Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Παρασκευή 4 -3-2011 / 7.30 π.μ …… Έντονες οι αντιδράσεις της μειοψηφίας στο, «Δεν θέλουν να γίνουν σχολεία στο Ξυλόκαστρο !!!» του Δημάρχου.

Κάθε  μέρα, Δευτέρα – Παρασκευή,  μπορείτε  να  ακούτε  τις  παρακάτω ειδήσεις κάθε ώρα 8 – 12 το πρωί, καθώς και εξαιρετική ξένη μουσική, 24 ώρες  το 24ωρο στο διαδίκτυο.   http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819

Έντονες οι αντιδράσεις της μειοψηφίας  στην ανακοίνωση του δημάρχου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Αντώνη Κλαδούχου, στη σελίδα της «Κίνησης Πολιτών» με τίτλο «Δεν θέλουν να γίνουν σχολεία στο Ξυλόκαστρο !!!» «Άλλο ένα μνημείο μικροπολιτικής στην καριέρα του.» αναφέρει στην απάντηση του, ο Ανδρέας Ζάρρος και κάνει αναλυτική αναφορά στο τι ειπώθηκε στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο (θέμα που συζητήθηκε στις 2 τα ξημερώματα, αν είναι δυνατόν?) και προκαλεί τη Δημοτική αρχή  «να δημοσιεύσει αμοντάριστο, το σχετικό ηχητικό απόσπασμα του συμβουλίου.» Στην δική του απάντηση με τίτλο  «Σύντομη απάντηση στον μετρ της παραπληροφόρησης και της μικροπολιτικής κ. Αντώνη Κλαδούχο», ο κ. Δημήτρης Σκούρας αναφέρει μεταξύ άλλων  «Θεωρώ κυριολεκτικά ανάξια σχολιασμού την ανακοίνωσή του.»

Σε συζήτηση – διάλογο σχετικά με τα προβλήματα που αφορούν τον τόπο, καλεί τους νεολαίους, απόψε   στις  8 το βράδυ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ξυλοκάστρου, ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης,  Αντώνης Κλαδούχος.

Τα γραφεία της περιφερειακής ενότητας Κορινθίας επισκέφτηκε χθες ο Περιφερειάρχης κ. Π. Τατούλης. Τον υποδέχτηκε ο κ. Δέδες και οι συνεργάτες του.

Την Κυριακή τα καθιερωμένα Καρναβάλια στο Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, στις 3 το απόγευμα στο Καμάρι και στις 3μιση στο Δερβένι, ενώ στις 8 το βράδυ το έθιμο της φωτιάς στον Άνω Αιγιαλό με μουσική, φωτιές και μεζέδες και την  Καθαρά Δευτέρα, όπως κάθε χρόνο στις 11μιση το πρωί τα πατροπαράδοτα «κούλουμα» στην Πλατεία Αγίου Βλασίου στο Ξυλόκαστρο με την παραδοσιακή φασολάδα, λαγάνα, νηστίσιμα και χορό.

Μειωμένες τιμές, 5 € ανά άτομο για ενοικίαση εξοπλισμού, δάσκαλο σκι κατά ομάδες 10 – 15 ατόμων και αναβατήρα, στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΖΗΡΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ, από Δευτέρα έως Παρασκευή για σχολεία και συλλόγους, σύμφωνα με ανακοίνωση  του Κέντρου,  πληροφορίες στα  τηλέφωνα: 6941550983 – 69480640.

Το Κέντρο Νέων Κορινθίας συνεχίζει να δίνει την δυνατότητα σε νέους 18 έως 30 ετών να αξιοποιήσουν δημιουργικά το καλοκαίρι τους, συμμετέχοντας σε προγράμματα ευρωπαϊκής εθελοντικής υπηρεσίας EVS.Το πρόγραμμα καλύπτει: διαμονή, διατροφή, διεθνές μετακινήσεις, ασφάλεια, αποζημίωση (χαρτζιλίκι) και παρακολούθηση. Πληροφορίες στο Κέντρο Νέων Κορινθίας, καθημερινά 3 έως 10 μ.μ., στο τηλέφωνο 2741029980 ή ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο europa@knk.gr

Την Κυριακή της Αποκριάς στις 10 το βραδύ στο κέντρο ‘KORINTHIAN PALACE’ στο Σολομό,  ο ετήσιος χορός  του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου. Τιμή πρόσκλησης 20 ευρώ

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού ανταποκρινόμενο στο αυξημένο ενδιαφέρον των τελευταίων ημερών, αλλά και στα σχετικά αιτήματα των συλλογικών φορέων του Τουρισμού, ανακοινώνει ότι αποφασίστηκε η παράταση της προθεσμίας ηλεκτρονικής υποβολής προτάσεων στην Πράξη ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ μέχρι και τις 31 Μαρτίου. πληροφορίες Επιμελητήριο Κορινθίας, κα Πανούση Μαριάντζελα, τηλ. 2741024464
+++++++

Ενδοκυβερνητική αντιπαράθεση για το θέμα των Μεταναστών στο μέγαρο Υπατίας. Ο υπουργός εσωτερικών εγκάλει τον υπουργό άμυνας για τη χθεσινή δήλωση του στη Βουλή, ότι θα ασκήσει πιέσεις προκειμένου να αποτραπεί το ενδεχόμενο απώλειας ζωής.

Ο κ  Βενιζέλος θα έπρεπε προηγουμένως να έχει πληροφορηθεί τα δεδομένα που συνθέτουν το σύνολο του προβλήματος, αναφέρει σα ανακοίνωση που εξέδωσε αργά το βράδυ  ο κ. Ραγκούσης

Εντωμεταξύ με γραπτή βεβαίωση εξάμηνης διάρκειας η οποία θα μπορεί να ανανεωθεί μετά από νέα κρίση, προτείνει ο υπουργός προστασίας του πολίτη προς τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, ως λύση στο πρόβλημα των μεταναστών.

Συναντήσεις με τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης θα έχει την Τρίτη ο πρωθυπουργός, εν όψη της έκτακτης συνόδου κορυφής στις Βρυξέλες.

Εισοδηματικά κριτήρια και περιουσιακή κατάσταση θα ελέγχονται στο εξής για την καταβολή του επιδόματος ανεργίας στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον αρμόδιο Επίτροπο, Ολι Ρεν.

Προτεραιότητα στις νέες προσλήψεις το 2011 θα έχουν τα Υπουργεία προστασίας του πολίτη, παιδείας, υγείας οικονομικών και εργασίας.

Απέκλεισε το ενδεχόμενο υπαγωγής των δικαστών στο ενιαίο  μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων, ο υπουργός δικαιοσύνης.

Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» βλέπει η Χάγη στη Λιβύη του Καντάφι, ενώ διχάζει η στρατιωτική επιλογή κατά του καθεστώτος.

Νέες προσαγωγές δημοσιογράφων στην Τουρκία για την υπόθεση Εργκένεκον

Για το ενδεχόμενο νέας επισιτιστικής κρίσης προειδοποιεί ο ΟΗΕ

Βροχές με Βορειοανατολικούς ανέμους   5  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου