Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Δευτέρα 28-3-2011 / 7.30 π.μ …… Συνεδρίασε χθες και με τη συμμετοχή φίλων, στο Κέντρο Νεότητας Ξυλοκάστρου, η Ολομέλεια της «Συμπολιτείας Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης»



Κάθε  μέρα, Δευτέρα – Παρασκευή,  μπορείτε  να  ακούτε  τις  παρακάτω ειδήσεις κάθε ώρα 8 – 12 το πρωί, καθώς και εξαιρετική ξένη μουσική, 24 ώρες το 24ωρο στο διαδίκτυο.

Συνεδρίασε χθες και με τη συμμετοχή φίλων, στο Κέντρο Νεότητας Ξυλοκάστρου, η Ολομέλεια της «Συμπολιτείας  Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης»

Μετά την αναβολή του περασμένου Σαββάτου λόγο μη απαρτίας, με μοναδικό θέμα. «Γνωμοδότηση επί του τεχνικού προγράμματος του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης», συνεδριάζει σήμερα  το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου η «Επιτροπή Διαβούλευσης, Επικεφαλής Δημοτικών παρατάξεων Δημοτικού Συμβουλίου» υπό την προεδρία του Δημάρχου.

Με 8 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει την Τετάρτη στις  7μιση  το βράδυ  το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου. Η Συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Ράδιο Ξυλόκαστρο 103.1

Το Επιμελητήριο Κορινθίας και η «Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου – Ηπείρου & Ιονίων Νήσων» στα πλαίσια του ΕΣΠΑ 2007-2013, καλεί τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Νομό, στην παρουσίαση του προγράμματος : «ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ – ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» Η Εκδήλωση θα γίνει στο Επιμελητήριο, την Τετάρτη στις 6.30 μμ

Το Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, διοργανώνει την Πέμπτη στις 5 το απόγευμα στο Αμφιθέατρο του Τμήματος, ημερίδα με θέμα "Αγορά Εργασίας και Επαγγελματικές Προοπτικές",
+++++++

Η ραδιενέργεια που  μετρήθηκε στον πυρηνικό σταθμό της Φουκοσίμα στην Ιαπωνία ήταν 100 000 φορές, πάνω από το επιτρεπτό όριο και όχι 10 εκ. φορές, όπως ανακοινώθηκε λανθασμένος, δήλωσε η διαχειρίστρια εταιρεία

Σεισμική δόνηση 6.5 της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά του Τόκιο, χωρίς να αναφερθούν ζημιές η να επηρεάσει τις εγκαταστάσεις στη Φουκοσίμα .

Η κυβέρνηση εξέδωσε ανακοίνωση για τσουνάμι που θα πλήξει τις ακτές της περιοχής τις επόμενες ώρες , ύψους τουλάχιστον μισού μέτρου.

Ιστορική ανατροπή στις περιφερειακές εκλογές στη Γερμανία, οι Χριστιανοδημοκράτες της Άγγελα Μέρκελ, χάνουν τον έλεγχο του κρατιδίου  Βάδης-Βυρτεμβέργης, μετά από 58 χρόνια. Νικητής ο συνασπισμός Πρασίνων και Σοσιαλδημοκρατών  

Το ΝΑΤΟ έχει αρχίσει να εκτελεί επιχειρήσεις απαγόρευσης πτήσεων πάνω από τη Λιβύη και να επιβάλει ναυτικό αποκλεισμό για τα όπλα, αναφέρει σε ανακοίνωση του, ο επικεφαλής της συμμαχίας στη Λιβύη.

Στην Αθήνα ξεκινά σήμερα τριήμερη συνεδρίαση της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Συμμετέχουν ευρωβουλευτές και από τα 27 κράτη μέλη της ΕΕ.

Απεργούν αύριο και την Τετάρτη οι γιατροί του ΙΚΑ. Τετάρτη απέχουν από τα καθήκοντα τους και οι νοσοκομειακοί γιατροί

Με λευκή απεργία προειδοποιούν οι δικαστικοί, αν δεν γίνουν δεκτά τα αιτήματα τους, για  ακύρωση της υπαγωγής τους στο ΙΚΑ και εξαίρεσης τους από το ενιαίο μισθολόγιο.

Άμεση λύση του προβλήματος με τους ασφαλισμένους του Δημοσίου ζητά η ΑΔΕΔΥ

Άκαρπη συνάντηση συμβασιούχων-Καμίνη, συνεχίζεται η κατάληψη στο δημαρχείο της Αθήνας

Αρχίζει σήμερα  η υποβολή αιτήσεων για την επιδότηση ενοικίου του 2009 που αφορά 150 χιλιάδες δικαιούχους

Τοπικές νεφώσεις με Δυτικούς, Βορειοδυτικούς  ανέμους   5 - 6  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου