Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Παρασκευή 22-6-2012 / 07.30 π.μ…. Σήμερα, αύριο και την Κυριακή στην Αρχαία Νεμέα, αναβιώνουν για πέμπτη φορά τα Νεμέα! Απ’ τους σημαντικότερους αθλητικούς αγώνες της αρχαιότητος, τα Νεμέα αναγεννήθηκαν το 1996 και έκτοτε διεξάγονται με μεγαλόπρεπα κάθε 4 χρόνια, με μεγάλη συμμετοχή απο όλο τον κόσμο…..

  
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Σήμερα, αύριο και την Κυριακή στην Αρχαία Νεμέα, αναβιώνουν για πέμπτη φορά τα Νεμέα! Απ’ τους σημαντικότερους αθλητικούς αγώνες της αρχαιότητος, τα Νεμέα αναγεννήθηκαν το 1996 και έκτοτε διεξάγονται με μεγαλόπρεπα  κάθε 4 χρόνια, με μεγάλη συμμετοχή απο όλο τον κόσμο.

Από το Τμήμα Αλιείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας, Ενότητας Κορινθίας, ανακοινώνεται στους επαγγελματίες αλιείς ότι ξεκίνησε το πρόγραμμα επιδοτήσεων, στα Πλαίσια του μέτρου 1.3 του ΕΠΑΛ 2007-2013, για εκσυγχρονισμό αλιευτικών σκαφών. Ο εκσυγχρονισμός αφορά σκάφη ηλικίας τουλάχιστον 5 ετών, τα ποσοστά επιδότησης κυμαίνονται από 20% έως 60% ανάλογα με το είδος δαπάνης. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Αλιείας Κορινθίας στο τηλέφωνο 2741 0 85 686.

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, διοργανώνει  «ΝΕΟ πρόγραμμα Άθλησης - ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ στο ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ» Κάθε Κυριακή στις 10:00 το πρωί ραντεβού στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. Ώρα έναρξης βόλτας 10:30 Τερματισμός 12:00. Έναρξη προγράμματος αυτή την Κυριακή. Πληροφορίες:     6973652848 2743360200 – 209. ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ Λύση για Το Περιβάλλον • Την Ποιότητα Ζωής • την Υγεία • Τη Σωματική Άσκηση • Τη Ρύπανση • Το Κυκλοφοριακό • Την Οικονομία

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, δίνει την ευκαιρία σε συμπολίτες που θέλουν να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση και υγεία να το πετύχουν κάτω από τις οδηγίες του Καθηγητή Φυσικής Αγωγής Σαλωνίτη Ιωάννη, με το «ΝΕΟ πρόγραμμα Άθλησης - Περπάτημα στο Δάσος», Δευτέρα – Τετάρτη & Πέμπτη, 8:30 το πρωί. Πληροφορίες:  6973 65 28 48 – 2743 3 60 209

Το Επιμελητήριο Κορινθίας σε συνεργασία με την Kouak.gr, διοργανώνει  την  Δευτέρα, σεμινάριο - workshop με θέμα : Social Media Marketing & Facebook. Πιο συγκεκριμένα, αντικείμενο του σεμιναρίου, είναι η βασική εξοικείωση με τα Social Media και τις δυνατότητες αξιοποίησης τους, στις λειτουργίες της επιχείρησης με έμφαση στο Marketing. ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ, πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής  έως  και σήμερα, τηλ:2741024464 εσωτερικό: 920 Μαριάντζελα Πανούση.

Η Πρωτοβουλία Πολιτών «Στην Κόρινθο Με Ποδήλατο» με τη στήριξη και συμμετοχή του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.)- Παράρτημα Πελ/σου & Δυτ. Ελλάδας,  διοργανώνουν π ο δ η λ α τ ά δ α  στο Αρχαίο Λιμάνι (περιοχή Κανταρέ), κ α θ α ρ ι σ μ ό  της παραλίας του και στη συνέχεια  μ π ά ν ι ο  στη θάλασσα! Συγκέντρωση την Κυριακή στις 10 το πρωι/ στη πλατεία «Περιβολάκια» στην Κόρινθο, όσοι δεν διαθέτουν ποδήλατο μπορούν να συμμετέχουν στη δράση ερχόμενοι με το ΙΧ τους!

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης διοργανώνει στις 29-30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου  το 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ-SOCCER,  στη νέα Αθλητική Εγκατάσταση στα Γελινιάτικα. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν γεννηθεί: 2000-2003 Α΄ κατηγορία και 1996-1999 Β΄ κατηγορία. Δηλώσεις συμμετοχής στο ΤΟΥΡΝΟΥΑ έως και σήμερα τελευταία μέρα.  Πληροφορίες  Ιωάννης  Σαλωνίτης τηλ..  2743 3 60 209  και  6973 65 28 48

Ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ του Δήμου Σικυωνίων «Η ΜΗΚΩΝΗ» διοργανώνει αυτό το καλοκαίρι μαθήματα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ) για παιδιά. Τα μαθήματα απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 9 ετών και πάνω και θα διδάσκονται από έμπειρους προπονητές στο Κλειστό Γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Κιάτου. με έναρξη την Τετάρτη 27 Ιουνίου στις 11.00 το πρωί. Πληροφορίες και εγγραφές  στη γραμματεία του Ν.Ο. κάθε απόγευμα 19.30-22.00 τηλ.  27420-26105
++++++++

Επιστρέφουν στην Αθήνα τη Δευτέρα οι επικεφαλείς της τρόικας, ανακοίνωσε ο επικεφαλής του Γιούρωγκρουπ που άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αναθεώρησης του μνημονίου, μετά την αξιολόγηση του Ελληνικού προγράμματος.

Δεν υπάρχει περίοδος χάριτος για την κυβέρνηση αυτή, δήλωσε στο υπουργικό ο Αντώνης Σαμαράς.

Στη δημοσιότητα αύριο η προγραμματική συμφωνία των 3 κομμάτων της κυβέρνησης, που προβλέπει μεταξύ άλλων, πάγωμα περικοπής σε μισθούς και συντάξεις  και απολύσεων στο δημόσιο.  

Υποβάθμιση 15 μεγάλων δυτικών τραπεζών απόψε απο την Moody's εκ των οποίων 3 γαλλικές, κατά 2 βαθμίδες BNP Paribas και Crédit Agricole και κατά μία την Société Générale.

Επίσημο αίτημα για τη στήριξη του τραπεζικού της κλάδου, θα υποβάλει έως τη Δευτέρα η Ισπανία

Μίνι σύνοδος κορυφής σημερα στη Ρώμη, Γερμανίας, Γαλλίας, Ιταλίας και Ισπανίας για την κρίση χρέους στην Ευρωζώνη.

Έως τα τέλη του μήνα η εκταμίευση του ενός δις. που παρακρατήθηκε από τη δόση του Μαΐου, (τα  900 εκ. του οποίου θα πάνε στους τοκογλύφους.)

Την ερχόμενη Δευτέρα οι βαθμολογίες των υποψηφίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, στην τελική ευθεία

Σε προσωρινή αργία πρόεδρος Εφετών για το «κύκλωμα των ακινήτων», από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο

Φυλάκιση τριών ετών για την εκλογική αντιπρόσωπο που αντικαθιστούσε ψηφοδέλτια, ελεύθερη μετά την άσκηση έφεσης

Στον εισαγγελέα του στρατοδικείου Ξάνθης παραπέμφθηκε αρχιλοχίας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Συμφωνία για την επανεισδοχή των μεταναστών μονόγραψαν ΕΕ και Τουρκία, εκκρεμεί η επίσημη υπογραφή

Τουλάχιστον 120 νεκροί στη Συρία στην πόλη Χόμς.

Δεκάδες αγννούμενοι από τη βύθιση πλοίου με μετανάστες ανοιχτά της Αυστραλίας, ξεπερνούν τους 100 οι επιζώντες

Επιπλέον άδεια δικαιούται όποιος αρρωστήσει στις διακοπές, με απόφαση του Ευρωδικαστρηρίου

Αίθριος καιρός  με  Βόρειους, Βορειοανατολικούς ανέμους  2 - 4   μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου