Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Τρίτη 20-12-2011 / 07.30 π.μ…… Την Πέμπτη στις 7 το βραδύ στο Θέατρο ‘Άγγελος Σικελιανός, το 1ο Γυμνάσιό Ξυλοκάστρου, τιμώντας τα 100 χρόνια από το θάνατο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, κάνει ένα αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Σκιαθίτη συγγραφέα, παρουσιάζοντας τη βιογραφία του, τη διαχρονικότητα της λογοτεχνικής του παραγωγής και δύο δραματοποιημένες αφηγήσεις των Χριστουγεννιάτικων Διηγημάτων του : «Το άνθος του γιαλού» και «Τα Χριστούγεννα του τεμπέλη». «Σας περιμένουμε με χαρά για να ζήσουμε την χριστουγεννιάτικη μυσταγωγία του αγαπημένου συγγραφέα.» Αναφέρει η σχετική ανακοίνωση…...

    
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Την Πέμπτη  στις 7 το βραδύ στο Θέατρο ‘Άγγελος Σικελιανός, το  1ο Γυμνάσιό Ξυλοκάστρου, τιμώντας τα 100 χρόνια από το θάνατο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, κάνει ένα αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Σκιαθίτη συγγραφέα, παρουσιάζοντας τη βιογραφία του, τη διαχρονικότητα της λογοτεχνικής του παραγωγής και δύο δραματοποιημένες αφηγήσεις των Χριστουγεννιάτικων Διηγημάτων του : «Το άνθος του γιαλού» και «Τα Χριστούγεννα του τεμπέλη». «Σας περιμένουμε με χαρά για να ζήσουμε την χριστουγεννιάτικη μυσταγωγία του αγαπημένου συγγραφέα.» Αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Με 26 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει σήμερα στις  6 το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων

Αύριο στις 7 το απόγευμα. στο θέατρο «Άγγελος Σικελιανός, το Κ.Δ.Α.Π του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης σας προσκαλεί στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή του, με θεατρικά δρώμενα, μουσική και τραγούδια,»

Την Παρασκευή στις 7 το βράδυ στην Πλατεία Αγίου Βλασίου στο Ξυλόκαστρο η «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης», παρουσιάζει τη «Χριστουγεννιάτικη Διαδραστική Παράσταση 2011»,  με την ομάδα «ΠΟΛΥTΕΧΝΟ» Παράσταση για μικρούς και μεγάλους. Να είστε εκεί. Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο «‘Άγγελος Σικελιανός,»

Το καθιερωμένο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ του ΄΄ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ΄΄,  στην Κόρινθο, έως τις 31 Δεκεμβρίου, στον πεζόδρομο Κολοτρώνη & Πυλαρινού. (Ώρες λειτουργίας: 10:00 – 22:00) και στο Κιάτο, μέχρι 24 Δεκεμβρίου, στον κεντρικό πεζόδρομο, στην στοά Κοβατζή. (Ώρες λειτουργίας καταστημάτων) Στο παζάρι θα βρείτε πολλές πρωτότυπες δημιουργίες και κατασκευές των παιδιών ενώ παράλληλα θα διατίθενται  προς πώληση σχολικά και λευκά είδη του Συλλόγου.
++++++++

Σε  συμβιβαστική λύση για τη χορήγηση δανείων ύψους 150 δισεκ. ευρώ, κατέληξαν οι υπουργοί οικονομικών της Ευρωζώνης, κατά τη χθεσινή τηλεδιάσκεψη, συμφωνα με το Γαλλικό πρακτορείο.

Δεν  απειλείται η επιβίωση του ευρώ διαβεβαίωσε ο διοικητής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Παγώνουν όλες οι επιστροφές φόρων μέχρι τέλος του έτους, προκειμένου να μειωθεί η μαύρη τρυπά του προϋπολογισμού. 

Η νέα μείωση των επικουρικών συντάξεων στο επίκεντρο συνάντησης Παπαδήμου-Κουτρουμάνη χθές,  ενόψει του αυριανού Υπουργικού

Δεν υπάρχουν περιθώρια για υπουργούς μερικής απασχόλησης, διεμήνυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, με αφορμή τις ενδοκομματικές  διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ. 

Ανοιχτός στην αναθεώρηση του τρόπου χρηματοδότησης των κομμάτων, εμφανίστηκε ο υπουργός εσωτερικών.

Με την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων θα συναντηθεί σήμερα  ο Αντώνης Σαμαράς

Στη δημοσιότητα σήμερα  οι δηλώσεις «πόθεν έσχες» βουλευτών, για το οικονομικό έτος 2009

Ποινική δίωξη σε βάρος του πρώην δήμαρχου Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλου άσκησε ο εισαγγελέας, για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Από την 1η Ιανουαρίου του 2012 η απελευθέρωση των αδειών για το φορτηγά δημοσίας χρήσεως.

Κοινή προσφυγή στο ΣτΕ 23 πανεπιστήμιων κατά του νόμου-πλαίσιο, κατατέθηκαν δύο αιτήσεις ακυρότητας

Την ψήφιση  της τροπολογίας περί αλλοδαπών επενδυτών, περιμένουν στον Παναθηναϊκό για να απελευθερωθούν τα 15 εκ. ευρώ των Αράβων επενδυτών.

Ξεπερνούν τους 100 οι δημοσιογράφοι που σκοτώθηκαν σε συγκρούσεις το 2011, το Μεξικό η πιο επικίνδυνη χώρα

Δολοφονίες δεκάδων λιποτακτών στη Συρία ενώ συνεχίζονται οι αιματηρές ταραχές, Ναι της Δαμασκού σε παρατηρητές

Ένταλμα σύλληψης κατά του Ιρακινού αντιπροέδρου, Ταρίκ αλ Χασεμί, πιθανή σύνδεση με τρομοκρατία

Δεκαεπτά συλλήψεις στην Ιταλία για το παράνομο στοίχημα, ανάμεσά τους και ποδοσφαιριστές

Νεφώσεις, τοπικές βροχές με Δυτικούς ανέμους  4 - 6  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου