Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Δευτέρα 19-12-2011 / 07.30 π.μ…… Κάντε τις αγορές σας από τα καταστήματα της πόλις για το συμφέρον όλων. Από χθες και στο Ξυλόκαστρο το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων, ενώ παράλληλα ξεκίνησε η προσπάθεια του Εμπορικού Συλλόγου Ξυλοκάστρου, του συλλόγου ξενοδόχων αλλά και των καταστημάτων εστίασης, να αναθερμάνουν τη σχέση καταναλωτή - τοπικής επιχείρησης, με μειώσεις τιμών και προσφορές. Με αφίσες και σλόγκαν «ανακυκλώνουμε το ευρώ στο δήμο μας», θα ανακοινώνονται προσφορές και εκπτώσεις. Ας προσπαθήσουμε λοιπόν όλοι, να ψωνίζουμε σε επιχειρήσεις τοπικών συμφερόντων……..

    
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Κάντε τις αγορές σας από τα καταστήματα της πόλις για το συμφέρον όλων. Από χθες και στο Ξυλόκαστρο το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων, ενώ παράλληλα ξεκίνησε η προσπάθεια του Εμπορικού Συλλόγου Ξυλοκάστρου, του συλλόγου ξενοδόχων αλλά και των καταστημάτων εστίασης, να αναθερμάνουν τη σχέση καταναλωτή - τοπικής επιχείρησης, με μειώσεις τιμών και προσφορές. Με αφίσες και σλόγκαν «ανακυκλώνουμε το ευρώ στο δήμο μας», θα ανακοινώνονται προσφορές και εκπτώσεις. Ας  προσπαθήσουμε λοιπόν όλοι, να ψωνίζουμε σε επιχειρήσεις τοπικών συμφερόντων.

Την Πέμπτη  στις 7 το βραδύ στο Θέατρο ‘Άγγελος Σικελιανός, το  1ο Γυμνάσιό Ξυλοκάστρου, τιμώντας τα 100 χρόνια από το θάνατο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, κάνει ένα αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Σκιαθίτη συγγραφέα, παρουσιάζοντας τη βιογραφία του, τη διαχρονικότητα της λογοτεχνικής του παραγωγής και δύο δραματοποιημένες αφηγήσεις των Χριστουγεννιάτικων Διηγημάτων του : «Το άνθος του γιαλού» και «Τα Χριστούγεννα του τεμπέλη». «Σας περιμένουμε με χαρά για να ζήσουμε την χριστουγεννιάτικη μυσταγωγία του αγαπημένου συγγραφέα.» Αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι στο ISTHMIA Prime Hotel,  ο  Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής Κορινθίας κ. Πάνος Μπεγλίτης, θα δώσει συνέντευξη τύπου, με θέμα, «Απολογισμός έργου στο νομό Κορινθίας για το χρονικό διάστημα 2009-2011».

Με 26 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει αύριο στις  6 το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων

Μεθαύριο Τετάρτη στις 7 το απόγευμα. στο θέατρο «Άγγελος Σικελιανός, το Κ.Δ.Α.Π του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης σας προσκαλεί στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή του, με θεατρικά δρώμενα, μουσική και τραγούδια,»

Την Παρασκευή στις 7 το βράδυ στην Πλατεία Αγίου Βλασίου στο Ξυλόκαστρο η «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης», παρουσιάζει τη «Χριστουγεννιάτικη Διαδραστική Παράσταση 2011»,  με την ομάδα «ΠΟΛΥTΕΧΝΟ» Παράσταση για μικρούς και μεγάλους. Να είστε εκεί. Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο «‘Άγγελος Σικελιανός,»

Το καθιερωμένο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ του ΄΄ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ΄΄,  στην Κόρινθο, έως τις 31 Δεκεμβρίου, στον πεζόδρομο Κολοτρώνη & Πυλαρινού. (Ώρες λειτουργίας: 10:00 – 22:00) και στο Κιάτο, μέχρι 24 Δεκεμβρίου, στον κεντρικό πεζόδρομο, στην στοά Κοβατζή. (Ώρες λειτουργίας καταστημάτων) Στο παζάρι θα βρείτε πολλές πρωτότυπες δημιουργίες και κατασκευές των παιδιών ενώ παράλληλα θα διατίθενται  προς πώληση σχολικά και λευκά είδη του Συλλόγου.
++++++++

Έως το τέλος Ιανουαρίου θα εχει ψηφιστεί  η μείωση των επικουρικών συντάξεων  κατά 15% μεσωσταθμικά, η οποία θα ισχύσει αναδρομικά

Η τρόικα δεν εχει ζητήσει μείωση μισθών στον ιδιωτικό τομέα, ούτε κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού, δήλωσε ο υπουργός εργασίας.

Την οικονομική ενίσχυση του ΔΝΤ με 200 δισεκ. ευρώ, προκειμένου να ενισχύσει  τις χώρες που κινδυνεύουν, θα εξετάσουν σήμερα σε τηλεδιάσκεψη οι υπουργοί οικονομικών της Ευρωζώνης..

Ο Γερμανός υπουργός των οικονομικών, δήλωσε ότι η χώρα μπορεί να καταβάλει την εισφορά στο μόνιμο ταμείο διάσωσης της Ευρωζώνης το 2012

Με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης και τον πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας, θα συναντηθεί το μεσημέρι ο πρωθυπουργός. 

Τις προσεχείς ημέρες ανακοινώνει ο Γιώργος Παπανδρέου τις αποφάσεις του, σε κομβικό σημείο το ΠΑΣΟΚ

Σε συγκρότηση αντιμνημονιακού συνασπισμού εξουσίας κάλεσε ο Αλέξης Τσίπρας. Πρόσκληση σε συνεργασία

Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με γάλα για τα παιδιά από τους Γιατρούς του Κόσμου, αύριο στην πλατεία Κοραή

Απεβίωσε σε ηλικία 69 ετών ο ηγέτης της Βόρειας  Κορέας, Κίνγκ Γιών Κιλ, συμφωνα με τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Αποτροπιασμό προκαλεί βίντεο που δείχνει στρατιώτες να ξυλοκοπούν βάναυσα μία γυναίκα και έναν άνδρα διαδηλωτή στην πλατεία Ταχρίρ του Καΐρου. Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι έχουν σκοτωθεί και εκατοντάδες τραυματιστεί σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής διαθέσιμες πληροφορίες.

Χάθηκαν στα κύματα εκατοντάδες μετανάστες σε ναυάγιο στην Ινδονησία, είχαν προορισμό την Αυστραλία

Αισιοδοξία από τον Αραβικό Σύνδεσμο, ότι η Συρία θα υπογράψει το ειρηνευτικό σχέδιο  που κατάρτισαν τα Αραβικά κράτη.

Αποφυλακίζει το Ισραήλ το δεύτερο κύμα Παλαιστινίων σε αντάλλαγμα για τον Σαλίτ, πανηγυρισμοί στη Δυτική Όχθη

Με νέο, πολυτελές φέρετρο τιμά τον Σιμόν Μπολίβαρ ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, στην επέτειο θανάτου, του «Libertador»

Πρωταθλήτρια κόσμου για το 2011 αναδέχτηκε η Μπαρτσελόνα που κνίσε  4-0 την Σάντος, στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλου συλλόγων  που έγινε στην Ιαπωνία

Επιδείνωση του καιρού με βροχές και Νότιους, Βόρειους  ανέμους  3 - 4  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου