Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Παρασκευή 14-10-2011 / 07.30 π.μ…… Συμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, τρία μεγάλα και σημαντικά έργα υποδομών κατάφερε να εντάξει ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, με δικαιούχο την ΔΕΥΑΞ, στο ΕΣΠΑ 2007-2013 πρόκειται για το «ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΛΥΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ – ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ» προϋπολογισμού 15.560.868,00 €. Την «Επέκταση αποχετευτικού δικτύου Δ. Δ. Καμαρίου – Λουτρού Δήμου Ξυλοκάστρου» προϋπολογισμού 2.400.000,00 € και την «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της πόλης του Ξυλοκάστρου (τμήμα 4) – Τηλεέλεγχος και Τηλεχειρισμός κεντρικού δικτύου ύδρευσης» προϋπολογισμού 1.300.000,00 €…….



    
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Συμφωνα με  ανακοίνωση του Δήμου, τρία μεγάλα και σημαντικά έργα υποδομών κατάφερε να εντάξει ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, με δικαιούχο την ΔΕΥΑΞ, στο ΕΣΠΑ 2007-2013 πρόκειται για  το «ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΛΥΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ – ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ» προϋπολογισμού 15.560.868,00 €. Την «Επέκταση αποχετευτικού δικτύου Δ. Δ. Καμαρίου – Λουτρού Δήμου Ξυλοκάστρου» προϋπολογισμού 2.400.000,00 € και την «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της πόλης του Ξυλοκάστρου (τμήμα 4) – Τηλεέλεγχος και Τηλεχειρισμός κεντρικού δικτύου ύδρευσης» προϋπολογισμού 1.300.000,00 €. 

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, δίνει τη δυνατότητα σε έξι (6) νέους, νέες  να συμμετάσχουν σε προγράμματα εθελοντισμού που αφορούν στο περιβάλλον, στον πολιτισμό και στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, στην Αγγλία και στην Ουγγαρία, καλύπτοντας το 100% των εξόδων μετακίνησης, φιλοξενίας, επιδόματος διατροφής και άλλων βασικών εξόδων των δικαιούχων. Τα προγράμματα αυτά θα υλοποιηθούν 15 Νοεμβρίου με 1η Μαρτίου και θα έχουν διάρκεια 21 με 30 ημέρες. Αιτήσεις έως τις 20 Οκτωβρίου στο Κ.Ε.Π. Ξυλοκάστρου. τηλ. Επικοινωνίας  2743 3 60 307 και  6934 29 31 91

Σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, προβλέπεται η δυνατότητα να ρυθμίζονται και να εξοφλούνται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους Δήμους με εξαίρεση των προστίμων αυθαιρέτων κατασκευών. Για την υπαγωγή στην ρύθμιση αυτή απαιτείται αίτηση του οφειλέτη προς το Δήμο μέχρι 7/12/2011. Απαραίτητη προϋπόθεση για την υπαγωγή στη ρύθμιση είναι να έχει καταβληθεί το 30% της οφειλής.

Με 28 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Δευτέρα στις 2 το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Στην συνεδρίαση της προσεχής  Δευτέρας του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, ο Λάμπρος Μπούκλης, Περιφ. Σύμβουλος της Οικολογικής Συμπολιτείας του Μοριά θα καταθέσει επερώτηση για τους γνωστούς δεματοποιητές απορριμμάτων. Στην συνεδρίαση αυτή θα παρευρεθεί και η ειδική γραμματέας περιβάλλοντος κ. Μ. Καραβασίλη.

Την Δευτέρα στις 7μιση το βράδυ στο Δημοτικό θέατρο στην Κόρινθο  (πανεπιστήμιο Πελοποννήσου)      Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ συζητάει με τους πολίτες της Κορινθίας για:    «την ΚΡΙΣΗ – τις ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – και την ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ». Εισηγητές: Δ. Χρήστου, δημοσιογράφος, Μ. Φραγκάκη, μέλος ΚΠΕ Συνασπισμού και Γ. Δραγασάκης, οικονομολόγος, πρ. βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

Την προσεχή Δευτέρα στις 7μιση το Βράδυ στην Αίθουσα του  Δημοτικού Συμβουλίου στο Ξυλόκαστρο,  η παρουσίαση του προγράμματος «ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ» Η εκδήλωση διοργανώνεται από το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, την ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, και τον ΕΦΕΠΑΕ. Είσοδος Ελεύθερη.
++++++++++++++

Χωρίς Μέσα Μεταφοράς και Ταξί σήμερα στο Λεκανοπέδιο, κινούνται μόνο Προαστιακός και ΟΣΕ. 24ωρη Πανελλαδική απεργία των γιατρών του ΙΚΑ. Σε 10ημερες κινητοποιήσεις από σήμερα οι τελωνιακοί.

Από μισθούς και συντάξεις θα παρακρατείτε μηνιαίως η έκτακτη εισφορά από τις αρχές του 12, βάση τροπολογίας που κατέθεσε ο Βενιζέλος, στο τέλος του έτους θα ζητηθεί και η έκτακτη εισφορά για τα εισοδήματα του 11

Σε ιδιωτικές εταιρείες ανατίθεται προσωρινά η αποκομιδή των σκουπιδιών, με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.

Με κλιμάκωση κινητοποιήσεων απαντά η ΠΟΕ-ΟΤΑ στην κυβέρνηση, «Δεν θα υπάρχει μη κατειλημμένος ΧΥΤΑ»

Αισιόδοξος για την έγκριση της 6ης δόσης, δήλωσε ο πρόεδρος του Γιουρωγκρούπ μετά τη συνάντηση που είχε με τον Γιώργο Παπανδρέου

Τις προτάσεις της ΝΔ για την κρίση μετέφερε στην Κριστίν Λαγκάρντ ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, σε συνάντηση στην Ουάσινγκτον

Η Σλοβακία ενέκρινε τελικά την επέκταση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας

Νέες περικοπές μισθών και αυξήσεις φόρων το 12, εξήγγειλε ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας.

Κατά μια βαθμίδα υποβάθμισε η Στάνταρ  αντ Πούρς  την πιστοληπτική ικανότητα της Ισπανίας.

Την εκδίωξή τους από την αστυνομία φοβούνται οι Αγανακτισμένοι της Νέας Υόρκης, Επιχείρηση καθαρισμού ενόψει.

Ποινή 11 ετών σε μεγαλοεπενδυτή της Γουόλ Στριτ για τη χρήση εσωτερικών πληροφοριών

Ψήφισμα για άμεση κατάπαυση του πυρός στην Υεμένη και μεταβίβαση της εξουσίας, εξετάζουν μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Ψυχρό Σαββατοκύριακο, χαλάει σταδιακά ο καιρός από  σήμερα με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Νεφώσεις Βροχές με  Βόρειους, Βορειοανατολικούς ανέμους  5 – 6  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου