Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Τρίτη 26-11-2013/ 07.30 π.μ….. Αύριο στις 6 το απόγευμα στο Αμφιθέατρο της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ στην Κόρινθο, το Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής διοργανώνει ημερίδα με θέμα "Φτώχεια και κοινωνικές ανισότητες στον αγροτικό χώρο". Συντονιστής Χαράλαμπος Κασίμης Καθηγητής, Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ομιλητές: Νίκος Μπούζας, Ερευνητής Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών, Σταύρος Ζωγραφάκης Αν. Καθηγητής, Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Απόστολος Γ. Παπαδόπουλος Καθηγητής, Τμήμα Γεωγραφίας, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. …..


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Αύριο στις 6 το απόγευμα στο Αμφιθέατρο της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ στην Κόρινθο, το Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής διοργανώνει ημερίδα με θέμα  "Φτώχεια και κοινωνικές ανισότητες στον αγροτικό χώρο". Συντονιστής Χαράλαμπος Κασίμης Καθηγητής, Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ομιλητές: Νίκος  Μπούζας, Ερευνητής Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών, Σταύρος Ζωγραφάκης  Αν. Καθηγητής, Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και  Απόστολος Γ. Παπαδόπουλος Καθηγητής, Τμήμα Γεωγραφίας, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Με μοναδικό θέμα στην ημερησία διάταξη "Ψήφισης Προϋπολογισμού εσόδων- εξόδων Δήμου Νεμέας οικονομικού έτους 2014 και του  Ολοκληρωμένου  Πλαισίου" συνεδριάζει την Πέμπτη στις 7μιση το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο του  Δήμου Νεμέας
++++++++++


Υλοποιώντας την εξαγγελία του Αλέξη Τσίπρα, ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε  στη Βουλή πρόταση εξεταστικής των πραγμάτων επιτροπής για το ζήτημα των υποβρυχίων. Η Επιτροπή "θα διερευνήσει τα γεγονότα που σχετίζονται με την επιζήμια παραχώρηση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά σε ιδιωτικά επιχειρηματικά συμφέροντα, με τις επιζήμιες για τα Ελληνικά Ναυπηγεία ΑΕ συμβάσεις

Οι απολύσεις στο δημόσιο και το θέμα των υποβρυχίων θα συζητηθούν στη σημερινή συνάντηση Σαμαρά Βενιζέλου, στις 6 το απόγευμα η συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.  

Δεν συζητάμε μειώσεις μισθών και συντάξεων σε ΔΕΚΟ και Τράπεζες, τόνισε ο υπουργός εργασίας Γιάννης Βρούτσης, μετα την ευρεία σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, επιβεβαιώνοντας με πανηγυρικό τρόπο τις απαιτήσεις των δανειστών που ο ίδιος διέψευδε το προηγούμενο διάστημα.

Θα βρεθεί λύση με την τρόικα υποστήριξε ο Γιάννης Στουρνάρας. Στο τραπέζι βρέθηκαν τα θέματα που αφορούν την κινητικότητα, αλλα και οι εκκρεμότητες που θα πρέπει να κλείσουν ενόψει της έλευσης της τρόικας στις αρχές Δεκεμβρίου.

Κατατέθηκε η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής σχετικά με την κατασκευή υποβρυχίων από τα Ελληνικά Ναυπηγεία Α.Ε..
 
Μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση καταθέτει ο «105.5 Στο Κόκκινο» κατά του υπουργού υγείας  Άδωνι Γεωργιάδη

Συνέντευξη τύπου παραχωρεί το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας με το τμήμα υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει συζήτησης αύριο της επίμαχης τροπολογίας και της κατασυκοφάντησης από τον υπουργό υγείας.

Συμπαρίσταται στον Άδωνι Γεωργιάδη το ΠΑΣΟΚ στη σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά, πως είναι προτιμότερο να είσαι δεκανίκι παρά εκφραστής συμφερόντων πολυεθνικών.

4η κατά σειρά αγωγή κατά των διοικητικών υπαλλήλων καταθέτει το υπουργείο παιδείας. Σήμερα νέα Σύνοδος των Πρυτάνεων, συνεχίζουν την 5θημερη απεργία των διοικητικών υπαλλήλων του Πολυτεχνείου, 2η μέρα της 48ωρης στο Καποδιστριακό.

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων έως τις 3 Δεκεμβρίου αποφάσισαν οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ, μετα την αδιάλλακτη στάση που κράτησε ο υπουργός υγείας.

Με ποινή φυλάκισης 20 μηνών με αναστολή, καταδικάστηκε ο Ταγματάρχης των Ειδικών Δυνάμεων, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν παράνομα όπλα και υλικό της Χ.Α

Πτώμα μεσήλικα άνδρα βρέθηκε στα παράλια της Τουρκίας που εικάζεται ότι ανήκει στον αγνοούμενο καθηγητή της Ρόδου. Θεομηνία έπληξε χθες  και την Κάλυμνο και την Ψέριμο όπου έχουν κηρυχτεί τα νησιά σε κατασταση εκτάκτου ανάγκης

Άνοιξε τα ξημερώματα η Εθνική οδός στο ύψος των Τεμπών που παρέμεινε κλειστή κατά τη διάρκεια της νύχτας, λόγο σοβαρού τροχαίου στο οποίο ενεπλάκησαν ΙΧ φορτηγό και λεωφορείο του ΚΤΕΛ. 1 νεκρός και 17 τραυματίες εκ των οποίων οι 4 σοβαρά, ο θλιβερός απολογισμός.

Την έμφυλη και ρατσιστική βία κατά των γυναικών καταδικάζει ο ΟΗΕ, mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα

Σε απεργία πείνας ξανά η Τιμοσένκο εν μέσω αναταραχής στην Ουκρανία, gια την αντιευρωπαϊκή στάση της κυβέρνησης

Με το χρόνο να μετρά πλέον αντίστροφα για την ψηφοφορία της Τετάρτης που θα σημάνει τους τίτλους τέλους του κοινοβουλευτικού του βίου, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι κάνει την ύστατη αγωνιώδη απόπειρα να κρατήσει την έδρα του στη Γερουσία. Παρουσιάζει νέες «αποδείξεις» που ισχυρίζεται πως τον αθωώνουν στην υπόθεση της Mediaset

Μετά τις ευρωεκλογές θα δικαστεί ο Επίτροπος Εμπορίου για φορολογική απάτη, ορίστηκε για 14 Ιανουαρίου 2015

Τοπικές νεφώσεις με Βορειοδυτικούς ανέμους  3 - 6  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου