Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Παρασκευή 2-12-2011 / 07.30 π.μ……Αύριο και την Κυριακή στις 7μιση το βραδύ, στο Θέατρο «Άγγελος Σικελιανός», ο Σύλλογος Προστασίας του Δάσους Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης «Κυλλήνιος Άδωνις» σε συνεργασία με την θεατρική ομάδα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου, παρουσιάζει, μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το καλοκαίρι, την Θεατρική παράσταση «Η ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΠΑΛΩΜΑΤΟΥ» του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα σε σκηνοθεσία Κώστα Αγγελίδη. Τιμή πρόσκλησης: 5 ευρώ……

          
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Αύριο και την Κυριακή στις 7μιση το βραδύ, στο Θέατρο «Άγγελος Σικελιανός», ο Σύλλογος Προστασίας του Δάσους Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης «Κυλλήνιος Άδωνις» σε συνεργασία με την θεατρική ομάδα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου, παρουσιάζει, μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το καλοκαίρι, την Θεατρική παράσταση «Η ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΠΑΛΩΜΑΤΟΥ» του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα σε σκηνοθεσία Κώστα Αγγελίδη. Τιμή πρόσκλησης: 5 ευρώ

Το Επιμελητηρίου Κορινθίας καλεί τα μέλη του να πάρουν μέρος και να ψηφίσουν στις εκλογές που θα γίνουν για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου αύριο στο Δημαρχείο Κιάτου και την Κυριακή στο Επιμελητήριο στην Κόρινθο.

Με 8 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει σήμερα στις 2 το μεσημέρι, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Συνέντευξη τύπου για τις εξελίξεις στο δήμο Κορινθίων για την αποξήλωση της παλιάς σιδηροδρομικής γραμμής θα δώσουν σήμερα στις 10 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο, οι «Οικολόγοι Πράσινοι Κορινθίας» ενώ θα μιλήσουν οι φίλοι του τρένου στην Κορινθία.

Στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η  Ξυλοκάστρου, λειτουργεί  όλες τις εργάσιμες μέρες του Δεκεμβρίου,  το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο παζάρι  του Κ.Α.Π.Η. Ανοικτό, πρωί 10:00 - 12:00 και απόγευμα Δευτέρα και Παρασκευή 16:00 - 19:00. Τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά μουσικών οργάνων για την ορχήστρα ποικίλης Μουσικής της Φιλαρμονικής Ξυλοκάστρου..

Η πρωτοβουλία πολιτών «Στην Κόρινθο με ποδήλατο» σας προσκαλεί στο Χαριστικό - Ανταλλακτικό Παζάρι, μία συνάντηση ανταλλαγής και αλληλεγγύης, που θα γίνει αύριο, στην είσοδο της δημοτικής αγοράς (επί της Κύπρου!) από τις 11πμ ως τις 2:30μμ.

Τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «ΕΦΥΡΑ» στην Κόρινθο, ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας διοργανώνει συνέντευξη τύπου με θέμα: «Οικονομική κρίση και νέα ΚΑΠ. Οι επιπτώσεις στην ελληνική γεωργία και το πρόγραμμα της Αριστεράς για διέξοδο. -  Η κατάσταση στο νομό». Ομιλητές: Ειρήνη Κατσινοπούλου, μέλος Π.Γ. του Συνασπισμού – υπεύθυνη τμήματος αγροτικής πολιτικής και Κουρεμπές Φάνης, μέλος γραμματείας ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ Κορινθίας. Με το ίδιο θέμα και ομιλήτρια την  κα. Κατσινοπούλου, ο ΣΥΡΙΖΑ Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης διοργανώνει εκδήλωση – συζήτηση, τη Δευτέρα στις 7 το βράδυ στο καφενείο Κ. Τσιπά στο Καμάρι

Το 2ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ  Κορινθίας, υπό την αιγίδα του Δήμου Κορινθίων, αποτελεί γεγονός. Από τις 03-10 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου μπορείτε να παρακολουθήστε την δημιουργία των νέων ταλέντων της παγκόσμιας κινηματογραφικής σκηνής Ελληνικές και ξενόγλωσσες ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους θα εμφανιστούν για πρώτη φορά, με συμμετοχή ταινιών του ανεξάρτητου κινηματογράφου και ταινίες για παιδιά, ενώ θα παρουσιάσουν την δουλειά τους και πρωτοεμφανιζόμενοι σκηνοθέτες. Οι συμμετοχές σε αυτό το Φεστιβάλ θα είναι πολλές και από 50 διαφορετικές χώρες. Η έμπνευση και το πάθος είναι απαραίτητα στοιχεία για κάθε ταινία που θα δώσει τον αγώνα της και θα διεκδικήσει  τον Χρυσό Πήγασο.

Το Κέντρο Νέων Κορινθίας διοργανώνει "Παζάρι Αλληλεγγύης", με μεταχειρισμένα αντικείμενα και τρόφιμα. Το Παζάρι θα λειτουργήσει στον χώρο του Κέντρου Νέων Κορινθίας στην Κόρινθο, 5  με 19 Δεκεμβρίου. Όποιος θέλει να προσφέρει μεταχειρισμένα αντικείμενα, ρούχα σε καλή κατάσταση, βιβλία, cd και τρόφιμα μπορεί να επικοινωνήσει με το Κέντρο Νέων Κορινθίας στο europa@knk.gr

Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με τον Όμιλο ΑNTENNA συνεχίζουν τις πετυχημένες παραστάσεις της παγκοσμίου φήμης όπερας με τη συγκλονιστική μπαρόκ όπερα του George Frideric Handel «Rodelinda» με την βραβευμένη με Grammy διάσημη Αμερικανίδα υψίφωνο Renee Fleming που μεταδίδεται ζωντανά  από τη METROPOLITAN OPERA ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ αύριο στις 7μιση το βράδυ στο «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.
+++++++++

Επίσπευση του νομοθετικού έργου αποφάσισε χθες η κυβερνητική επιτροπή, ως το τέλος Δεκεμβρίου η ψήφιση του φορολογικού

Την επόμενη εβδομάδα στη Βουλή το νομοσχέδιο για πλήρη άρση του καμποτάζ της κρουαζιέρας, επιφυλακτικός δηλώνει ο ναυτιλιακός κόσμος.

Αρχίζει σήμερα στο Κοινοβούλιο η συζήτηση του προϋπολογισμού.

Περικοπές δαπανών και όχι αυξήσεις φόρων για τη μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος, προκρίνει ο Χόρτστ Ράιχενμπαχ

Συνάντηση Μέρκελ Σαρκοζί τη Δευτέρα στο Παρίσι, εν όψη της συνόδου κορυφής της 9ης Δεκεμβρίου. Σήμερα η κρίσιμη ομιλία της Καγκελαρίου στο Γερμανικό Κοινοβούλιο.

«Χάθηκε χρόνος για την ελληνική κρίση» λέει ο Πρόντι και βάλλει κατά της Μέρκελ, επιμένει στα ευρωομόλογα

Κρίσιμη μάχη σήμερα στο ΣτΕ για τη Συνταγματικότητα της επιβολής του Φόρου Ακινήτων, μέσω λογαριασμών της ΔΕΗ

Εάν οι τρέχουσες διαπραγματεύσεις φτάσουν σε αδιέξοδο, θα τερματιστεί η προσπάθεια επανένωσης της Κύπρου, δηλώνει  ο ειδικός απεσταλμένος των Ηνωμένων Εθνών.

Επιπλέον 50 εκ, δολ. για την καταπολέμηση του ΕΙΤΣ, στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε ο Μπάρακ Ομπάμα

Εμφύλιος πόλεμος στη Συρία - Ξεπερνούν τους 4.000 οι νεκροί, μαζί αντιπολίτευση και λιποτάκτες

Υπό εξέταση το πετρελαϊκό εμπάργκο, νέες κυρώσεις από την ΕΕ κατά Ιράν, έπεται και συνέχεια

Συνάντηση Κλίντον με την ηγέτιδα-σύμβολο της αντιπολίτευσης της Μιανμάρ. Ιστορική επίσκεψη

Αίθριος καιρός με Δυτικούς, Βορειοανατολικούς ανέμους  1 - 2   μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου