Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Τετάρτη 13-6-2012 / 07.30 π.μ…. Η κατρακύλα και η ξεφτίλα δεν έχει τέλος και στην Κορινθία. Ηλίθιος, Βλάκας η κάτι άλλο ?? είναι ένας υποψήφιος βουλευτής κόμματος ο οποίος υμνεί το κόμμα του και το πρόγραμμα του, πριν και μετά τις εκλογές του Μαΐου και 5 μέρες πριν τις εκλογές του Ιουνίου καταγγέλλει το πρόγραμμα του κόμματος του, προβάλλοντας την καταγγελία στα διαπλεκόμενα τηλεοπτκαι κανάλια. Δεν είχε καταλάβει τίποτα πριν?? Εάν ναι είναι Ηλίθιος Βλάκας και ανάξιος να είναι υποψήφιος. Αν όμως το έκανε για άλλους λόγους, όπως όλα δείχνουν, τότε είναι κατάπτυστος…….


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Η κατρακύλα και η ξεφτίλα δεν έχει τέλος και στην Κορινθία. Ηλίθιος, Βλάκας η κάτι άλλο ?? είναι ένας υποψήφιος βουλευτής κόμματος ο οποίος  υμνεί το κόμμα του και το πρόγραμμα του, πριν και μετά  τις εκλογές  του Μαΐου και 5 μέρες πριν τις εκλογές του Ιουνίου καταγγέλλει το πρόγραμμα του κόμματος του, προβάλλοντας την καταγγελία  στα  διαπλεκόμενα τηλεοπτκαι κανάλια. Δεν είχε καταλάβει τίποτα πριν?? Εάν ναι είναι Ηλίθιος Βλάκας  και ανάξιος να είναι υποψήφιος. Αν όμως το έκανε για άλλους λόγους, όπως όλα δείχνουν,  τότε είναι κατάπτυστος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ συναντιέται με τους πολίτες της Κορινθίας, απόψε στις 8μιση το βράδυ  στην Κόρινθο, στον πεζόδρομο Πυλαρινού και Κολοκοτρώνη. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Ρήγας, μέλος Ε.Γ. του Συνασπισμού και οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ.

Μετά την αιμοδοσία της Κυριακής, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου, διοργανώνει επαναληπτική Αιμοδοσία στα Γραφεία του, επί της Αγίου Βλασίου 20, σήμερα από τις 4 το απόγευμα  Μη λείψει κανείς

Για 4η συνεχή χρονιά ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου διοργανώνει ακαδημίες κολύμβησης για τα παιδιά. Με έναρξη τη Δευτέρα 18 Ιουνίου έχουν προγραμματιστεί συνολικά τρεις κύκλοι μαθημάτων, ενώ, φέτος για πρώτη φορά  θα λειτουργήσει και πρόγραμμα «aqua fitness» για ενήλικες. Πληροφορίες και εγγραφές  στη γραμματεία του Ν.Ο. Κιάτου κάθε απόγευμα 19.30-22.00, τηλ.  2742 0 26 105 καθώς και στο  www.nokiatou.gr.

Τον καινούριο κανονισμό καθαριότητας, ανακοίνωσε ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης,  ρυθμίζει την καθημερινότητα της πόλης στα θέματα περιβάλλοντος και καλύπτει όλο το πλέγμα των σχέσεων πολιτών και υπηρεσίας, με ξεκάθαρους όρους σε ότι αφορά τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις και των δύο. Η πιο σημαντική αλλαγή αφορά την εισαγωγή του ειδικού τέλους αποκομιδής. Στην ιστοσελίδα του Δήμου μπορείτε να βρείτε τις μέρες που επιτρέπεται να βγάζεται έξω ογκώδη αντικείμενα ή κλαριά, καθώς και τυχών χρεώσεις,  αφού πρώτα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία με την υπηρεσία καθαριότητας.

Στα πλαίσια Δημιουργίας θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων, στην  Περιφερειακή ενότητα Κορινθίας», η οποία χρηματοδοτείται από πιστώσεις του  (Ε.Σ.Π.Α.) για την  περίοδο 2007-2013,  η  Κορινθία, θα απασχολήσει 110 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων για διάστημα έως πέντε (5) μήνες. με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου  χρόνου. Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων έως 20/06/2012. Αναλυτική περιγραφή θέσεων, ειδικοτήτων, δικαιολογητικών, προϋποθέσεων συμμετοχής, στην ιστοσελίδα www.inegsee.gr  και σε όλα τα Κέντρα Προώθησης της Απασχόλησης (ΚΠΑ) του ΟΑΕΔ του νομού Κορινθίας

Η Κιβωτός Των Παιδιών Ελλάδα γνωστοποιεί ότι αυτή την εβδομάδα πραγματοποιούνται νέες εγγραφές 50 παιδιών στον δημοτικό και 22 στο νηπιαγωγείο από τον οικισμό των Ρομά στα Εξαμίλια Κορινθίας, με την υποστήριξη της Κιβωτού Των Παιδιών. Η διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Πελοποννήσου  καθώς και ο διευθυντής του Δημοτικού σχολείου Εξαμιλίων είναι ενημερωμένοι για τον αριθμό των παιδιών και έχουν λάβει ονομαστικές λίστες. Αξίζει να σημειωθεί ότι την μεταφορά των νηπίων έχει αναλάβει η Κιβωτός Των παιδιών με λεωφορείο που έχει αγοράσει.
++++++++

Στις 18 Ιουνίου σχηματίζουμε κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, ενωμένοι και όχι διαιρεμένοι, δήλωσε ο  Αλέξης Τσίπρας στη διακαναλική συνέντευξη. . Επανέλαβε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αντικαταστήσει το μνημόνιο με ένα νέο εθνικό σχέδιο ανόρθωσης της οικονομίας και της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορέσει να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά εταίρους και πιστωτές. Απόψε στις 8μιση το βραδυ ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει στην Πάτρα.

Διακαναλική συνέντευξη τύπου το μεσημέρι του Αντώνη Σαμαρά, στον Κορυδαλλό θα μιλήσει το απόγευμα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στο Μενίδι ο Πάνος  Καμμένος, διακαναλική συνέντευξη και της Αλέκας Παπαρήγα σημερα, ομιλία Κουβέλη στο Θησείο.   

Στην υποβάθμιση 2 Κυπριακών Τραπεζών, προχώρησε ο οίκος Μούντις, επικαλούμενος αυξημένο κίνδυνο αποχώρησης της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

Στην Ισπανία, σε ιστορικό υψηλό από την ίδρυση της Ευρωζώνης  έφτασε χθες  το επιτόκιο του 10ετους ομολόγου, στο 6.81% , πιέσεις δέχτηκε και η Ιταλία, ο  Μάριο Μόντι δήλωσε ότι η χώρα του,  δεν έχει ανάγκη από σχέδιο διάσωσης για να ξεπεράσει την κρίση χρέους,

Ανάπτυξη της παγκόσμιας οικονομίας μόλις στο 2.5%  προβλέπει για φέτος η Παγκόσμια Τράπεζα.

Σύσκεψη με τους προϊσταμένους των μεγαλύτερων ΔΟΥ της χώρας θα έχει το μεσημέρι ο υπηρεσιακός υπουργός οικονομικών

Εκ νέου συνεδριάζουν σημερα οι Φαρμακοποιοί για το αν θα συνεχίσουν την αναστολή της χορήγησης φαρμάκων με πίστωση στους  ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ

Το ενδεχόμενο παράτασης στη  ρύθμιση αυθαιρέτων που λήγει στις 30 Ιουνίου μελετά το υπουργείο περιβάλλοντος.

Την Παρασκευή ξεκινούν οι Πανελλαδικές για τα ειδικά μαθήματα, οδηγίες για τους υποψήφιους

Προφυλακιστέος ο Κώστας Γιαννίκος για χρέη του Alter προς το Δημόσιο, για μη απόδοση ΦΠΑ

Επίθεση 2 αγνώστων σε προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην πλατεία Αγιας Παρασκευής, αργα χθες βραδυ, ένας  ελαφρά τραυματίας.

Νέα μετασεισμική δόνηση 3,8 ρίχτερ Ανατολικά της Ρόδου, κοντά στα Τουρκικά παράλια, λίγο πριν τη μια τα ξημερώματα.  

Απαγόρευση της κυκλοφορίας τη νύχτα σε 8 περιοχές της Τυνησίας, μετά τα βίαια επεισόδια το τελευταίο 48ωρο   

Αίτημα με 135.000 υπογραφές πολιτών ζητεί από τον Ραχόι έρευνα για την Bankia, ζητούν σύσταση εξεταστικής επιτροπής

Σε 14,5 χρόνια καταδικάστηκε βουλευτής κουρδικής καταγωγής στην Τουρκία, για «προπαγάνδα υπέρ του PKK»

Έκκληση από τον ΟΗΕ για εκατομμύρια Βορειοκορεάτες που υποσιτίζονται, λείπουν τα στοιχειώδη

Ήττα της εθνικής μας από την Τσεχία με 2-1 για τη 2η αγωνιστική του Γιούρω 2012

Αραιή συννεφιά με Βορειοδυτικούς, Βόρειους ανέμους  3 - 6  μποφόρ και υψηλές θερμοκρασίες, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου