Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Παρασκευή 7-10-2011 / 07.30 π.μ…… Νέα προγράμματα για τους νέους εγκρίθηκαν στο Δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης. Δίνεται η δυνατότητα σε έξι (6) νέους, νέες να συμμετάσχουν σε προγράμματα εθελοντισμού που αφορούν στο περιβάλλον, στον πολιτισμό και στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, στην Αγγλία και στην Ουγγαρία, καλύπτοντας το 100% των εξόδων μετακίνησης, φιλοξενίας, επιδόματος διατροφής και άλλων βασικών εξόδων των δικαιούχων. Τα προγράμματα αυτά θα υλοποιηθούν από την 15η Νοεμβρίου έως την 1η Μαρτίου και θα έχουν διάρκεια από 21 έως 30 ημέρες. Υποβολή αιτήσεων έως τις 20 Οκτωβρίου στο Κ.Ε.Π. Ξυλοκάστρου. Τηλ. Επικοινωνίας 2743 3 60 307 και 6934 29 31 91…..



    
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Νέα προγράμματα για τους νέους εγκρίθηκαν στο Δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης. Δίνεται η δυνατότητα σε έξι (6) νέους, νέες  να συμμετάσχουν σε προγράμματα εθελοντισμού που αφορούν στο περιβάλλον, στον πολιτισμό και στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, στην Αγγλία και στην Ουγγαρία, καλύπτοντας το 100% των εξόδων μετακίνησης, φιλοξενίας, επιδόματος διατροφής και άλλων βασικών εξόδων των δικαιούχων. Τα προγράμματα αυτά θα υλοποιηθούν από την 15η Νοεμβρίου έως την 1η Μαρτίου και θα έχουν διάρκεια από 21 έως 30 ημέρες. Υποβολή αιτήσεων έως τις 20 Οκτωβρίου στο Κ.Ε.Π. Ξυλοκάστρου. Τηλ. Επικοινωνίας  2743 3 60 307 και  6934 29 31 91

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι, με 9 Θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

Κλείσιμο των καταστημάτων στις 19 Οκτωβρίου αποφάσισαν οι εμπορικοί σύλλογοι της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδος, στην πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

Σήμερα στις 11μιση το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, θα πραγματοποιηθεί  η παρουσίαση του καινούργιου διαδικτυακού ιστοτόπου του Δήμου, ο όποιος ξεκίνησε τη λειτουργία του από χθες.

Την Κυριακή στις 11 το πρωί στην αίθουσα θεάτρου του Δημαρχείου Κορίνθου,  η Δημοκρατική Αριστερά Κορινθίας διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση με θέμα: “Υπάρχει άλλος αθλητισμός; Η αριστερή αντίληψη για την αθλητική πραγματικότητα”.

Σύμφωνα με το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, το Σάββατο και την Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί Άσκηση, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου (παραλιακό δρόμο προς Ποσειδωνία), στην οποία θα συμμετέχουν ο Διασωστικός Σύλλογος « ΠΗΓΑΣΟΣ » και οι Εθελοντικές Οργανώσεις Πολιτικής Προστασίας του Νομού.         Η Άσκηση, η οποία γίνεται στα πλαίσια της σχεδίασης και της πρόληψης για αντιμετώπιση οποιονδήποτε φυσικών καταστροφών, θα περιλαμβάνει οργάνωση και λειτουργία καταυλισμού, διάσωση κινδυνευόντων ατόμων, πρώτες βοήθειες, πυρόσβεση κλπ.

Την Δευτέρα αρχίζουν στο Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, τμήματα Γενικής Γυμναστικής που θα πραγματοποιούνται στο Θέατρο Άγγελος Σικελιανός κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη 4:00-5:00 μ.μ. και 5:00-6:00 μ.μ,  καθώς και στο ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 8:30-9:30 το βράδυ. Οι Εγγραφές θα γίνονται στους χώρους γυμναστικής, πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2743 3 60 209 & 6973 65 28 48, Σαλωνίτης Ιωάννης
++++++++++++++

Στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο για ενιαίο μισθολόγιο και εργασιακή εφεδρεία, καταργούνται όλα τα ειδικά επιδόματα, μειώνονται συντάξεις  και εφάπαξ, προαναγγελία απόλυσης θεωρείτε η εφεδρεία.

Κατάργηση της αρχής ευνοϊκότερης διάταξης και υπερίσχυση των επιχειρησιακών έναντι των κλαδικών  συμβάσεων, αποφάσισε η κυβερνητική επιτροπή.

Σε 24ωρη απεργία την προσεχή Δευτέρα, προσανατολίζονται οι εργαζόμενοι σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Η Ελλάδα «θα αποδεχθεί ό,τι βελτιώνει τη συμφωνία της 21ης Ιουλίου», λέει η κυβέρνηση. Μπαράζ έμμεσων επιβεβαιώσεων

Στις 24 Οκτωβρίου η έκθεση της Τρόικας για την Ελλάδα, δήλωσε στο Ρωυτερ ο επικεφαλής του Γιουρωγκρουπ.

Ανασφάλεια για τα επόμενα χρόνια, δηλώνουν ότι αισθάνεται το 89% των πολιτών, συμφωνα με το βαρόμετρο της Public Issue  για τον ΣΚΑΙ και την Καθημερινή, στις 9 μονάδες η διαφορά μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Σχέδιο πρόσκλησης ενδιαφέροντος  για έρευνες για πετρέλαιο στη θαλάσσια περιοχή της Ηπείρου, τον Πατραϊκό και το Κατάκωλο, ενέκρινε η κυβερνητική επιτροπή.

Στόχος εμπρηστών έγιναν τη νύχτα 3 ΑΤΜ, διαφορετικών τραπεζών σε Αθήνα και Βύρωνα.

Πορεία ακτιβιστών χθες στον Λευκό Οίκο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις οικονομικές  ανισότητες

Λύση και γρήγορα για την κρίση χρέους ζητά από την Ευρώπη o Ομπάμα

Ξεπερνούν τους 2.900 οι νεκροί από την έναρξη της εξέγερσης στη Συρία και η καταστολή συνεχίζεται

Σε μαζική αλλά ειρηνική αντίσταση καλεί τους Λίβυους ο Μουαμάρ Καντάφι. «Το Συμβούλιο δεν έχει νομιμότητα»

Τοπικές νεφώσεις  με Δυτικούς ανέμους  5- 6 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου