Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Παρασκευή 23-12-2011 / 07.30 π.μ….. Συμφωνα με ανακοίνωση από το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, «σήμερα και αύριο θα επικρατήσει κακοκαιρία με ισχυρές καταιγίδες, έντονες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά του Νομού. Το οδικό δίκτυο καθίσταται επικίνδυνο και παρακαλούνται οι οδηγοί όπως είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους. Απαραίτητη κρίνεται η προμήθεια αντιολισθητικών αλυσίδων, καθώς και η μέριμνα για τη μετακίνηση ευπαθών ατόμων». Πληροφορίες στα τηλ. 2741 0 84 654, 2741 3 60 661 και 2741 3 60 672…….

     
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Συμφωνα με ανακοίνωση από το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, «σήμερα και αύριο θα επικρατήσει κακοκαιρία με ισχυρές καταιγίδες, έντονες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά του Νομού. Το οδικό δίκτυο καθίσταται επικίνδυνο και παρακαλούνται οι οδηγοί όπως είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους. Απαραίτητη κρίνεται η προμήθεια αντιολισθητικών αλυσίδων, καθώς και η μέριμνα για τη μετακίνηση ευπαθών ατόμων». Πληροφορίες στα τηλ. 2741 0 84 654, 2741 3 60 661 και 2741 3 60 672.

Σήμερα  στις 7 το βράδυ στην Πλατεία Αγίου Βλασίου στο Ξυλόκαστρο η «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης», παρουσιάζει τη «Χριστουγεννιάτικη Διαδραστική Παράσταση 2011»,  με την ομάδα «ΠΟΛΥTΕΧΝΟ» Παράσταση για μικρούς και μεγάλους. Να είστε εκεί. Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο «‘Άγγελος Σικελιανός,»

Το καθιερωμένο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ του ΄΄ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ΄΄,  στην Κόρινθο, έως τις 31 Δεκεμβρίου, στον πεζόδρομο Κολοτρώνη & Πυλαρινού. (Ώρες λειτουργίας: 10:00 – 22:00) και στο Κιάτο, μέχρι και αύριο στον κεντρικό πεζόδρομο στην στοά Κοβατζή. (Ώρες λειτουργίας καταστημάτων) Στο παζάρι θα βρείτε πολλές πρωτότυπες δημιουργίες και κατασκευές των παιδιών ενώ παράλληλα θα διατίθενται  προς πώληση σχολικά και λευκά είδη του Συλλόγου.
++++++++

Δεν υπάρχει δρομολογημένο συμβούλιο πολίτικων αρχηγών, τονίζουν κυβερνητικές πηγές, μετά την τηλεφωνική επικοινωνία Παπούλια Παπαδήμου. Αρνητική στο ενδεχόμενο σύγκλισης του συμβούλιου, εμφανίζεται η ΝΔ.

Το απόγευμα οι διαδοχικές συναντήσεις του Λουκά Παπαδήμου με Σαμαρά και Καρατζαφέρη.

Η χώρα δεν μπορεί να πάει σε εκλογές προτού συμφωνήσουμε για το νέο δανειακό πρόγραμμα, τόνισε από τη Βουλή ο υπουργός των οικονομικών.

Την αντίθεση της ΝΔ σε κάθε σκέψη για νέες οριζόντιες περικοπές συντάξεων, επανέλαβε στον υπουργό εργασίας, ο αρμόδιος τομεάρχης του κόμματος. 

Το Διεθνές Πιστωτικό Ινστιτούτο εξακολουθεί να εχει δημιουργική και εποικοδομητική συνεργασία με τον Έλληνα υπουργό οικονομικών για το πρόγραμμα  ανταλλαγής ομολόγων, αναφέρει εκπρόσωπος του Ινστιτούτου

Για μεγάλες δυσκολίες είχε μιλήσει στη Βουλή ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Αντιρρήσεις του ΛΑΟΣ στο υπουργικό που συνεδρίασε χθες  για θέματα του υπουργείου δικαιοσύνης. Την ανάγκη σύνθεσης απόψεων και συναινετικών λύσεων προέταξε ο πρωθυπουργός, συμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Μέτρα για μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης θα ανακοινώσει ο Ανδρέας Λοβέρδος, μετά τα Χριστούγεννα

Νέα συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής για τα «πόθεν έσχες» την προσεχή Τετάρτη, συνεχίζεται η αξιολόγηση

Το ΠΑΣΟΚ αντιμετωπίζει βαθύ πρόβλημα δημοκρατίας, τόνισε ο πρώην υπουργός Γιώργος Φλωρίδης, στην πρώτη εκδήλωση του Κοινωνικού Συνδέσμου στη Θεσσαλονίκη

Προβλήματα προκάλεσε η έντονη χιονόπτωση, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, ακυρώσεις και ματαιώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο Μακεδονία, εκατοντάδες οδηγοί εγκλωβίστηκαν στην Εγναντία προς Ιωάννινα.

Μηνύσεις για μη καταβολή του δώρου Χριστουγέννων κατέθεσαν στην εισαγγελεία Αθηνών, οι εργαζόμενοι της Ελευθεροτυπίας, του Άλτερ και του Φιλάθλου. 

Ποινικές ευθύνες σε στελέχη του τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας και τους κατηγορούμενους που απάλλαξε το Κακουργιοδικείο, καταλογίζει  το πόρισμα της διερευνητικής επιτροπής για την τραγωδία της Ήλιος.

Επιστρέφονται πινακίδες και άδειες οδήγησης εν όψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, εξαιρούνται βαριές παραβάσεις

Με αντίποινα απαντά ο Ερντογάν στη Γαλλία για την αρμενική γενοκτονία, μιλώντας για πολιτική «ρατσισμού, διακρίσεων και ξενοφοβίας».

Κλειστά επαγγέλματα, αγορά εργασίας και απολαβές πολιτικών στην ατζέντα του Μόντι, Καυτά μέτωπα μετά τις γιορτές στην Ιταλία.

Στη Συρία οι παρατηρητές του Αραβικού Συνδέσμου ενώ συνεχίζεται η αιματοχυσία, για τα καλά στη δίνη του εμφυλίου

Κατέσχεσε η Φινλανδία τους πυραύλους του φορτηγού πλοίου Thor Liberty προς Νότια Κορέα, από τη Γερμανία χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα

Βροχές με  ισχυρούς Βορειοδυτικούς, Βόρειους  ανέμους  6 - 7  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου