Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Δευτέρα 31-10-2011 / 07.30 π.μ…… Καζάνι που βράζει η χώρα όπως όλα έδειξαν από τις έντονες διαμαρτυρίες σε πολλές πόλεις ανήμερα της Εθνικής Επετείου, με κορύφωση τη διακοπή της Παρέλασης στη Θεσσαλονίκη. Ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά οι δωσίλογοι κυβερνώντες πήραν το μήνυμα και θα αλλάξουν ρότα…. Όσοι ισχυρίζονται ότι οι διαμαρτυρίες και τα επεισόδια ήταν από μειοψηφίες με κυρίαρχο τον ΣΥΡΙΖΑ, πλανώνται πλάνη οικτρά. Αν δεν πήραν και αυτή τη φορά το μήνυμα που τους έστειλε ο Λαός, την επόμενη φορά θα το πάρουν και θα είναι πολύ πιο ηχηρό και επικίνδυνο και πολύ αργά γι αυτούς….

   
    
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Καζάνι  που βράζει η χώρα όπως όλα έδειξαν από τις έντονες διαμαρτυρίες σε πολλές πόλεις ανήμερα της Εθνικής Επετείου, με κορύφωση τη διακοπή της Παρέλασης στη  Θεσσαλονίκη. Ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά οι δωσίλογοι κυβερνώντες πήραν το μήνυμα και θα αλλάξουν ρότα…. Όσοι ισχυρίζονται ότι οι διαμαρτυρίες και τα επεισόδια ήταν από μειοψηφίες με κυρίαρχο τον ΣΥΡΙΖΑ, πλανώνται πλάνη οικτρά. Αν δεν πήραν και αυτή τη φορά το μήνυμα που τους έστειλε ο Λαός, την επόμενη φορά θα το πάρουν και θα είναι πολύ πιο ηχηρό και επικίνδυνο και πολύ αργά γι αυτούς….

Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, το συμπληρωματικό Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, προϋπολογισμού 2.250.000 € και φετινές διαθέσιμες πιστώσεις 1.100.000 €, που προέρχεται στο μεγαλύτερο ποσοστό του από τη μείωση των λειτουργικών δαπανών και συναφών εξόδων.

Με γραπτό μήνυμα του ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει τις εθελοντικές, αξιόλογες, σημαντικές και επιτυχημένες προσπάθειες, για 5η συνεχή χρονιά, του συλλόγου προστασίας του δάσους «Κυλλήνιος Άδωνις». Οφείλουμε όλοι μας να ευαισθητοποιηθούμε και να συμμετέχουμε σε αυτή την σπουδαία προσπάθεια, καταλήγει η ανακοίνωση.

Με 18 θέματα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει σήμερα στις 5 το απόγευμα στο Λουτράκι το Δημοτικό Συμβούλιο ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ

Το  Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κιάτου στα πλαίσια της ενημέρωσης των εργαζομένων του νομού μας, σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει την Παρασκευή στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κιάτου με θέμα: Μνημόνιο  - Συνταξιοδοτικά και Εργασιακά δικαιώματα. Ομιλητής ο κ. Αλέξης Μητρόπουλος, καθηγητής Εργατικού Δικαίου, Τον κ. Μητρόπουλο θα πλαισιώνουν συνεργάτες, οι οποίοι θα απαντήσουν σε ερωτήματα των παρευρισκομένων, στο τέλος της ομιλίας, όπου θα ακολουθήσει συζήτηση.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας καλεί όλους την προσεχή ΚΥΡΙΑΚΗ  στις 11 το πρωί  στο σπίτι του, στην ΑΡΧΑΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟ (Θέση Θέατρο) σε συγκέντρωση συμπαράστασης για να παραμείνει «ανοικτή» η αγκαλιά του Χαμόγελο στην Αρχαία Κόρινθο. Στο σπίτι σήμερα μένουν συνολικά 44 παιδιά, ηλικίας από 4,5 έως 26 ετών και απασχολούνται 29 εργαζόμενοι

Την Κυριακή στις 11 το πρωί στην αίθουσα θεάτρου του Δημαρχείου Κιάτου, η παρουσίαση του Βιβλίου «ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΗΓΗΣΙΣ  ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ» του Σωτήρη Κοκωνάκη. Ομιλητές, Γιάννης Μπάρτζης συγγραφέας και Γιώργος Σταματόπουλος δημοσιογράφος – συγγραφέας. Στο βιβλίο που πρόσφατα  κυκλοφόρησε  από τις εκδόσεις ΙΣΘΜΙΟΝ, περιλαμβάνονται όλες οι Κορινθιακές  περιγραφές και αναφορές (μύθοι, ιστορία, περιγραφή πόλεων και μνημείων), που γίνονται από τον περιηγητή Παυσανία (2ος αιώνας μ.Χ.)

Σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, προβλέπεται η δυνατότητα να ρυθμίζονται και να εξοφλούνται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους Δήμους με εξαίρεση των προστίμων αυθαιρέτων κατασκευών. Για την υπαγωγή στην ρύθμιση αυτή απαιτείται αίτηση του οφειλέτη προς το Δήμο μέχρι 7/12/2011. Απαραίτητη προϋπόθεση για την υπαγωγή στη ρύθμιση είναι να έχει καταβληθεί το 30% της οφειλής

Από το δήμο Σικυωνίων συστάθηκε το νέο ΝΠΔΔ Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Σικυωνίων «Η ΜΗΚΩΝΗ», του οποίου ένας από τους στόχους είναι η οργάνωση και λειτουργία τμημάτων εκπαίδευσης που αφορούν τις ειδικότητες : Χορός, Θέατρο, Μουσική, Αθλητισμός κι Εικαστικά Όσοι διαθέτουν τα τυπικά προσόντα και ενδιαφέρονται να παραδώσουν σχετικά μαθήματα, καλούνται να καταθέσουν βιογραφικό τους σημείωμα στο Δήμο Σικυωνίων (Γραφείο 3) μέχρι τις 30-11-2011. Πληροφορίες : 27420-20326 κα. Αναγνωστοπούλου
++++++++++

Η κρίση χρέους  που αντιμετωπίζει η Ευρωζώνη δεν έχει ξεπεραστεί παρά τα μέτρα που αποφασίστηκαν, προειδοποιεί ο απερχόμενος  πρόεδρος της  Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Ζάν Κλόντ Τρισέ.

Μικρής διάρκειας θα είναι η ανάσα που έδωσε το κούρεμα του Ελληνικού  χρέους, εκτίμησε ο Τζωρτζ Σόρος. Υποστήριξε  ότι το χρέος της Ελλάδας είναι πολύ  μεγάλο, εξακολουθεί να αυξάνεται και η χώρα έχει ουσιαστικά χρεοκοπήσει.

Σε δραστική κατάργηση φορέων υπουργείων  και άλλων υπηρεσιών του κράτους, προσανατολίζεται η κυβέρνηση. Επίσης δημοσιές υπηρεσίες θα εκχωρηθούν στον ιδιωτικό τομέα.

Αύριο ενημερώνει την Βουλή ο πρωθυπουργός για την συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου. Συνεδριάζει στις 5 το απόγευμα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ

Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις Ελλάδας Ελβετίας  για τη φορολόγηση των Ελληνικών καταθέσεων από τις Ελβετικές τράπεζες.

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Η πρώτη αίτηση κατά λογαριασμών της ΔΕΗ στον όποιο περιλαμβάνεται το έκτακτο ειδικό τέλος, κατατέθηκε στο  διοικητικό  πρωτοδικείο Αθηνών.

Στο ΣτΕ συνεχίζεται η κατάθεση προσφυγών κατά της απόφασης του αναπληρωτή υπουργού οικονομικών, με την οποία καθορίζεται ο τρόπος και η διαδικασία είσπραξης του νέου φόρου.

Αναστέλλονται από σήμερα τα τοπικά δρομολόγια του Προαστιακού,  Αεροδρόμιο Νερατζιώτισα Αεροδρόμιο, λόγο  τεχνικών προβλημάτων που οφείλονται στην ηλεκτροκίνηση των συρμών

Επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου θα επιχειρήσει ο Πορτογάλος πρωθυπουργός. Εισηγείται τροποποιήσεις.

Σε τροποποιήσεις δρομολογίων και ακύρωση περίπου του 1/5  των πτήσεων της, προχώρησε η Air France  μετά την 2ήμερη απεργία των πληρωμάτων της.

Τη στήριξη της Ρωσίας ζητά ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ.

Νέα ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη Γάζα παρά την «εκεχειρία», Αναζωπυρώνεται η ένταση.

Για κίνδυνο επιστροφής της τρομοκρατίας μιλά εν μέσω κρίσης Ιταλός υπουργός. «Θύελλα» για τις εύκολες απολύσεις

Τον… «δίσκο επαιτείας» του Σαρκοζί στην Κίνα επικρίνουν οι Γάλλοι Σοσιαλιστές. «Βέλη» πριν τις προεδρικές εκλογές

Νίκη του Παναθηναϊκού με 3-1 επί του ΠΑΟΚ για τη Σουπερλίγκα.

Αραιή συννεφιά,  με  Βορειοανατολικούς  ανέμους   4 - 5  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου