Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Παρασκευή 22-11-2013/ 07.30 π.μ….. Την Κυριακή στις 10 το πρωί στο Εστιατόριο “Φοίνικες” στη Συκιά Κορινθίας, το τοπικό συμβούλιο διοργανώνει εκδήλωση, συγκέντρωση - συζήτηση για τα νέα ακαλαίσθητα Φώτα που τοποθετήθηκαν στην παραλία, κατά την οποία την οποία θα παρουσιαστούν οι μέχρι τώρα κινήσεις για την αντικατάσταση τους και θα πραγματοποιηθεί ψηφοφορία στην μεγάλη Λαϊκή βάση του Χωριού για δράσεις που πρέπει να ακολουθούσουν. Να είστε όλοι εκεί…..


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Την  Κυριακή  στις 10 το πρωί στο Εστιατόριο “Φοίνικες” στη Συκιά Κορινθίας, το τοπικό συμβούλιο  διοργανώνει εκδήλωση, συγκέντρωση - συζήτηση για τα νέα ακαλαίσθητα Φώτα που τοποθετήθηκαν στην παραλία, κατά την οποία την οποία θα παρουσιαστούν οι μέχρι τώρα κινήσεις για την αντικατάσταση τους και θα πραγματοποιηθεί  ψηφοφορία στην μεγάλη Λαϊκή βάση του Χωριού για δράσεις που πρέπει να ακολουθούσουν. Να είστε όλοι εκεί.

Αύριο, η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών - ΠΕΠΑ - διοργανώνει τον ποδηλατικό γύρο «1ο Brevet Κορινθίας». Το Brevet το οποίο διεξάγεται παράλληλα σε 31 ακόμη κράτη, με χώρα προέλευσης τη Γαλλία, είναι ερασιτεχνικοί αγώνες 200 χιλιομέτρων και άνω στην άσφαλτο. Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί, αύριο στις 8 το πρωί, στην πλατεία του Φλοίσβου στην Κόρινθο, με στόχο οι ποδηλάτες να διανύσουν σχεδόν όλο τον νομό Κορινθίας, μέσα από μια διαδρομή από χωριά, ιστορικά μνημεία, και την υπέροχη φύση της . Η μεγαλύτερη ποδηλατική διοργάνωση που έγινε ποτέ στον νομό Κορινθίας με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα –οι οποίες έφτασαν περίπου τις 400-, θα έχει check point και στο Δήμο Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων.

Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος θα πραγματοποιήσει Διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο, με 7 θέματα στην ημερησία διάταξη, την  Κυριακή στις 10:00 το πρωί  στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου «HOTEL ALKYON” στο Βραχάτι Κορινθίας.

Την Κυριακή στις  6.30 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο Περίανδρος του 4ου Λυκείου Κορίνθου, η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας και το Σωματείο Λόγου και Τέχνης «Αλκυονίδες», διοργανώνουν Εκδήλωση – Αφιέρωμα στον Κ.Π. Καβάφη, με λυρική προσέγγιση από τους Γιάννη Σπανό και Μανώλη Μητσιά.

Την Κυριακή τις 11 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, η Δημοκρατική Αριστερά διοργανώνει εκδήλωση με θέμα,  " Οι εχθροί της Δημοκρατίας στην εποχή της κρίσης " Ομιλητές : Γιάννης  Πανούσης, καθηγητής εγκληματολογίας, βουλευτής ΔΗΜΑΡ, Α. Ρουπακιώτης, δικηγόρος, πρώην υπουργός  Γ. Σωτηρέλης, καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου
++++++++++

Προαναγγελία πολιτικής επιστράτευσης από τον υπουργό παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο. Το υπουργείο έχει εξαντλήσει τις δυνατότητες παρέμβασης απέναντι στην απεργία των διοικητικών υπαλλήλων, που είναι εις βάρος του κοινωνικού συνόλου και θα πρέπει να σταματήσει, δήλωσε ο υπουργός.

Στους δρόμους η παιδεία οι καταλήψεις στις σχολές αυξάνονται, ενώ  παράνομη για 3η φορά με απόφαση του πρωτοδικείου η απεργία των διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Πολυτεχνείου 

Λιτότητα και φόροι το μήνυμα του προϋπολογισμού που κατατέθηκε στη Βουλή. Κείμενο υπό αίρεση χαρακτηρίζει τον προϋπολογισμό, ο υπεύθυνος οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος.. Δεν εγκρίνει το σχέδιο η Κομισιόν που εχει λάβει τη δέσμευση της Αθήνας για συμπληρώσεις, τροποποιήσεις με προσθήκη τυχών μέτρων,  σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Όλι Ρέν.

Πάγο στις προσδοκίες του πρωθυπουργού για πολιτική διαπραγμάτευση βάζει το Βερολίνο, συμφωνα με την εκπρόσωπο της Γερμανίδας καγκελαρίου, η σημερινή συνάντηση θα είναι μονό ενημερωτική.

Διορία στην κυβέρνηση έως τις 9 Δεκεμβρίου για να κλείσουν οι εκκρεμότητες από την τρόικα που αποχώρησε. Δημοσιονομικό κενό, πλειστηριασμοί και φορολογικά είναι τα αγκάθια των διαπραγματεύσεων

Κινητικότητα και απολύσεις και πέρα από το 2014 απαιτεί νη τρόικα συμφωνα με την ηγεσία του υπουργείου διοικητικής μεταρρύθμισης.

Με την έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής έσβησε η πυρκαγιά που ειχε εκδηλωθεί στα ελαστικά φορτηγού της Ελληνικός Χρυσός με συμπύκνωμα χρυσοφόρου πυρίτη στο ύψος της Βόλβης  Θεσσαλονίκης. Μέσα στο τρέχων έτος είναι η 3η φορά που σημειώνεται ατύχημα με φορτηγά που διέρχονται από την περιοχή μεταφέροντας μεταλλεύματα, δηλώνει δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Βόλβης. Καθησυχαστικός για το θέμα διαρροής ο εκπρόσωπος της εταιρείας

Αναβολή για τις 5 Δεκεμβρίου στη δίκη των 14 διαδηλωτών που κατηγορούνται για επεισόδια πριν από ένα χρόνο, σε διαδήλωση ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στο Όρος Κάκαβος, απουσίαζαν οι μάρτυρες κατηγορίας.

28χρονος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από Μπράβο ιδιοκτήτη εστιατορίου, όταν επιδίωξε να ζητήσει τα δεδουλευμένα της φίλης του

Χιλιάδες αστυνομικοί βγήκαν στους δρόμους της Λισαβόνας στην Πορτογαλία, ενάντια στα μέτρα λιτότητας. 

Συναγερμός στην Άγκυρα, όταν άνδρας που ισχυρίστηκε ότι ήταν ζωσμένος με εκρηκτικά, προσπάθησε να μπει στα γραφεία του Ταγίπ Ερντογάν.

Παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη  κοντά σ' ένα καφενείο σε πολυσύχναστη αγορά στο βορειοανατολικό Ιράκ με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 30 άνθρωποι και να τραυματισθούν 40. Η επίθεση σημειώθηκε στη Σαντίγια, 65 χλμ. βορειοανατολικά της Βαγδάτης. Το Ιράκ πλήττεται από το χειρότερο κύμα βίας των πέντε τελευταίων ετών.

Τουλάχιστον 15 βοηθητικοί του συριακού στρατού σκοτώθηκαν στη διάρκεια επίθεσης των εξεγερμένων, οι οποίοι προσπαθούν να ανακαταλάβουν την στρατιωτική βάση 80 κοντά στο Χαλέπι, που τέθηκε υπό τον έλεγχό του στρατού στις 10 Νοεμβρίου.

Τουλάχιστον 8 νεκροί, 35 τραυματίες και εγκλωβισμένοι από την κατάρρευση της στέγης ενός σουπερμάρκετ στη Ρίγα της Λετονίας

Τοπικές νεφώσεις και ασθενείς βροχές με Νότιους,  Βορειοανατολικούς ανέμους  2 - 3  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου