Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Παρασκευή 29-6-2012 / 07.30 π.μ….64 χρόνια αντίστασης στην Ισραηλινή Κατοχή με Προβολή ντοκιμαντέρ & συζήτηση στην Κόρινθο. Θέλοντας να συμβάλουν τόσο στη διατήρηση της μνήμης όσο και στην ενίσχυση της διεθνιστικής αλληλεγγύης, ο Σύλλογος Ιντιφάντα και ο αυτοδιαχειριζόμενος κοινωνικός χώρος "σβούρα" στην Κόρινθο (Σίνα 37) οργανώνουν αύριο στις 8.30μμ, προβολή του ντοκιμαντέρ: «Ο αγώνας του χωρίου Μπιλαΐν ενάντια στο Τείχος της ντροπής» (40'). Επίσης θα προβληθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα το ντοκιμαντέρ "Το τίμημα της ελευθερίας" για τον κρατούμενο παλαιστίνιο ηγέτη Μαρουάν Μπαργούτι (20'). Είσοδος: ελεύθερη…….

  
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


64 χρόνια αντίστασης στην Ισραηλινή Κατοχή με Προβολή ντοκιμαντέρ & συζήτηση στην Κόρινθο. Θέλοντας να συμβάλουν τόσο στη διατήρηση της μνήμης όσο και στην ενίσχυση της διεθνιστικής αλληλεγγύης, ο Σύλλογος Ιντιφάντα και ο αυτοδιαχειριζόμενος κοινωνικός χώρος "σβούρα" στην Κόρινθο (Σίνα 37) οργανώνουν αύριο στις 8.30μμ, προβολή του ντοκιμαντέρ: «Ο αγώνας του χωρίου Μπιλαΐν ενάντια στο Τείχος της ντροπής» (40'). Επίσης θα προβληθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα το ντοκιμαντέρ "Το τίμημα της ελευθερίας" για τον κρατούμενο παλαιστίνιο ηγέτη Μαρουάν Μπαργούτι (20'). Είσοδος: ελεύθερη.

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης σε συνεργασία με το Φεστιβάλ  Δράμας διοργανώνει την προβολή ταινιών μικρού μήκους,  στο Ξυλόκαστρο στον Κινηματογράφο «Αυλαία» σήμερα και αύριο στις 9μιση το βράδυ. Στο Δερβένι στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Το Διάλειμμα» Κυριακή και Δευτέρα στις 9μιση το βράδυ. Είσοδος Ελεύθερη

Με 10 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει σήμερα στις 2 μετά το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Απόψε στις  9.45 το βράδυ  στο προαύλιο του Κέντρου Νέων στην Κόρινθο, η ομάδα σινεφίλ "Σινεπικινδύνως" και το ΑΘΕΑΤΟ ΘΕΑΤΡΟ διοργανώνουν  ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ  με την ταινία “ΑΣΑΝΣΕΡ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ” σε Σκηνοθεσία: Λουί Μαλ με τους Ζαν Μορό, Μορίς Ρονέ, Λίνο Βεντούρα. Είσοδος Ελεύθερη.

Απόψε στις 9 το βραδύ στο Αμφιθέατρο του Γυμνασίου Δερβενίου, ο Γυμναστικός Σύλλογος «Ο ΑΡΙΣΤΟΝΑΥΤΗΣ» σε συνεργασία με το Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, διοργανώνουν «ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΦΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ» με Φιλανδικά και Ελληνικά τραγούδια. Είσοδος Ελεύθερη.

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης διοργανώνει σήμερα, αύριο και την Κυριακή το 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ-SOCCER,  στη νέα Αθλητική Εγκατάσταση στα Γελινιάτικα.

Αύριο στις 9 το βράδυ στο Θέατρο «Άγγελος Σικελιανός» στο Ξυλόκαστρο, οι μαθητές του Ωδείου Ευρωστίνης, υποδέχονται το καλοκαίρι με έργα δημιουργών του χθες και του σήμερα, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Στέλιου Γκόλγκαρη. Είσοδος Ελεύθερη

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, διοργανώνει  «ΝΕΟ πρόγραμμα Άθλησης - ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ στο ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ» Κάθε Κυριακή στις 10:00 το πρωί ραντεβού στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. Έναρξη βόλτας 10:30 τερματισμός 12:00 το μεσημέρι.. Πληροφορίες: 6973652848 και 2743360200
++++++++

Πράσινο φως για να χρησιμοποιηθούν τα χρήματα  από τους μηχανισμούς διάσωσης για  την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών  φέρεται ότι δίνεται, συμφωνα με τις δηλώσεις Βαν Ρομπάι,  Μπαρόζο, μετά το τέλος της πρώτης μέρας  της Συνόδου Κορυφής.

Τονίζεται ότι θα υπάρχει σε λίγο μια εποπτική αρχή τραπεζών, στην οποία θα έχουν πρόσβαση και χώρες που δεν υπόκειται σε προγράμματα

Νωρίτερα το βραδυ η Ιταλία και η Ισπανία  απέσυραν τη στήριξη τους από το πακέτο  ανάπτυξης των 120 δισεκ. ευρω που συμφωνήθηκε αρχικά, δήλωσαν ότι θα πρέπει να ληφθούν άμεσες αποφάσεις  για τις χώρες που δέχονται πιέσεις από τις αγορές. 

Οι πόροι που διατίθενται για την ανάπτυξη πρέπει να είναι επαρκείς, χρειάζεται δίκαιη κατανομή κονδυλίων, τόνισε ο Κάρολος Παπούλιας, κατά την παρέμβαση του στη Σύνοδο Κορυφής.

Για Κύπρο και Ισπανία συνεδριάζει σήμερα το Γιούρωγκρουπ.

Την ερχόμενη εβδομάδα στην Αθήνα η τρόικα, συμφωνα με τον εκπρόσωπο της Κομισιόν.

Σε συμφωνία με 5 Ελληνικές τράπεζες για αναχρηματοδότηση των δανείων της προχώρησε η ΔΕΗ, ξεπέρασε το 11.9% το επιτόκιο.

Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους οι Φαρμακοποιοί της Αθηνάς

Υπέρ του νόμου Ομπάμα για την περίθαλψη τάχθηκε το Ανώτατο Δικαστήριο, πρώτη νίκη στο δρόμο της επανεκλογής

170 Συριακά άρματα μάχης αναπτύσσονται κοντά στα Τουρκικά σύνορα, δήλωσε αρχηγός των ανταρτών που μάχονται κατά του καθεστώτος  Ασάντ, η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται από ανεξάρτητη πηγή.

Καθήκον μας να εξοντώσουμε τους τρομοκράτες στη Συρία, λέει ο Άσαντ, «Κάποιοι θέλουν να αποτύχει ο Ανάν»

Στον τελικό του Γιούρω η Ιταλία με την Ισπανία, μετά το 2-1 επί της Γερμανίας.  

Αίθριος καιρός με  Βορειοανατολικούς, Νότιους ανέμους  2 – 3   μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου