Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Δευτέρα 25-11-2013/ 07.30 π.μ….. Κλείνουν και το πολυϊατρείο του ΙΚΑ στο Κιάτο. Mε την απόφαση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, να καταργήσει την υφιστάμενη λειτουργία του ΕΟΠΥΥ, πολλά πολυϊατρεία θα κλείσουν, ενώ οι 1200 γιατροί θα τεθούν άμεσα σε διαθεσιμότητα. Μεταξύ των πολυϊατρείων, που θα κλείσει είναι και του Κιάτου, για το οποίο κάτοικοι, αλλά και η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται να προχωρήσουν σε κινητοποίηση σήμερα, που ξεκινούν οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ απεργία. Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Κιάτου καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στη βορεινή είσοδο του ΙΚΑ-ΕΟΠΥΥ Κιάτου, Καλογεροπούλου 46, σήμερα, στις 11 το πρωί……


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Κλείνουν και το πολυϊατρείο του ΙΚΑ στο Κιάτο. Mε την απόφαση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, να καταργήσει την υφιστάμενη λειτουργία του ΕΟΠΥΥ, πολλά πολυϊατρεία θα κλείσουν, ενώ οι 1200 γιατροί θα τεθούν άμεσα σε διαθεσιμότητα. Μεταξύ των πολυϊατρείων, που θα κλείσει είναι και του Κιάτου, για το οποίο κάτοικοι, αλλά και η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται να προχωρήσουν σε κινητοποίηση σήμερα, που ξεκινούν οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ απεργία. Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Κιάτου καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στη βορεινή είσοδο του ΙΚΑ-ΕΟΠΥΥ Κιάτου, Καλογεροπούλου 46, σήμερα, στις 11 το πρωί.

Πυροσβεστικό όχημα, που  παραχώρησε δωρεάν ο «αδελφός» Δήμος της Γερμανικής πόλης Furth, παρέλαβε η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, έτσι Ενισχύεται ακόμα περισσότερο ο αριθμός των οχημάτων στον τομέα της πυρόσβεσης και στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής

Με 4 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει σήμερα στις  5μιση το απόγευμα στο Κέντρο Νεότητας, το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ξυλοκάστρου.

Ερώτηση προς τους υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Οικονομικών, Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας με θέμα την Επιτακτική είναι η ανάγκη λήψη μέτρων προστασίας του ελαιολάδου κατέθεσαν δέκα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής Αργολίδας Δημήτρης Κοδέλας.
++++++++++


Σε 4000 απολύσεις στο δημόσιο ως το τέλος του χρόνου και σε άλλες 11000 ως το τέλος του 2014 προχωρά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κλείσιμο μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων οργανισμών και απόλυση 1200 υπαλλήλων από το υπουργείο μεταφορών και υποδομών, αποκαλύπτει το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής

Για μεθόδευση σχεδίου διάλυσης του κράτους κατηγορεί την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι είναι αποφασισμένη να δώσει τη χαριστική βολή στο δημόσιο τομέα και τις κοινωνικές υπηρεσίες προς τους πολίτες με τις απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων.

Ελεύθερες και χωρίς όριο, όσον αφορά τον αριθμό των εργαζομένων θα είναι οι απολύσεις για τις επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα

24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες έως την Τετάρτη  ξεκινούν από σήμερα  οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο υγείας στις 9 το πρωί από τους εργαζόμενους στα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία.

Την αναστολή της κοινής υπουργικής απόφασης   για τη διαθεσιμότητα, ζητά η Σύγκλητος του Μετσόβιου Πολυτεχνείου, σήμερα το πρωί θα συνεδριάσει η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Νέα πενθήμερη απεργία από σήμερα των διοικητικών υπαλλήλων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, 48ωρη απεργία των συναδέλφων τους στο Καποδιστριακό. Συμβολική αναστολή της  διοικητικής λειτουργίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σήμερα, αποφάσισε η Σύγκλητος του Ιδρύματος.  

Προσφυγή δημοτικών αστυνομικών στο ΣτΕ για την κατάργηση των θέσεών τους, κατά της απόφασης Καμίνη

Να αντισταθούμε να αγωνιστούμε για να ζήσει ο λαός μας με αξιοπρέπεια, το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα, από το Γοργοπόταμο, όπου συμμετείχε στην εκδήλωση για τον Πανελλήνιο Εορτασμό της Εθνικής Αντίστασης

Το ΚΚΕ επιμένει ότι η προοπτική δεν βρίσκεται στη διαχείριση του καπιταλισμού, αλλά στην ανατροπή του, δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, σε εκδήλωση που έγινε στη Χαλκίδα.

Στην Αθήνα σήμερα το Καραβάνι Αλληλεγγύης και ενημέρωσης κατά της εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική, που ξεκίνησε την Παρασκευή από τη Θεσσαλονίκη, στις 12 θα δοθεί συνέντευξη τύπου στην ΕΣΗΕΑ στις 5 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση έξω από τη Βουλή στο Σύνταγμα.

Στους 3 ανήλθε ο αριθμός των θυμάτων από την κακοκαιρία στη Ρόδο, ενώ ένας άνδρας εξακολουθεί να αγνοείτε. Νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται από σήμερα

Διεσώθησαν από την Ισπανική Ακτοφυλακή 53 Μετανάστες, οι οποίοι βρίσκονταν πάνω σε ένα αυτοσχέδιο σκάφος στα χωρικά ύδατα μεταξύ της Ανδαλουσίας και την ακτής του Μαρόκου.

Σε μία ιστορική συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης κατέληξαν  μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις το Ιράν και οι έξι μεγάλες δυνάμεις, στις συνομιλίες που διεξήχθησαν στη Γενεύη. Βάσει της συμφωνίας, το Ιράν θα περιορίσει τις πυρηνικές του δραστηριότητες, αρχικά για έξι μήνες, διάστημα στο οποίο δεν θα του επιβληθούν νέες κυρώσεις. «Ιστορικό λάθος» χαρακτηρίζει το Ισραήλ τη συμφωνία.

Περισσότερα από 11000 παιδιά έχουν χάσει τη ζωή τους στο Συριακό εμφύλιο, εκ των οποίων τα 128 από τη χρίση χημικού όπλου, σύμφωνα με τη Βρετανική ΜΚΟ Ομάδα Έρευνας της Οξφόρδης. Εκατοντάδες παιδιά έχουν γίνει στόχος ελεύθερων σκοπευτών, αναφέρει η ίδια έκθεση.

Το συριακό παρατηρητήριο γιά τα ανθρώπινα δικαιώματα ανέφερε, ότι στις συγκρούσεις που έγιναν σε μικρή απόσταση από την Δαμασκό το τελευταίο 48ωρο έχασαν την ζωή τους 160 άνθρωποι. Η ίδια πηγή διευκρίνισε ότι η "σφοδρότητα" των συγκρούσεων ήταν "ιδιαιτέρως μεγάλη"

Τοπικές νεφώσεις και ασθενείς βροχές με Βορειοδυτικούς,  Δυτικούς ανέμους  2 - 3  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου