Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Παρασκευή 21-10-2011 / 07.30 π.μ…… Δεν πήρε κανείς το μήνυμα της Λαοθάλασσας διαμαρτυρίας των 2 ημερών σε Αθήνα και άλλες πόλεις της Χώρας. Οι 153 της Βουλής ψήφισαν και πάλι τον δρόμο της καταστροφής για την χώρα και τους πολίτες της, υποκύπτοντας σαν μαριονέτες στα κελεύσματα των Τοκογλύφων δανειστών, ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα στην έλευση του 4ου Ράιχ στην εισβολή της χώρας. Μόνη εξαίρεση το μερικό Όχι της Λούκας Κατσέλη που πλήρωσε με την διαγραφή της από τον Δοσίλογο πρωθυπουργό και πρόεδρο της. Ήρθε η ώρα για το Μεγάλο ΟΧΙ του Λαού, γιατί ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. …….


   
    
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Δεν πήρε κανείς το μήνυμα της Λαοθάλασσας διαμαρτυρίας  των 2 ημερών σε Αθήνα και άλλες πόλεις της Χώρας. Οι 153 της Βουλής ψήφισαν και πάλι τον δρόμο της καταστροφής για την χώρα και τους πολίτες της, υποκύπτοντας σαν μαριονέτες στα κελεύσματα των Τοκογλύφων δανειστών, ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα στην έλευση του 4ου Ράιχ στην εισβολή της χώρας. Μόνη εξαίρεση το μερικό Όχι της Λούκας Κατσέλη που πλήρωσε με την διαγραφή της  από τον Δοσίλογο πρωθυπουργό και πρόεδρο της. Ήρθε η ώρα για το Μεγάλο ΟΧΙ του Λαού, γιατί ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης καλεί τους μετανάστες που κατοικούν μόνιμα και νόμιμα, με τα αντίστοιχα έγγραφα νομιμοποίησής τους και σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις παραμονής τους στο Δήμο, την Κυριακή  στις 7μιση το βράδυ στη αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Ξυλόκαστρο,  προκειμένου να εκλέξουν τους αντιπροσώπους τους για το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών, ως συμβουλευτικό όργανο του Δήμου  και ενίσχυσης της ένταξης τους, στην  τοπική κοινωνία

Την Κόρινθο επισκέπτεται σήμερα από τις 10 ο πρωί ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, θα επισκεφτεί το νοσοκομείο Κορίνθου και θα συναντηθεί τον Δήμαρχο Κορινθίων, με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου, τον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού  Επιμελητηρίου και θα μιλήσει στις 7 το βράδυ στα Εγκαίνια των γραφείων της Δημοκρατικής Αριστεράς στον πεζόδρομο της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, στη συνέχεια   θα παρευρεθεί σε  συνεστίαση με μέλη και φίλους του κόμματος στη « Στρούγκα »

Η Πρωτοβουλία πολιτών «στην Κόρινθο με ποδήλατο» ξεκινάει και πάλι τις δράσεις της, με μια ποδηλατοπορεία στους δρόμους της πόλης αύριο Σάββατο. Ραντεβού στα Περιβολάκια στις 12.00 το μεσημέρι. «Διεκδικούμε μια πόλη που σέβεται τους πεζούς και ποδηλάτες. Ζητάμε την ουσιαστική στήριξη και προώθηση της ποδηλατοκίνησης»

Σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, προβλέπεται η δυνατότητα να ρυθμίζονται και να εξοφλούνται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους Δήμους με εξαίρεση των προστίμων αυθαιρέτων κατασκευών. Για την υπαγωγή στην ρύθμιση αυτή απαιτείται αίτηση του οφειλέτη προς το Δήμο μέχρι 7/12/2011. Απαραίτητη προϋπόθεση για την υπαγωγή στη ρύθμιση είναι να έχει καταβληθεί το 30% της οφειλής.

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας (Α.Λ.Α.Κ.) στα πλαίσια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ 2011 διοργανώνει την Κυριακή από 07:00 έως 16:00 το 15ο Ράλλυ Κορίνθου υπό την αιγίδα του Δήμου Κορινθίων και την υποστήριξη του Δήμου Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων. Ο αγώνας θα κινηθεί πάνω στις ειδικές διαδρομές που έγινε το 57ο Ράλλυ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ.
++++++++++


Υπερψηφίστηκε στο σύνολο του, μόνο από τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, το επίμαχο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου οικονομικών.

Διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ η Λούκα Κατσέλη, Μετά το «όχι» στο άρθρο 37

Μετωπική σύγκρουση Τσίπρα Βενιζέλου στη Βουλή. Στο φως οι επιστολές Παπανδρέου-Βενιζέλου προς την Κριστίν Λαγκάρντ Κατατέθηκαν στη Βουλή

Νεκρός 53χρονος κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης στην πλατεία Συντάγματος,  εισαγγελική παρέμβαση, δεκάδες τραυματίες, 79 προσαγωγές και 12 συλλήψεις, ο απολογισμός των χθεσινών ταραχών στο κέντρο της Αθήνας.

«Ό,τι έγινε σήμερα ήταν προσχεδιασμένο» λέει η Αλέκα Παπαρήγα, βαρύ το κλίμα στη Βουλή χθές

Νέα 48ωρη απεργία από σήμερα της Πανελλήνιας  Ναυτικής Ομοσπονδίας.

Συνεδριάζει σήμερα στις Βρυξέλες το Γιούρωγκρουπ, ενόψει της συνόδου κορυφής της Κυριακής 

Δεκτός από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας το μεσημέρι, ο Αντώνης  Σαμαράς.

Σε νέα σύνοδο που θα διεξαχθεί ως την Τετάρτη, αναμένεται να ληφθούν  τελικά οι αποφάσεις για την κρίση χρέους της Ευρωζώνης,  διευκρινίζουν σε κοινό ανακοινωθέν τους, Γαλλία και Γερμανία.

Τηλεδιάσκεψη Ομπάμα, Μέρκελ, Σαρκοζί, Κάμερον αργά το βραδύ για τις εξελίξεις στη Λιβύη και την κρίση χρέους στην Ευρωζώνη

Νεκροί μετά το Συνταγματάρχη Καντάφι και οι 2 γιοι του, Σαιφάλ Ισλάμ και Μουτασίν, σύμφωνα με τη Λιβυκή τηλεόραση.

Μετά από δεκαετίες ένοπλης και αιματηρής αντιπαράθεσης με την κεντρική κυβέρνηση της Ισπανίας, το οριστικό τέλος του ένοπλου αγώνα ανακοίνωσε η ΕΤΑ, ασαφές αν καταθέτει τα όπλα

Ευρείας κλίμακας επιχείρηση της Τουρκίας στο βόρειο Ιράκ κατά Κούρδων ανταρτών, με την υποστήριξη μαχητικών αεροσκαφών

Τοπικές νεφώσεις  με  Δυτικούς, Βόρειους  ανέμους  2 – 5  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου