Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Δευτέρα 11-6-2012 / 07.30 π.μ…. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, το Ληξιαρχείο της Δημοτικής Ενότητας Ξυλοκάστρου στεγάζεται στο εξής στο ΚΕΠ Ξυλοκάστρου Παναγή Τσαλδάρη 33 τηλ. 2743 3 60 325……


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, το Ληξιαρχείο της Δημοτικής Ενότητας Ξυλοκάστρου στεγάζεται στο εξής στο ΚΕΠ Ξυλοκάστρου Παναγή  Τσαλδάρη 33  τηλ. 2743 3 60 325

Μετά την χθεσινή αιμοδοσία ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου, διοργανώνει επαναληπτική Αιμοδοσία στα Γραφεία του, επί της Αγίου Βλασίου 20, μεθαύριο  Τετάρτη από τις 4 το απόγευμα  Μη λείψει κανείς

Με 9 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει σήμερα στις  5  το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων.
++++++++

Ο Ισπανός πρωθυπουργός καλωσόρισε την προσφορά Ευρωπαϊκών δανείων ύψους έως και 100 δισεκ, ευρώ, προκειμένου να διασωθεί το τραπεζικό σύστημα της χώρας που αντιμετωπίζει έντονα προβλήματα.

Την επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης που υπέγραψε το 2010, επιθυμεί η Ιρλανδία, συμφωνα με τη Γαλλική εφημερίδα Φιγκαρό, θεωρώντας ευνοϊκή την Ευρωπαϊκή στήριξη της Ισπανίας.

Είναι η στιγμή της μεγάλης ιστορικής στροφής, δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μιλώντας το βράδυ της Κυριακής σε συγκέντρωση στη Χίο.

«Ακραίος κίνδυνος» κατά τον Βενιζέλο ο μη σχηματισμός κυβέρνησης συνευθύνης, έκκληση για εθνική λύση

Να καταργηθούν  η ασυλία Υπουργών και Βουλευτών, οι οριζόντιες μειώσεις  μισθών και συντάξεων  και η φορολογική ασυλία της Εκκλησίας, πρότεινε μεταξύ άλλων ο Φώτης Κουβέλης, ως βάση συμφωνία για τη συγκρότηση Εθνικής συνεργασίας. 

Στο Αυτόφωρο σήμερα οκτώ μέλη της Χρυσής Αυγής που συνελήφθησαν στη Βέροια, θα δικαστούν για τα επεισόδια

Επίθεση με μολότοφ εξαπέλυσαν άγνωστοι εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ επί της Ιπποκράτους, κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Ισχυρός σεισμός 5,8 βαθμών ταρακούνησε τη Ρόδο και τη νοτιοδυτική Τουρκία, δεκάδες τραυματίες στην Τουρκία

Πρώτοι οι Σοσιαλιστές του Γάλλου προέδρου και οι σύμμαχοι τους, στον 1ο γύρω των Βουλευτικών εκλογών στην Γαλλία και  δείχνουν ότι οδεύουν προς την εξασφάλιση της απόλυτης πλειοψηφίας στο 2ο γύρω που είναι προγραμματισμένος να γίνει την ερχόμενη Κυριακή.

Συνάντηση Αμπάς-Νετανιάχου επιδιώκουν να «κλείσουν» μεσολαβητές των δύο πλευρών, επαφές Ισραηλινών-Παλαιστινίων

Βαριά άρρωστος ο Μουμπάρακ, φθίνει συνεχώς η υγεία του, λέει αξιωματούχος, επίσκεψη από τη σύζυγό του

Ένοπλος άνοιξε πυρ σε συγκρότημα φοιτητικών κατοικιών στην Αλαμπάμα, τουλάχιστον ένας νεκρός

Για το Γιούρω 2012  ισόπαλοι 1-1 Ισπανία Ιταλία και Κροατία Ιρλανδία 3-1

Τοπικές νεφώσεις με ισχυρούς  Δυτικούς, Βορειοδυτικούς ανέμους  4 - 7  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου