Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Τετάρτη 21-12-2011 / 07.30 π.μ…… Την Παρασκευή στις 7 το βράδυ στην Πλατεία Αγίου Βλασίου στο Ξυλόκαστρο η «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης», παρουσιάζει τη «Χριστουγεννιάτικη Διαδραστική Παράσταση 2011», με την ομάδα «ΠΟΛΥTΕΧΝΟ» Παράσταση για μικρούς και μεγάλους. Να είστε εκεί. Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο «‘Άγγελος Σικελιανός,»………

     
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Την Παρασκευή στις 7 το βράδυ στην Πλατεία Αγίου Βλασίου στο Ξυλόκαστρο η «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης», παρουσιάζει τη «Χριστουγεννιάτικη Διαδραστική Παράσταση 2011»,  με την ομάδα «ΠΟΛΥTΕΧΝΟ» Παράσταση για μικρούς και μεγάλους. Να είστε εκεί. Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο «‘Άγγελος Σικελιανός,»

Αύριο στις 7 το βραδύ στο Θέατρο ‘Άγγελος Σικελιανός, το  1ο Γυμνάσιό Ξυλοκάστρου, τιμώντας τα 100 χρόνια από το θάνατο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, κάνει ένα αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Σκιαθίτη συγγραφέα, παρουσιάζοντας τη βιογραφία του, τη διαχρονικότητα της λογοτεχνικής του παραγωγής και δύο δραματοποιημένες αφηγήσεις των Χριστουγεννιάτικων Διηγημάτων του : «Το άνθος του γιαλού» και «Τα Χριστούγεννα του τεμπέλη». «Σας περιμένουμε με χαρά για να ζήσουμε την χριστουγεννιάτικη μυσταγωγία του αγαπημένου συγγραφέα.» Αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Σήμερα στις 7 το βράδυ στο θέατρο «Άγγελος Σικελιανός, το Κ.Δ.Α.Π του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης σας προσκαλεί στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή του, με θεατρικά δρώμενα, μουσική και τραγούδια,»

Το καθιερωμένο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ του ΄΄ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ΄΄,  στην Κόρινθο, έως τις 31 Δεκεμβρίου, στον πεζόδρομο Κολοτρώνη & Πυλαρινού. (Ώρες λειτουργίας: 10:00 – 22:00) και στο Κιάτο, μέχρι 24 Δεκεμβρίου, στον κεντρικό πεζόδρομο, στην στοά Κοβατζή. (Ώρες λειτουργίας καταστημάτων) Στο παζάρι θα βρείτε πολλές πρωτότυπες δημιουργίες και κατασκευές των παιδιών ενώ παράλληλα θα διατίθενται  προς πώληση σχολικά και λευκά είδη του Συλλόγου.
++++++++

H Ελλάδα βρίσκεται κοντά στην επίτευξη συμφωνίας με τους ιδιώτες ομολογιούχους για το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων (PSI), δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος. «Η προσπάθεια διάσωσης της χώρας δεν έχει ολοκληρωθεί», τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης

«Κλειδώνουν» σήμερα στο Υπουργικό Συμβούλιο, οι νέες μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις

«Είμαστε απέναντι στο μέτωπο των απολύσεων, είμαστε, όμως, υπέρμαχοι του εξορθολογισμού του δημοσίου» δήλωσε κατηγορηματικά ο Δημήτρης Ρέππας

Απογοητευτική η εικόνα της Ελλάδας στην αξιοποίηση του ΕΣΠΑ, επισημαίνει ο Κωστής Χατζηδάκης 

Αυξάνεται από 1ης Ιανουαρίου το ειδικό τέλος ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Στο μικροσκόπιο της Επιτροπής Οικονομικού Έλεγχου των Κομμάτων, οι μειώσεις των καταθέσεων 11 βουλευτών, όπως καταδεικνύουν τα Πόθεν Έσχες τους. Ανειλικρινής κρίθηκε η δήλωση του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Διαψεύδει ο Γιάννης Ραγκούσης ότι λαμβάνει επίδομα τριτέκνου, ζήτησε ο ίδιος τη διακοπή του

Σε 2 χρόνια φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκαν 2 πρώην Μάνατζερ της Ferrostal, που παραδεχτήκαν ότι έδωσαν μίζες σε Ελλάδα και Πορτογαλία. Περαιτέρω διευκρινίσεις ζητεί ο ΛΑΟΣ.

Άτυπη Σύνοδος Κορυφής των Ευρωπαίων ηγετών στις 30 Ιανουαρίου με αντικείμενο την ανάπτυξη

Δέσμη μέτρων για την αντιμετώπιση της ανεργίας προτείνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. «Ευκαιρίες για τους νέους»

33 άμαχοι σκοτώθηκαν στη Συρία από πυρά των Δυνάμεων Ασφαλείας και Νέες συγκρούσεις Σύρων στρατιωτών και λιποτακτών στη μεθόριο με την Τουρκία. Φουντώνει το αντάρτικο των λιποτακτών

Νέα «μετωπική» Τουρκίας-Γαλλίας για τη γενοκτονία των Αρμενίων, προς ποινικοποίηση της άρνησης

Τοπικές νεφώσεις  με Δυτικούς  Νότιους  ανέμους  3 - 5  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου