Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Πέμπτη 3-3-2011 / 7.30 π.μ ……

Κάθε  μέρα, Δευτέρα – Παρασκευή,  μπορείτε  να  ακούτε  τις  παρακάτω ειδήσεις κάθε ώρα 8 – 12 το πρωί, καθώς και εξαιρετική ξένη μουσική, 24 ώρες  το 24ωρο στο διαδίκτυο.   http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819

Σε συζήτηση – διάλογο σχετικά με τα προβλήματα που αφορούν τον τόπο, καλεί τους νεολαίους, αύριο στις  8 το βράδυ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ξυλοκάστρου, ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης,  Αντώνης Κλαδούχος.

Με θέμα την απογραφή και τον ισολογισμό,  συνεδρίασε χθες η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης 

Μειωμένες τιμές, 5 € ανά άτομο για ενοικίαση εξοπλισμού, δάσκαλο σκι κατά ομάδες 10 – 15 ατόμων και αναβατήρα, στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΖΗΡΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ, από Δευτέρα έως Παρασκευή για σχολεία και συλλόγους, σύμφωνα με ανακοίνωση  του Κέντρου,  πληροφορίες στα  τηλέφωνα: 6941550983 – 69480640.

Την Κυριακή τα καθιερωμένα Καρναβάλια στο Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, στις 3 το απόγευμα στο Καμάρι και στις 3μιση στο Δερβένι, ενώ στις 8 το βράδυ το έθιμο της φωτιάς στον Άνω Αιγιαλό με μουσική, φωτιές και μεζέδες και την  Καθαρά Δευτέρα, όπως κάθε χρόνο στις 11μιση το πρωί τα πατροπαράδοτα «κούλουμα» στην Πλατεία Αγίου Βλασίου στο Ξυλόκαστρο με την παραδοσιακή φασολάδα, λαγάνα, νηστίσιμα και χορό.

Την Κυριακή της Αποκριάς στις 10 το βραδύ στο κέντρο ‘KORINTHIAN PALACE’ στο Σολομό,  ο ετήσιος χορός  του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου. Τιμή πρόσκλησης 20 ευρώ

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού ανταποκρινόμενο στο αυξημένο ενδιαφέρον των τελευταίων ημερών, αλλά και στα σχετικά αιτήματα των συλλογικών φορέων του Τουρισμού, ανακοινώνει ότι αποφασίστηκε η παράταση της προθεσμίας ηλεκτρονικής υποβολής προτάσεων στην Πράξη ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ μέχρι και τις 31 Μαρτίου. πληροφορίες Επιμελητήριο Κορινθίας, κα Πανούση Μαριάντζελα, τηλ. 2741024464
+++++++

Επιπλέον μέτρα  συνολικού ύψους  22 δισεκ. ευρώ για την περίοδο 2012 -  2015, περιλαμβάνει το μεσοπρόθεσμο πλαίσιο δημοσιονομικής στρατηγικής, που έχει θέση σε διάλογο με τα κόμματα και τους φορείς η κυβέρνηση.

Να επανεξετάσουν τη συμμετοχή τους στο διάλογο για τη σύνταξη του πλαισίου, καλεί ΝΔ, ΚΚΕ και ΣΥΝ, ο  υπουργός οικονομικών

Το ενδεχόμενο περαιτέρω υποβάθμισης της Ελληνικής οικονομίας, επισημαίνει ο οίκος  «Στάνταρ Εντ Πουρς»,  ένα οι αποφάσεις της συνόδου κορυφής, καταλήξουν στη συμμετοχή ιδιωτών στην αναδιάρθρωση κρατικών χρεών.

Η Πορτογαλία δεν θα χρειαστεί εξωτερική οικονομική βοήθεια, εκτίμησε η Άγγελλα Μέρκελ, μετά τη συνάντηση της με τον Πορτογάλο πρωθυπουργό. Αντίθετα αναλυτές τονίζουν, ότι, η Πορτογαλία θα προσφύγει τις επόμενες εβδομάδες στον μηχανισμό στήριξης, καθώς το κόστος δανεισμού είναι πλέον πολύ υψηλό.

Καταρρίφθηκε ο «μύθος» των υψηλών μισθών στο Δημόσιο, λέει η ΑΔΕΔΥ

«Καθαρός» ο οπλισμός που βρέθηκε μετά τη συμπλοκή στου Ρέντη. Σήμερα το μεσημέρι θα πραγματοποιηθούν στα Τρίκαλα και στο Περιστέρι, οι κηδείες των 2 νεαρών αστυνομικών.

Μάχες, στρατιωτικά σενάρια και προσφυγικό δράμα στη Λιβύη Στην αντεπίθεση για την ανακατάληψη πόλεων στην ανατολική Λιβύη έχουν περάσει οι δυνάμεις του Μουαμάρ Καντάφι με το αντικαθεστωτικό μέτωπο να προβάλλει ισχυρή αντίσταση.

Δύο Αμερικανοί στρατιώτες νεκροί από πυροβολισμούς στη Φρανκφούρτη

Με την υψηλότερη τιμητική διάκριση της Ρωσίας, παρασημοροφορήθηκε ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ στην ημέρα των γενεθλίων του.

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ  στον ημιτελικό του κυπέλου Ελλάδος.

Βροχές με Βορειοανατολικούς, Ανατολικούς ανέμους  4 - 5  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου