντηση των δανειστών με το υπουργείο οικονομικών για τους πλειστηριασμούς

Αγεφύρωτο χάσμα τρόικας κυβέρνησης ως προς το ύψος του δημοσιονομικού κενού. Αιφνιδιαστικά προέκυψε και θέμα με το χρηματοδοτικό κενό τη διετία 2014 – 2015, ύψους 10,9 δις.

Με τις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου οικονομικών συναντήθηκε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, «έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια κλίκα διαπλεκόμενων που μας βουλιάζει στη χρεοκοπία» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Κατατέθηκε στη Βουλή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, κυρώσεις για ξενοφοβικά φαινόμενα

Πέντε καταδίκες για τη ληστεία στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας, ποινές φυλάκισης από έξι έως 17 έτη

24 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 65 τραυματίσθηκαν  σε σειρά επιθέσεων σε πολυσύχναστες αγορές και δρόμους της Βαγδάτης, οι περισσότερες από τις οποίες είχαν στόχο σιιτικές συνοικίες, δήλωσαν αξιωματούχοι στην ιρακινή πρωτεύουσα

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το κέντρο της Ρώμης με συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας ενόσω βρισκόταν σε εξέλιξη συνάντηση κορυφής των Ενρίκο Λέτα και Φρανσουά Ολάντ, ενώ στο στόχαστρο μπήκαν και τα γραφεία του Δημοκρατικού Κόμματος.

Η αστυνομία του Παρισιού ανακοίνωσε σήμερα τα ξημερώματα, ότι το DNA του άνδρα που συνελήφθει ως ύποπτος για τις επιθέσεις στα γραφεία της εφημερίδας Liberation  και της τράπεζας  Societe General, ταιριάζει με υλικό που συλλέχθηκε στον τόπο των επιθέσεων.

Ο καπετάνιος και άλλοι πέντε ακτιβιστές της Greenpeace ελεύθεροι με εγγύηση, με αποφάσεις ρωσικού δικαστηρίου

Τοπικές νεφώσεις και ασθενείς βροχές με Νότιους,  Βορειοανατολικούς ανέμους  2 - 3  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου