Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Πέμπτη 29-12-2011 / 07.30 π.μ….. Με 44 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδρίασε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Μεταξύ αυτών, εκτός ημερησίας εκδόθηκε ομόφωνα ψήφισμα στη Μνήμη του Αργύρη Χιόνη που έφυγε σε ηλικία 68 ετών και κηδεύετε σήμερα στις μιλαμιση το μεσημέρι στο αγαπημένο του χωριό Θροφαρί. Ακόμη κατά πλειοψηφία ψηφίστηκε το Τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου το όποιο καταψήφισε η Μείζονα Μειοψηφία και ο Τάκης Ψαράκης ενώ από τη Συμπολιτεία, λευκό ψήφισαν ο Ανδρέας Ζάρρος και ο Βλάσης Σούρλος…..

     
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Με 44 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδρίασε χθες  το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Μεταξύ αυτών, εκτός ημερησίας εκδόθηκε ομόφωνα ψήφισμα στη Μνήμη του Αργύρη Χιόνη που έφυγε σε ηλικία 68 ετών και κηδεύετε σήμερα στις μιλαμιση το μεσημέρι στο αγαπημένο του χωριό Θροφαρί. Ακόμη κατά πλειοψηφία ψηφίστηκε το Τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου το όποιο  καταψήφισε η Μείζονα Μειοψηφία και ο Τάκης Ψαράκης ενώ από τη Συμπολιτεία, λευκό ψήφισαν ο Ανδρέας Ζάρρος και ο Βλάσης Σούρλος. 

Υπεγράφη χθες στην Αθήνα, από τη Διυπουργική Επιτροπή Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, η υπαγωγή του έργου της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου στις διατάξεις του νόμου ΣΔΙΤ.

Σήμερα στις  ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΑΣΟ στο ΚΙΑΤΟ, συνεχίζεται και ολοκληρώνεται το μεγάλο «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ», με πρωτοβουλία τοπικών συλλόγων. Στο παζάρι αυτό, οποιοσδήποτε θα μπορεί να φέρει ρούχα, βιβλία, μικροσυσκευές, παιδικά παιχνίδια και άλλα αντικείμενα που δε χρειάζεται και να πάρει ελεύθερα ότι χρειάζεται. Οι ώρες λειτουργίας του παζαριού είναι 11 π.μ. – 4 μ.μ

Με  μοναδικό θέμα «Έγκριση απογραφής περιουσίας Δήμου - Ισολογισμού έναρξης 1/1/2011», στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει σήμερα στις 4 το απόγευμα  στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων

Το καθιερωμένο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ του ΄΄ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ΄΄,  στην Κόρινθο, έως και το Σάββατο, στον πεζόδρομο Κολοτρώνη & Πυλαρινού. (Ώρες λειτουργίας: 10:00 – 22:00) Στο παζάρι θα βρείτε πολλές πρωτότυπες δημιουργίες και κατασκευές των παιδιών ενώ παράλληλα θα διατίθενται  προς πώληση σχολικά και λευκά είδη του Συλλόγου.
++++++++

Τις έντονες αντιδράσεις των κομμάτων προκάλεσε η παραίτηση των δύο οικονομικών εισαγγελέων, Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη, οι οποίοι κατήγγειλαν παρεμβάσεις στο έργο τους. Μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα, λένε τα κόμματα

Για βεβιασμένη και υπερβολική δημόσια αντίδραση των εισαγγελικών λειτουργών, κάνουν λόγο οι υπουργοί οικονομικών και δικαιοσύνης.

Δεν έχουν εκλείψει τα φαινόμενα πολιτικών παρεμβάσεων στον Φοροεισπρακτικό μηχανισμό, κατήγγειλαν εκπρόσωποι των εφοριακών, που απεργούν σήμερα και αύριο. 

Στα 5 έως 8 τρισ. κυβικά πόδια τα κοιτάσματα αερίου στο Οικόπεδο 12 της Κύπρου, ανακοίνωσε ο Δημήτρης   Χριστόφιας

Φως στις δηλώσεις Γκιλμάζ ζήτησε ο Σταύρος Δήμας από τον Τούρκο ομόλογό του, «Δηλητηριάζουν την κοινή γνώμη»

Το υπουργείο Εξωτερικών θα επισκεφτεί σήμερα  ο Αντώνης Σαμαράς,  θα ενημερωθεί για τα εθνικά θέματα

Μέτρα για στήριξη της δοκιμαζόμενης κοινωνικής συνοχής προωθεί η κυβέρνηση, Σύσκεψη χθές υπό τον πρωθυπουργό

Άτομο με ροπή στην εγκληματική δράση χαρακτηρίζουν οι εφέτες τον Εφραίμ, αναφέρει το βούλευμα. Αίτημα να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αναμένεται να καταθέσουν οι συνήγοροι του. 

Μόνο για «3-4 βουλευτές» η περαιτέρω έρευνα για το «πόθεν έσχες», μετά τις μειωμένες καταθέσεις

Δεκτή από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης προσφυγή επαγγελματία κατά του τέλους μέσω ΔΕΗ, θα ακολουθήσει εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων

Σε Πανελλαδική απεργία στις 2 και 3 Ιανουαρίου προχωρούν οι φαρμακοποιοί, μετά τις ανακοινώσεις των υπουργών υγείας και εργασίας για μείωση του ποσοστού κέρδους τους.

Συμπλοκές μέσα στο Ναό της Γέννησης στη Βηθλεέμ σημειώθηκαν όταν Ελληνορθόδοξοι και Αρμένιοι μοναχοί κατηγόρησαν οι μεν τους δε για παραβίαση των αυστηρά καθορισμένων χώρων αρμοδιότητας μέσα στο Ναό.

Απογοήτευση και οργή στη Συρία για την αποστολή του Αραβικού Συνδέσμου, δεν βλέπουν την αλήθεια...

Περισσότερο από 1 εκ. παιδιά ηλικίας 10 έως 14 ετών εργάζονται στη Βραζιλία, συμφωνα με στοιχεία Βραζιλιάνικου Ινστιτούτου.

Απειλές εναντίον της, κατήγγειλε η Γαλλίδα βουλευτής που πρότεινε το νόμο για τη γενοκτονία, τεταμένο το κλίμα Παρισιού-Άγκυρας

Σερβικοί δήμοι στο Κόσοβο καλούν σε δημοψήφισμα για το «εάν αναγνωρίζεται η Πρίστινα», αποστάσεις κρατά η Σερβία

Αραιές νεφώσεις με Βορειοανατολικούς,  Νοτιοανατολικούς  ανέμους 3 - 4  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου