Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Πέμπτη 31-3-2011 / 7.30 π.μ …… Κάτι δεν πάει καλά στο Δήμο.. Πρωτοφανές… μόνο 94000 ευρώ το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης για το 2011..



Κάθε  μέρα, Δευτέρα – Παρασκευή,  μπορείτε  να  ακούτε  τις  παρακάτω ειδήσεις κάθε ώρα 8 – 12 το πρωί, καθώς και εξαιρετική ξένη μουσική, 24 ώρες το 24ωρο στο διαδίκτυο.

Κάτι δεν πάει καλά στο Δήμο.. Πρωτοφανές… μόνο 94000 ευρώ το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης για το 2011.. όπως αναφέρθηκε  «Και οι τότε κοινότητες προ Καποδίστρια, η κάθε μια χωριστά είχε περισσότερα χρήματα για έργα». Αυτονόητο ότι το πρόγραμμα ψηφίστηκε μόνο από την πλειοψηφία. Με πλειοψηφία 2/3 πέρασε η παραχώρηση των κτιρίων 2ου Γυμνασίου και 1ου δημοτικού στον ΟΣΚ (Καταψήφισαν οι Γιαννοπούλου, Γκαινά, Καλύβας και Ανδρικόπουλος.) Μελετημένος ο Ανδρέας Ζάρρος που εκτός των άλλων έφερε και 2 ψηφίσματα προ ημερησίας, το 1ο σχετικα με ερώτηση του Βουλευτή κ. Άγγελου Μανωλάκη για την Ανάπτυξη του Αθλητικού Κέντρου Ζήρειας το όποιο πέρασε, μειοψηφούντος μόνο του κ. Αντώνη Νάτσιου, ενώ ομόφωνα πέρασε το 2ο σχετικα με την αντίθεση στη συμμετοχή μας στον πόλεμο της Λιβύης. Παρά τη μεγάλη διάρκεια του Δ.Σ και αυτή τη φορά.. αρχίζει να διαφαίνεται συζητηση που φέρνει και συναίνεση στο Δημοτικό μας Συμβούλιο, ελπίζουμε να διαρκέσει.... αλλά να συντομεύουν και λίγο.....

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης και το Γραφείο Πληροφόρησης Νέων του Δήμου θα δώσει τη δυνατότητα σε 22 νέους, 17 έως 30 ετών να συμμετάσχουν σε προγράμματα εθελοντισμού που αφορούν το περιβάλλον, τον πολιτισμό, τα media και επικοινωνία, στην Αγγλία, Γαλλία και Ουγγαρία, καλύπτοντας όλα τα έξοδα (100%),  υποβολή αιτήσεων έως και αύριο, στο Κ.Ε.Π. Ξυλοκάστρου. Τηλ. Επικοινωνίας 2743360300, 6934293191.  Κάπως αργά θυμήθηκαν την  ανακοίνωση.

Σημερα στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο ΕΦΥΡΑ στην Κορινθο, θα δοθεί συνέντευξη τύπου του ΣΥΝ με θέμα: «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ». Τις θέσεις του ΣΥΝ θα αναπτύξει ο  Ρήγας Παναγιώτης, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας - εκπαιδευτικός.

Το Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, διοργανώνει σημερα στις 5 το απόγευμα στο Αμφιθέατρο του Τμήματος, ημερίδα με θέμα "Αγορά Εργασίας και Επαγγελματικές Προοπτικές",

«Η +τοπία, ομάδα πολιτισμού της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης, διοργανώνει 2 εκδηλώσεις. Το Σάββατο στις 8 το βραδυ στο Intro Art Café στην πλατεία Ξυλοκάστρου., την προβολή  της ταινίας «Η Γενοκτονία της Μνήμης», του σκηνοθέτη Αντώνη Παπαδόπουλου, θα ακολουθήσει συζήτηση με τον σκηνοθέτη της ταινίας και Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας. Είσοδος ελεύθερη και την Κυριακή στις 11 το πρωι επίσκεψη ξενάγηση στον Αρχαιολογικό χώρο και Μουσείο της Σικυώνος, με ελεύθερη συμμετοχή.

Το Σάββατο στις 6μιση το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο Δήμου Βόχας ( Γεώργιος Τριαντάφυλλος)  ο ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ θα αντιμετωπίσει τον ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ, σε αγώνα  VOLLEY ΑΝΤΡΩΝ, πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας
+++++++

Αυτομόλησε στη Βρετανία ο υπουργός εξωτερικών της Λιβύης, ανακοίνωσε η Βρετανική κυβέρνηση, διαψεύδει την πληροφορία το Καθεστώς Καντάφι

Σε πάγωμα των περιουσιακών στοιχείων της οικογένειας του  Λίβυου Συνταγματάρχη, προχώρησε η Τυνησία.

Οξύτατη αντιπαράθεση κυβέρνησης δικαιοσύνης, μετά την επικριτική επιστολή Καστανίδη προς δικαστές για καθυστέρηση στις υποθέσεις των σκανδάλων.

Στοιχεία ζητά η Βουλή για φημολογούμενο λογαριασμό-μαμούθ «γαλάζιου» πρώην υπουργού

Στόχος η επιστροφή στις αγορές το 2012, τόνισε ο υπουργός οικονομικών, μιλώντας στη συνεδρίαση των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών

Λιγότερα μαθήματα με περισσότερες ώρες διδασκαλίας περιλαμβάνει το Νέο Λύκειο

Λύση για τον επερχόμενο κορεσμό του ΧΥΤΑ της Φυλής, ζητεί με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό  ο δήμαρχος της περιοχής.

Εν δυνάμει δότες οργάνων θα είναι μετά το θάνατο τους όλοι οι Έλληνες, σύμφωνα με προσχέδιο νόμου, που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο υγείας.

Κανονικά θα χορηγούν φάρμακα από αύριο οι φαρμακοποιοί του Πειραιά στους ασφαλισμένους του ΟΠΑΔ. 

Σύνοδο για την πυρηνική ασφάλεια συγκαλεί η ΙΑΕΑ, με το βλέμμα στην Ιαπωνία

Σταδιακή μείωση της εξάρτησης των ΗΠΑ από το πετρέλαιο προαναγγέλλει ο Ομπάμα

Την πρωτεύουσα της Ακτής του Ελεφαντοστού κατέχουν πλέον οι δυνάμεις του Ουαταρά Συνεχίζεται η εμφύλια διαμάχη

Συνωμοσία «βλέπει» στη Συρία ο Ασαντ, διατηρώντας το καθεστώς εκτάκτου ανάγκης

Βροχές με πιθανές καταιγίδες και  Βορειοανατολικούς, Ανατολικούς  ανέμους   2 - 4  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου