Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Πέμπτη 7-6-2012 / 07.30 π.μ…. Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου διοργανώνει απόψε στις 7 το βραδυ καλλιτεχνική εκδήλωση στον πεζόδρομο της Κλεισθένους σε συνεργασία με την Σικυώνια Μουσική Σχολή, στην διάρκεια του δίωρου προγράμματος το κοινό θα παρακολουθήσει συναυλία πολλών μουσικών οργάνων , πλαισιωμένη με πολυμελή χορωδία παιδικών τμημάτων της σχολής. Η εκδήλωση αυτή είναι προάγγελος του θεσμού της «Ημέρας της Αγοράς του Κιάτου». Πρόκειται για έναν θεσμό που θα γίνεται κάθε 1η Πέμπτη του μήνα Παράλληλα τα καταστήματα της πόλης θα πραγματοποιούν μεγάλες προσφορές με ιδιαίτερα δελεαστικές τιμές στα προϊόντα τους και θα προσφέρουν δώρα στους πελάτες τους….


Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου διοργανώνει  απόψε στις 7 το βραδυ  καλλιτεχνική εκδήλωση στον πεζόδρομο της Κλεισθένους σε συνεργασία με την Σικυώνια Μουσική Σχολή, στην διάρκεια του δίωρου προγράμματος το κοινό θα παρακολουθήσει συναυλία πολλών μουσικών οργάνων , πλαισιωμένη με πολυμελή χορωδία παιδικών τμημάτων της σχολής. Η εκδήλωση αυτή είναι προάγγελος του θεσμού της «Ημέρας της Αγοράς του Κιάτου». Πρόκειται για έναν θεσμό που θα γίνεται κάθε 1η Πέμπτη του μήνα  Παράλληλα τα καταστήματα της πόλης θα πραγματοποιούν μεγάλες προσφορές με ιδιαίτερα δελεαστικές τιμές στα προϊόντα τους και θα προσφέρουν δώρα στους πελάτες τους.

Απόψε στις 8:00 το βράδυ  στο ξενοδοχείο Εφύρα στην Κόρινθο, η  ΑΝΤΑΡΣΥΑ Νομού Κορινθίας διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση με θέμα "ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΧΩΡΙΣ ΡΗΞΗ ΜΕ ΕΥΡΩ-ΕΕ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ;". Την εισήγηση θα κάνουν ο οικονομολόγος Λεωνίδας Βατικιώτης (επιστημονικός υπεύθυνος στα ντοκιμαντέρ Debtocracy και Catastroika του Άρη Χατζηστεφάνου) και ο Σπύρος Αλεξίου, μέλος της ΚΣΕ της Ανταρσύα, και θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με ερωτήσεις και τοποθετήσεις.

Το Σάββατο στις 7 το απόγευμα ο Αθλητικός Όμιλος Ξυλοκάστρου (ΑΟΞ) σας προσκαλεί στην γιορτή του Συλλόγου για τα 30 χρόνια από την ίδρυσή του. Οι εκδηλώσεις που τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης  περιλαμβάνουν. 1.- Παρουσίαση της έκθεσης των σύγχρονων Ολυμπιακών αγώνων από τους φιλοξενούμενους. 2.- Απονομή του πρωταθλήματος (Α2) Αργολιδοκορινθίας στον ΑΟΞ και 3.- Φιλικό αγώνα μπάσκετ της σημερινής ομάδας του ΑΟΞ, με την ομάδα των παλαίμαχων του Συλλόγου.

Την Κυριακή από τις 9 το πρωί ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου, διοργανώνει Εθελουσία Αιμοδοσία στα Γραφεία του, επί της Αγίου Βλασίου 20. Η αιμοδοσία θα επαναληφθεί και την Τετάρτη 13 Ιουνίου  από τις 4 το απόγευμα  Μη λείψει κανείς

Ο παγκόσμιος αγώνας  JET SKI (ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ JET RAID)   συνεχίζεται   έως και την Κυριακή στον όμορφο Κορινθιακό Κόλπο με βάση το Λουτράκι υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων. Στον αγώνα συμμετέχουν περισσότεροι από 50 αθλητές από όλο τον κόσμο
++++++++

Σκληρή απάντηση της Αθήνας στις απαξιωτικές δηλώσεις Ερντογάν, «Ας ασχοληθεί με τα δικά του προβλήματα»

Αρχιτέκτονα του Αντιμνημονίου χαρακτήρισε τον εαυτό του ο πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας χθες το βραδυ σε διαδικτυακή εκπομπή

Νέα πρόσκληση σε ντιμπέιτ ακόμα και με συντονιστή τον κ. Μιχελάκη,  απεύθυνε από την Ελευσίνα ο Αλέξης Τσίπρας  στον Αντώνη Σαμαρά

Να μην επιχειρήσει κανείς να πιέσει τους Ανεξάρτητους Έλληνες, είπε ο Πάνος Καμμένος, ομιλία στην Εθνική Συνδιάσκεψη

Καμία κυβέρνηση εντός ΕΕ δεν θα σώσει το λαό, επανέλαβε η Αλέκα Παπαρήγα, ομιλία στη Νέα Σμύρνη

Λύση για την αντιμετώπιση της κρίσης στην Ευρωζωνη έως την σύνοδο των G20 στις 19 Ιουνίου, ζήτησε ο Αμερικανός πρόεδρος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Άγγελα Μέρκελ και τον Μάριο Μόντι

Για επεξεργασία σχεδίου περιορισμένης διάσωσης της Ισπανίας επικεντρωμένο στις τράπεζες, κάνουν λόγο οι Φινάνσιαλ Ταιμς.

Κατασχέσεις για οφειλές άνω των 3000 ευρω και ποινικές διώξεις για χρέη πάνω από 5000, προβλέπει κατεπείγουσα εγκύκλιος του υπουργείου των  οικονομικών.

Την παραίτηση του αναμένεται να υποβάλει συμφωνα με πληροφορίες  ο Τσάρλς Νταλάρα, επικεφαλής του Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου.

Τουλάχιστον 78 άτομα σφαγιάστηκαν στη Χάμα της Συρίας, συμφωνα με Ακτιβιστες της Αντιπολίτευσης.

Πολυμερή σύνοδο για τη Συρία με συμμετοχή δυτικών και Αράβων προτείνει ο Ανάν, αναζητούνται (ακόμη.. ) λύσεις

Οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να διακόψουν τις επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στο Πακιστάν, υπογράμμισε ο υπουργός Άμυνας, Λίο Πανέτα

Αίθριος καιρός με Βορειοδυτικούς, Ανατολικους ανέμους  2 - 3  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου