Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Παρασκευή 8-4-2016 07.30 πμ…. Αύριο στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου ARION στο Ξυλόκαστρο, θα πραγματοποιηθεί, το Διοικητικό Συμβούλιο της "Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου". Θα συζητηθούν όλα τα τρέχοντα και προγραμματικά θέματα που απασχολούν τον Εμπορικό και Επιχειρηματικό κλάδο, των περιοχών και της χώρας γενικότερα και θα ληφθούν αποφάσεις για περαιτέρω δράσεις…..




Αύριο στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου ARION στο Ξυλόκαστρο, θα πραγματοποιηθεί, το Διοικητικό Συμβούλιο της "Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου". Θα συζητηθούν όλα τα τρέχοντα και προγραμματικά θέματα που απασχολούν τον Εμπορικό και Επιχειρηματικό κλάδο, των περιοχών  και της χώρας γενικότερα και θα ληφθούν αποφάσεις για περαιτέρω δράσεις.

Στην τελική ευθεία για την Αθήνα μετά τη χθεσινή στάση στους Αγίους Θεοδώρους, η πορεία  πεζοπορίας ενάντια στην ανεργία που ξεκίνησε την Κυριακή από την Πάτρα, με πρωτοβουλία του δήμου Πατρέων.  Από τους Αγίους Θεοδώρους οι διαδηλωτές σήμερα το πρωί θα ξεκινήσουν για την Αθήνα, όπου θα φτάσουν στην Αθήνα την Κυριακή με την κεντρική εκδήλωση και συναυλία στο Σύνταγμα, θα προηγηθούν η σημερινή στάση στα Μέγαρα και η αυριανή στην Ελευσίνα.

Αύριο στις 8:30 τον βράδυ, στο  Θέατρο "Άγγελος Σικελιανός " στο  Ξυλόκαστρο, Η Χορωδία "φιλαρμονία" και η συνώνυμή της Μικτή Χορωδία Φιλαρμονία- Χριστόφορος Ιωάννου, συναντώνται γνωρίζονται και σιγοτραγουδούν! Είσοδος Ελεύθερη

Αύριο  από τις 1 το μεσημέρι ο "Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου" σε συνεργασία με το "Ναυτικό Όμιλο Κιάτου" θα πραγματοποιήσουν εθελοντικό καθαρισμό του βυθού στο λιμανάκι μπροστά από το Ναυτικό Όμιλο, στη θέση «Σφαγεία» Κιάτου. Η δράση έχει στόχο την οικολογική ευαισθητοποίηση και την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος. Πληροφορίες στη γραμματεία του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου απογευματινές ώρες στο τηλ. 27420 26105. Θα είμαστε όλοι εκεί!

Την Κόρινθο, τη Μεγαλόπολη και την Τρίπολη θα επισκεφθεί σήμερα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.

+++++++++++++


Η συμφωνία με τους δανειστές – τοκογλύφους θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το Πάσχα, εκτιμούν κύκλοι του υπουργείου οικονομίας, τονίζοντας ότι, έως την Τρίτη θα έχει ολοκληρωθεί η επεξεργασία στα 2 κείμενα της συμφωνίας με ΕΕ και ΔΝΤ

«Από την έως σήμερα διαπραγμάτευση η χώρα κερδίζει στο φορολογικό και στο ασφαλιστικό», ανέφεραν πηγές του υπουργείου Οικονομικών, οι οποίες εκτοξεύουν νέα «βέλη» κατά του ΔΝΤ και εμφανίζονται βέβαιες ότι οι διαπραγματεύσεις για την πρώτη αξιολόγηση θα ολοκληρωθούν σύντομα καθώς «είναι κοινή η βούληση όλων των πλευρών να υπάρξει συμφωνία»

Αισιόδοξος ο Πιέρ Μοσκοβισί για την επιτυχία των διαπραγματεύσεων στην Αθήνα, σημειώνοντας ότι, υπάρχει πρόοδος σε πολλά μέτωπα και κοινή βούληση  να τελειώσουμε το συντομότερο.

Με 24ωρη απεργία απάντησαν χθες  οι εργαζόμενοι στο δημόσιο τομέα για το ασφαλιστικό. Στην Αθήνα η κεντρική συγκέντρωση έγινε στην παρειά Κλαυθμώνος και του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια, 2 συγκεντρώσεις και στη Θεσσαλονίκη και στις 2 συγκεντρώσεις μετείχαν   εκπρόσωποι Προσφύγων από το Κέντρο Φιλοξενίας Διαβατών, αλλά και από τον καταυλισμό της Ειδομένης.

24ωρη απεργία και συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11 το πρωί σήμερα από τους Λιμενεργάτες για την πώληση του 67% του ΟΛΠ.

Παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα θα πραγματοποιηθεί, στις 12:00 στο Μέγαρο Μαξίμου, η υπογραφή της σύμβασης για τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιά μεταξύ του ΤΑΙΠΕΔ και της COSCO.

Μέχρι τις 30 Ιουνίου η υποβολή των Φορολογικών Δηλώσεων φυσικών προσώπων, σύμφωνα με απόφαση του Τρύφωνα Αλεξιάδη.

Διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα από σήμερα 6 υπουργών και υφυπουργών των κρατών μελλών της ΕΕ, μεταφέροντας μήνυμα αλληλεγγύης προς την Ελλάδα

Νέες επανεισδοχές, περίπου 150 Πρόσφυγες και Μετανάστες μεταφέρονται από τη Μυτιλήνη στην Τουρκία

Στην Χίο μετά από εντάσεις και επεισόδια εκκενώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες το Λιμάνι και οι Πρόσφυγες μεταφέρθηκαν σε κτίρια της οδού Δημοκρατίας.

Περίπου 300 εργάτες εταιρείας παραγωγής τσιμέντου απήχθησαν από τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους βορειοανατολικά της Δαμασκού, σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση της Συρίας, την οποία επικαλείται το πρακτορείο Reuters.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον παραδέχθηκε  ότι το 2010 αποκόμισε κέρδη 30.000 λιρών (37.000 ευρώ), πουλώντας το μερίδιό του από offshore που είχε συστήσει ο πατέρας του, Ίαν, λίγες ημέρες μετά από τη δημοσίευση των «Panama Papers»

Τοπικές νεφώσεις,  με  Ανατολικούς,  Βορειοδυτικούς  ανέμους  2 - 3   μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ. 
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου